Įkraunama...
Įkraunama...

Plytelių priežiūra, valymas

Nu aš vakar vakare kaip tik vonio grindų tarpus su tuo tofix valiau - nu pabalo viskas ten gražiai. Kol nepabandysi - nesužinosi.
Atsakyti
QUOTE(astavi @ 2006 09 27, 11:17)
Kaip geriau nuvalyti susidariusias vandens kalkes nuo plytelių? Gal kas žino efektingų būdų?

Turim ir mes sia problema...
QUOTE(asta_ged @ 2006 09 28, 14:03)
pvz pigus variantas :
ypili biski acto ir įdedi sodos bei biski drusko išmaišai viską ir su tuo šnypščiančia mase valai  4u.gif

Bandziau ivairiom priemonem...pasinaudosiu siuo patarimu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnemi @ 2006 09 28, 16:41)
Aš tai daug ką išbandžiau, bet man geriausias "Cilitas".Jis ne tik nuo plytelių gerai kalkes nuvalo, bet ir nuo kranų, net blizga thumbup.gif

Pas mus vonioj juodos spalvos plytelės, dar iš senų laikų (remontus pradėsim daryt, kai ateis pavasaris doh.gif ) bandžiau šveist su Cilit, nu iš kelių kartų rezultatas šioks toks doh.gif

QUOTE(samiene @ 2006 10 29, 13:08)
Bandziau ivairiom priemonem...pasinaudosiu siuo patarimu....  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vargdavau ir aš valydama plyteles doh.gif įvairiomis priemonėmis, bet išbandžiau visiškai paprastą ir man thumbup.gif patiko. Į šiltą vandenį įpilu šlakelį acto ir šiuo tirpalu šluoste sušlapinu plyteles, palieku 15 min (kartais ir ilgiau blush2.gif ). Tada dar sykį sudrėkinu tuo pačiu tirpalu, nuplaunu švariu vandeniu ir blizgesys garantuotas mirksiukas.gif . Dar mano kolegės labai gyrė priemonę LOK, bet aš nebandžiau schmoll.gif .
Atsakyti
Oj, su tuo actu tai gerai gaunasi smile.gif Aš irgi prisiskaičiau patarimų, prisipyliau acto (tik ne maistinio, o rūgšties). Tai ką jūs apnašų kaip nebuvę, maišyvutai blizga, tik aišku kvapelis ne koks, bet paskui prasivėdina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astavi @ 2006 09 27, 12:17)
Kaip geriau nuvalyti susidariusias vandens kalkes nuo plytelių? Gal kas žino efektingų būdų?

kalkiu nuosedos tai geriausiai as nuvalau i kiek galima karstesni vandeni ipylus citrinos rugsties. Tai visos kalkes tiesiog isputoja, istirpsta ir nieko beveik ir sveisti nelieka. Taip valau viska kas apsinesa kalkemis. Manau actas taip pat tinka, nors niekad nebandziau, tik va minusas acto - kvapas, o su rugstele jokio kvapo ir svaru mirksiukas.gif

Beje, man Amway Loc taip gerai kalkiu nenuima, vis tiek lieka demes. Bet gal yra kokiu ir spec Amway priemoniu kalkiu nuosedoms valyti, nzn? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratux: 02 lapkričio 2006 - 12:47
Va, kokią turuu bėdą - pastebėjau, kad ėmė skylinėti mano vonios plyelės (būtent tas paviršius, kur blizga). Kodėl taip yra ir kaip man tą reikalą pataisyti? Ar jau plytelėms šakės ir reikės dėti kitas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mezzoforte: 20 gruodžio 2006 - 17:56
QUOTE(Mezzoforte @ 2006 12 20, 18:53)
pastebėjau, kad ėmė skylinėti mano vonios plyelės (būtent tas paviršius, kur blizga). Kodėl taip yra ir kaip man tą reikalą pataisyti?

Kokybė netikusi.
Atsakyti
Tai reiks perdėt biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo nesenai meistras ir parode kad plyteliu pavirsois sutrukinejas nors siaip jei gerai neiisiziuri nesimato, plyteles tikrai pirkom ne pacias pigiausias, kazin ar tikrai cia plyteles kaltos g.gif
Atsakyti
Nu mūsų plytelės irgi pinigėlių daug nusitempė paskui save... Įdomu, labai įdomu...
Atsakyti
Kaip būtų galima nuvalyt plyteles, kad bent keliem mėnesiam būtų ramu: nesikauptų garų kalkės ant sienu, nes labai dėmėtos lieka ir dažnai valyt tenka? Tai gal jūs jau naudojot ir radot kokia priemonę?
Atsakyti