Nu aš vakar vakare kaip tik vonio grindų tarpus su tuo tofix valiau - nu pabalo viskas ten gražiai. Kol nepabandysi - nesužinosi.
QUOTE(astavi @ 2006 09 27, 11:17)
Kaip geriau nuvalyti susidariusias vandens kalkes nuo plytelių? Gal kas žino efektingų būdų?
Turim ir mes sia problema...
QUOTE(asta_ged @ 2006 09 28, 14:03)
pvz pigus variantas :
ypili biski acto ir įdedi sodos bei biski drusko išmaišai viską ir su tuo šnypščiančia mase valai
ypili biski acto ir įdedi sodos bei biski drusko išmaišai viską ir su tuo šnypščiančia mase valai
Bandziau ivairiom priemonem...pasinaudosiu siuo patarimu....
QUOTE(rusnemi @ 2006 09 28, 16:41)
Aš tai daug ką išbandžiau, bet man geriausias "Cilitas".Jis ne tik nuo plytelių gerai kalkes nuvalo, bet ir nuo kranų, net blizga
Pas mus vonioj juodos spalvos plytelės, dar iš senų laikų (remontus pradėsim daryt, kai ateis pavasaris ) bandžiau šveist su Cilit, nu iš kelių kartų rezultatas šioks toks
QUOTE(samiene @ 2006 10 29, 13:08)
Bandziau ivairiom priemonem...pasinaudosiu siuo patarimu....
Vargdavau ir aš valydama plyteles įvairiomis priemonėmis, bet išbandžiau visiškai paprastą ir man patiko. Į šiltą vandenį įpilu šlakelį acto ir šiuo tirpalu šluoste sušlapinu plyteles, palieku 15 min (kartais ir ilgiau ). Tada dar sykį sudrėkinu tuo pačiu tirpalu, nuplaunu švariu vandeniu ir blizgesys garantuotas . Dar mano kolegės labai gyrė priemonę LOK, bet aš nebandžiau .
Oj, su tuo actu tai gerai gaunasi Aš irgi prisiskaičiau patarimų, prisipyliau acto (tik ne maistinio, o rūgšties). Tai ką jūs apnašų kaip nebuvę, maišyvutai blizga, tik aišku kvapelis ne koks, bet paskui prasivėdina
QUOTE(astavi @ 2006 09 27, 12:17)
Kaip geriau nuvalyti susidariusias vandens kalkes nuo plytelių? Gal kas žino efektingų būdų?
kalkiu nuosedos tai geriausiai as nuvalau i kiek galima karstesni vandeni ipylus citrinos rugsties. Tai visos kalkes tiesiog isputoja, istirpsta ir nieko beveik ir sveisti nelieka. Taip valau viska kas apsinesa kalkemis. Manau actas taip pat tinka, nors niekad nebandziau, tik va minusas acto - kvapas, o su rugstele jokio kvapo ir svaru
Beje, man Amway Loc taip gerai kalkiu nenuima, vis tiek lieka demes. Bet gal yra kokiu ir spec Amway priemoniu kalkiu nuosedoms valyti, nzn?
Va, kokią turuu bėdą - pastebėjau, kad ėmė skylinėti mano vonios plyelės (būtent tas paviršius, kur blizga). Kodėl taip yra ir kaip man tą reikalą pataisyti? Ar jau plytelėms šakės ir reikės dėti kitas?
QUOTE(Mezzoforte @ 2006 12 20, 18:53)
pastebėjau, kad ėmė skylinėti mano vonios plyelės (būtent tas paviršius, kur blizga). Kodėl taip yra ir kaip man tą reikalą pataisyti?
Kokybė netikusi.
Tai reiks perdėt
Pas mus irgi buvo nesenai meistras ir parode kad plyteliu pavirsois sutrukinejas nors siaip jei gerai neiisiziuri nesimato, plyteles tikrai pirkom ne pacias pigiausias, kazin ar tikrai cia plyteles kaltos
Nu mūsų plytelės irgi pinigėlių daug nusitempė paskui save... Įdomu, labai įdomu...
Kaip būtų galima nuvalyt plyteles, kad bent keliem mėnesiam būtų ramu: nesikauptų garų kalkės ant sienu, nes labai dėmėtos lieka ir dažnai valyt tenka? Tai gal jūs jau naudojot ir radot kokia priemonę?