aš kuo puikiausiai išvaliau su Emsal
O as valau labai paprastai ir efektyviau nezinau ,amway lock ant astriosios kempinuko puses uzpilu ir valau ,akyse siules svarios lieka o grindu plyteliu siules taip pat ,labai greit ir puikiai issiplauna.
Aš tualete, kur dar tarybininės plytelės išklijuotos ir nežinia kiek metų buvo nevalytos, tai su metaliniu tuo grubesniu šveistuku nušveičiau tarpus. O duše plytelės pas mus baltos ir tarpai balti, po kiekvieno nusimaudymo pereinu celiuliozės kempinėle sienas ir jau beveik metai taip. Kempinėlė išdžiuvusi ne visiškai sukietėja, todėl po to vėl lengvai sugeria drėgmę. Reikia tik neaptingėti nusausint sienas ir ilgai džiaugsitės švara. Dabar tų kempinėlių yra įvairių dydžių. Galima pritaikyti ir didesnes maudymuisi skirtas celiuliozės kempines.
Papildyta:
atsuktuvui bus kaput, gal tada naudokit tokį, kuris nereikalingas.
Papildyta:
O higėjos anticalc cear aš pilu į skalbimo mašiną, kai skalbiu, nes jis pigesnis už calgon. bet skaičiau, kad ten parašyta, kad tinka ir kriaukles valyti.
Papildyta:
QUOTE(vaya @ 2008 07 28, 13:40)
Vietoj švitrinio geriau išvis tarpelius išgramdyt ir pilnai naujai užtept. Man patogiau būtų su kokiu nors atsuktuvu . Aišku jei atsuktuvo savininkas to nemato
atsuktuvui bus kaput, gal tada naudokit tokį, kuris nereikalingas.
Papildyta:
O higėjos anticalc cear aš pilu į skalbimo mašiną, kai skalbiu, nes jis pigesnis už calgon. bet skaičiau, kad ten parašyta, kad tinka ir kriaukles valyti.
juodulius tarp vonios plyteliu pavyksta isvalyti su CILLIT BANG glozrto valikliu arba ACE , kvapas ziaurus, bet nubala... ko gero reikes isbandyti tas NANO technologijas
Sveikos, keliu tema i virsu, nes reikia patarimo virtuveje sukljavo man plyteles ant sienos pries kelis menesius, tarpeliams naudojo ta "cementa" jau atsparu nesvarumams, bet man ziauriai tie tarpeliai apsitaske riebalais, o kadangi tarpelius darem pilkos spalvos(sviesiai), tai dabar labai matosi, su niekuo neisvalau. parduotuvej maciau yra visokiu valikliu, bet ten kiek suprantu su spalva viska iseda, o as nenoriu, kad isestu spalva, ka daryti???????????????
QUOTE(Ramasta @ 2009 01 15, 16:34)
ypatingai išsivalo su Zepter garų siurbliu.
ir sienas, ir langų tarpelius, pačius langus ir kt sunkiai prieinamas paprastu valymu vietas.
nepigus daiktas, bet tikrai labai geras
ir sienas, ir langų tarpelius, pačius langus ir kt sunkiai prieinamas paprastu valymu vietas.
nepigus daiktas, bet tikrai labai geras
Pritariu 100 %
O kaip isvalyti spalvous tarpelius? nes isbalinti ju nenoriu, o virtuveje sienele apsitaske riebalais bandziau su grynom citrinos sultim, tai man skylem isede, iki sienos
labas vakrelis.nano biski kainele.yra pigesnis budas apsaugot pl. tarpus Atlas fimos delfin ,arba kemika aparici ten jie turi nemazai priemoniu. visa tai apsaugo pl.siules ir nuo cheminio poveikio
Sveikos. Man jau geda apie ravak rasyti, bet sita firma turi du "stebuklingus" skyscius, be kuriu namie neissiversciau. Yra cleaner-jis skirtas valyt voniai. Valau visa keramika vonioj, plyteles, kranus ir t.t. Valau net klozeta su juo ir jei reikia atsinesu i virtuve tai paciai kaitlentei ar pan. Nuvalo gerai ir nenueda ranku baisiai. Kitas stebuklas yra anticalk. Skirtas duso kabinoms, tacia as juo valau viska, ka valyti noreciau reciau istepu plyteles prie kriaukliu, kur labiausiai apsitasko, visus kranus, tas pacias kriaukles, bide ir t.t. Tik reikia jo mazai naudot ir su sausu skudureliu ant svaraus sauso pavirsiaus trinti. Esme tame, kad nuo jo vanduo nubega nepalikdamas nuosedu.Masinos stiklams irgi ji naudoju-valytuvu daznai net neprireikia per lietu
Bet kaip isvalyti ir palaikyti svarius grindu plyteliu tarpus-neisivaizduoju. Vargstu pastoviai ir jau atsibodo..visaspirmas aukstas jomis isklijuotas ir darbelio jmj...
Bet kaip isvalyti ir palaikyti svarius grindu plyteliu tarpus-neisivaizduoju. Vargstu pastoviai ir jau atsibodo..visaspirmas aukstas jomis isklijuotas ir darbelio jmj...
QUOTE(busimablondine @ 2009 02 10, 09:38)
Sveikos. Man jau geda apie ravak rasyti, bet sita firma turi du "stebuklingus" skyscius, be kuriu namie neissiversciau. Yra cleaner-jis skirtas valyt voniai. Valau visa keramika vonioj, plyteles, kranus ir t.t. Valau net klozeta su juo ir jei reikia atsinesu i virtuve tai paciai kaitlentei ar pan. Nuvalo gerai ir nenueda ranku baisiai. Kitas stebuklas yra anticalk. Skirtas duso kabinoms, tacia as juo valau viska, ka valyti noreciau reciau istepu plyteles prie kriaukliu, kur labiausiai apsitasko, visus kranus, tas pacias kriaukles, bide ir t.t. Tik reikia jo mazai naudot ir su sausu skudureliu ant svaraus sauso pavirsiaus trinti. Esme tame, kad nuo jo vanduo nubega nepalikdamas nuosedu.Masinos stiklams irgi ji naudoju-valytuvu daznai net neprireikia per lietu
Nezinau kokios pas tave pliteles?bet yra toks Botac 73" tai lig kaip parketuj vaskas".Nusveitus plitelias rekia botaca atckiesti vandeniu ir perplauti plitelias,kol isdzius nevaikscioti,pliteles pradzioj bus slidokos ir atrodis kaip slapios. Siulau pabandyti nedideli plota,gal nepatiks.Botac 73 yra keramika Aparyci salonuose tik nesumaisyk yra botac 72 jis rugstinis valiklis valo statybinius likucius.
QUOTE(arturios @ 2009 02 10, 12:54)
Nezinau kokios pas tave pliteles?bet yra toks Botac 73" tai lig kaip parketuj vaskas".Nusveitus plitelias rekia botaca atckiesti vandeniu ir perplauti plitelias,kol isdzius nevaikscioti,pliteles pradzioj bus slidokos ir atrodis kaip slapios. Siulau pabandyti nedideli plota,gal nepatiks.Botac 73 yra keramika Aparyci salonuose tik nesumaisyk yra botac 72 jis rugstinis valiklis valo statybinius likucius.
dekui uz info didziausia beda su tarpais plyteliu. visi balti (buvo)o plaunant visi nesvarumai pasilieka juose..labai baisiai atrodo, o atsveist kosmariskas darbas.