Įkraunama...
Įkraunama...

Plytelių priežiūra, valymas

QUOTE(busimablondine @ 2009 02 10, 12:33)
dekui uz info smile.gif didziausia beda su tarpais plyteliu. visi balti (buvo)o plaunant visi nesvarumai pasilieka juose..labai baisiai atrodo, o atsveist kosmariskas darbas.

Grindims balti tarpai ziauru doh.gif sviesiai pilka pati svariausia ir nereikalauja daug prieziuros smartass.gif
Atsakyti
dabar jau zinau biggrin.gif turiu kokia 60 kvadratu "dziaugsmo"
Atsakyti
Cia gal ir ne visai i tema, bet dabar metas, kai man reik issirinkti virtuvei plyteles prie pat kaitlentes. Vyras siulo mazutes, bet galvoju kokio dydzio ir spalvos jas pasirinkti, kad butu lengva jas valyti? g.gif Ar nebus taip, kad susideje mazutes keiksiuos kiekviena kart, kai tik reikes jas valyti? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš dabar klijuočiau kuo didesnes, kuo lygesnes ir kad tarpeliai būtų kuo siauresni. Vargstu ir aš su tais tarpeliais...
Atsakyti
Bet kaip tuos tarpus isvalyti [grindu] kaip as vargstu, tai netas zodis doh.gif .Kiek visokiu tu priemoniu izbandziau, kazkiek prasitrina, ir vsio, atrodo su batais nevaikstom, ko jos taip apsinesa.
Atsakyti
na pas mus vonioj siules sviesios o ten tai atrodo visada svaru na bet siules tai tikras vargas gerai kad vonia nedidele . Na o virtuvej spavike ruda pasirinkau labai gerai dar tokia su margumais tai kai plaunu gindis dar is arciau paziuriu ar tikrai isploviau nieko nesimato va tas tai gerai. Bet turiu kita problemele gal kas zinot su kuo tas plyteles reikia plaut kad jos blyzgetu jau isbandziau turbut visas grindu priemones vistiek matosi plovimo dryzes. ax.gif
Atsakyti
O ka man patartumet, jei mano plyteliu tarpai prie virykles pilki toki, svelniai, ir labai prisitaske riebalu, nu su niekuo neatsveiciu, taip ir liko plemai riebaluoti, su baliklais bijau, nes spalva man ises g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 03 06, 11:27)
O ka man patartumet, jei mano plyteliu tarpai prie virykles pilki toki, svelniai, ir labai prisitaske riebalu, nu su niekuo neatsveiciu, taip ir liko plemai riebaluoti, su baliklais bijau, nes spalva man ises  g.gif

na jei soda nepades vadinas jau riebalai isigere yra g.gif
Atsakyti
As tarpus tarp plyteliu su karstu garu valau mirksiukas.gif Su karcher 1902 siurbliu smile.gif
Atsakyti
na tas TOFIC tikrai superinis, kaip greit nuvalo, jokio vargo...netikejau...pabandziau nedideli ploteli tik nusipirkus, tai dabar net noras visus tarpus valyt atsirado lotuliukas.gif
drauge naudoja cilit bang, sako jai gerai nuvalo, as nebandziau.
beje plytelems mano tai nepakenke, jos tokios nelygios..
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
as cia ne i tema turbut busiu pataikiusi, bet iskilo klausimas: issiklijavom vonia plytelemis, o ant ju vietomis visai nemazai vasko likuciu (meistras sako, kad jas taip sutepa, kad nesusibraizytu). Gal turit minciu, kaip jas nuvalyti?
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2009 06 23, 11:03)
sveikos merginos smile.gif
as cia ne i tema turbut busiu pataikiusi, bet iskilo klausimas: issiklijavom vonia plytelemis, o ant ju vietomis visai nemazai vasko likuciu (meistras sako, kad jas taip sutepa, kad nesusibraizytu). Gal turit minciu, kaip jas nuvalyti?
Is anksto dekoju smile.gif

as valiau stiklo gramdikliu,arba atsargiai britvute
Atsakyti