Įkraunama...
Įkraunama...

Plytelių priežiūra, valymas

QUOTE(pupa@ @ 2006 09 28, 18:51)
Banguotos plyteles, kuriu virsus nelygus, tokiomis kaip bangelemis eina visa plytele, nzn ar aiskiai parasiau, reiks foto idet, gal bus aiskiau ax.gif

Bliamba jaučiu kad mūsų plytelės tokios ir yra ohmy.gif Dabar bijosiu maudytis vonioj kad neužteršt tų tarpelių huh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 09 28, 18:47)
Cilitas tirkrai puikiai nuvalo kranus,  thumbup.gif atrodo kaip nauji, bet su pluteliu valymu atsargiai-puikiai isgrauzia ir siules

Va va kažkurioj čia temoj apie plyteles rašiau kad mums buvo panašiai, ne siūles išgraužė, bet pažeidė plytelių paviršių kažkuri iš tokių priemonių doh.gif Reikia labai atsargiai su tom priemonėm, geriausiai naudot būtent plytelėms skirtą nes paskui galima netyčia žiauriai sugadinti vaizdą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 09 28, 19:00)
Va va kažkurioj čia temoj apie plyteles rašiau kad mums buvo panašiai, ne siūles išgraužė, bet pažeidė plytelių paviršių kažkuri iš tokių priemonių doh.gif Reikia labai atsargiai su tom priemonėm, geriausiai naudot būtent plytelėms skirtą nes paskui galima netyčia žiauriai sugadinti vaizdą  blink.gif

Bet kranus tai puikiai išblizgina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 09 29, 06:57)
Bet kranus tai puikiai išblizgina  thumbup.gif

Kaip tik kitoje temeleje esu skaiciusi, kad kranai lengvai susigadina, nes chromuotas pavirsius labai plonas. Kad reikia tik uzpurksti ir vandeniu nulieti, jokiu budu ne bruzuoti - viena kaip tik klause patarimo, nes naujai armaturai buvo amen. Labai man istrigo, nes irgi pries tai pabruzuodavau.
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 09 29, 10:55)
Kaip tik kitoje temeleje esu skaiciusi, kad kranai lengvai susigadina, nes chromuotas pavirsius labai plonas. Kad  reikia tik uzpurksti ir vandeniu nulieti, jokiu budu ne bruzuoti - viena kaip tik klause patarimo, nes naujai armaturai buvo amen. Labai man istrigo, nes irgi pries tai pabruzuodavau.

drinks_cheers.gif tai valyti ten su juo taip ir reikia, jokių brūžinimų
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 09 28, 18:55)
Bliamba jaučiu kad mūsų plytelės tokios ir yra  ohmy.gif Dabar bijosiu maudytis vonioj kad neužteršt tų tarpelių huh.gif

Na jei savaitgalį turėsiu laiko, įdėsiu foto, kaip atrodo mūsiškės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 09 29, 12:51)
Na jei savaitgalį turėsiu laiko, įdėsiu foto, kaip atrodo mūsiškės  mirksiukas.gif

O kur jūs pirkot savo plyteles?
Aš įdedu savo plyteles ax.gif
Pas mus dviejų spalvų plytelės, pirkom Dvarčionyse, vadinasi XENA, tai prie vonios kur bus daug taškomasi dėjom vien tik šviesesnes bet tas dekoras eina per visą vonią taip pat ir ties vonia. O tų tamsių yra po dvi juostas - vienoj pusėj kur kriauklė o kitoj pusėj kur tulikas ax.gif

user posted image
Atsakyti
O sodos ir acto tipalas gerai nuvalo ir tarpus tarp plytelių ir ar to glaisto nepažeidžia? Nes mes persikraustėm į naują butą, visur darėm remontą, tik vonią su tualetu palikom nekeista, nes dar padoriausiai atrodė, bet kankinuosi jau kuris laikas ir niekaip plytelių tarpų negaliu nuvalyti doh.gif jau vos neverkiau paskutinį kartą bešveisdama - tarpai vis tiek geltoni, apkalkėję ir t.t...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 02 spalio 2006 - 11:03
QUOTE(Artemidė @ 2006 10 02, 12:00)
O sodos ir acto tipalas gerai nuvalo ir tarpus tarp plytelių ir ar to glaisto nepažeidžia? Nes mes persikraustėm į naują butą, visur darėm remontą, tik vonią su tualetu palikom nekeista, nes dar padoriausiai atrodė, bet kankinuosi jau kuris laikas ir niekaip plytelių tarpų negaliu nuvalyti  doh.gif  jau vos neverkiau paskutinį kartą bešveisdama - tarpai vis tiek geltoni, apkalkėję ir t.t...

g.gif reiktų pabandyti kur nors kur nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 09 28, 12:56)
O tas CIF ar tikrai universalus?

Aš tai su CIF'u valau ir kol kas (tfu tfu tfu) nesugadino nei plytelių, nei tarpų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolas @ 2006 10 03, 22:20)
Aš tai su CIF'u valau ir kol kas (tfu tfu tfu) nesugadino nei plytelių, nei tarpų  thumbup.gif

dėl plytelių tai manau ir neturėtų gadinti, bet dėl tarpų tai... g.gif
Atsakyti
Pas mus tuos banguotosios 4u.gif bet tik pasidare remonta, pliteles padengeme kazkokiu DELFINU, tai koks skistis o paskus kaip plevele pasidaro, ji galima tept tik ant bangotu , arba i tarpus. Tai thumbup.gif valosi, o virtuvej su juo tarpus istepem , tai 5 metai jau , balti tarpeliai spalvos nepakeite thumbup.gif o siaip su cifu valau 4u.gif
Atsakyti