Įkraunama...
Įkraunama...

Plytelių priežiūra, valymas

QUOTE(Nataliukas @ 2006 10 07, 11:49)
Pas mus tuos banguotosios  4u.gif  bet tik pasidare remonta, pliteles padengeme kazkokiu DELFINU, tai koks skistis o paskus kaip plevele pasidaro, ji galima tept tik ant bangotu , arba i tarpus. Tai  thumbup.gif  valosi, o virtuvej su juo tarpus istepem , tai 5 metai jau , balti tarpeliai spalvos nepakeite  thumbup.gif  o siaip su cifu valau  4u.gif

QUOTE(pupa@ @ 2006 10 06, 14:31)
dėl plytelių tai manau ir neturėtų gadinti, bet dėl tarpų tai... g.gif

Gal pas mus irgi ištepti tarpai kuom nors... unsure.gif butą pirkom jau suremontuotą, tai nežinau doh.gif nes nuo CIF nesigadina thumbup.gif
Atsakyti
Atradau labai gerą valiklį nuo pelėsių, kurie atsiranda ant plytelių tarpukų - "senukuose" pirkau tamsiai mėlynas buteliukas kaina apie 10 Lt, o vadinasi Tofic.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2006 10 09, 14:28)
Atradau labai gerą valiklį nuo pelėsių, kurie atsiranda ant plytelių tarpukų - "senukuose" pirkau tamsiai mėlynas buteliukas kaina apie 10 Lt, o vadinasi Tofic.

g.gif na reiks ieškoti ir pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2006 10 09, 14:28)

bet ar išbandei?
Atsakyti
pasirodysiu tikra nevala... blush2.gif blush2.gif bet kiek vargstu su vonia ir tuom pelesiu....isbandziau gyva galybe visokiu cifu, cilitu ir panasiu pastu ar kepimo milteliu.... niekas neatnaujina taip, kaip buvo po remonto.... su vyru net nutarem "iskaisti" ta glaista, ale tas darbas neiveikiamas- glaistas nu net nezinau kaip prikepes ant sienos, bandem ant virsaus glaisyty, neina, glaistas nesilaiko.... ka daryt??? g.gif
Atsakyti
Taip aš pati išbandžiau jau šitą daikčiuką - kvapas stiprokas, bet už tat efektas yra. Nu pas mane buvo jau belogai įsipelyję tie tarpukai, tai per du kartus vel viskas kaip nauja.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2006 10 10, 16:00)
Taip aš pati išbandžiau jau šitą daikčiuką - kvapas stiprokas, bet už tat efektas yra. Nu pas mane buvo jau belogai įsipelyję tie tarpukai, tai per du kartus vel viskas kaip nauja.

na thumbup.gif
Atsakyti
Patikslinu pavadinimą Tofix. Vakar dar pabandžiau ant grindų plytelių jau neblogai įrudusių tarpų užpilt ir kokią minutę palikau, o poo to tiesiog kempine nuvaliau - super - balta balta liko.
Papildyta:
http://www.senukai.l...id=000050806505

Va čia tas geras daiktas
Atsakyti
http://www.senukai.l...id=000050806505
Išbandytas daikčiukas. Nu man jis superiniai plytelių tarpus padaro baltus baltus.
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2006 10 10, 15:56)
pasirodysiu tikra nevala...  blush2.gif  blush2.gif  bet kiek vargstu su vonia ir tuom pelesiu....isbandziau gyva galybe visokiu cifu, cilitu ir panasiu pastu ar kepimo milteliu.... niekas neatnaujina taip, kaip buvo po remonto.... su vyru net nutarem "iskaisti" ta glaista, ale tas darbas neiveikiamas- glaistas nu net nezinau kaip prikepes ant sienos, bandem ant virsaus glaisyty, neina, glaistas nesilaiko.... ka daryt???  g.gif

Yra dar vienas budas, tik sunkokas jis moteriai
paprasciausias svitrinis popierius. patrini gerai ir visas purvas dingsta, ir net jai darbininkai buvo nelygiai uzglaiste, tai irgi visi trukumai dingsta
Atsakyti
Dar esu maciusi pas kazka, buna tokie kaip markeriai - "piesi" per tuos tarpus ir uzdazo baltai. Po kazkokio laiko vel reikia atnaujinti ta "uzdazyma", bet paprasta - pabraukei, nei terliotis daug reikia, nei kvapo kokio astraus. Aisku, problemos is esmes neissprendzia, tik estetinis vaizdas geras pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, pelesis nusiims gal su tuo TOFICS ar kaip ten jis, o ka daryt su virtuves plytemis?? jos pageltusiais tarpais- nuo riebalu , galbut kitokiu chemikalu ir pan. Bandziau cilit milteliais- pasidarai kose ir trini, nu pabalsta, bet neilgam, tai pirma, o antra- visvien nera to "akinancio" baltumo.. doh.gif Beje, cilit'a paminejau, nes is visu bandytu jis nueme geriausiai.... bet beda - as noriu 100 proc. baltumo o ne kokiu 89.... ax.gif verysad.gif
Atsakyti