Įkraunama...
Įkraunama...

Plytelių priežiūra, valymas

QUOTE(emrata @ 2008 07 23, 11:01)
va va butent, o mes pamenu buvom prisidirbe: uztepem to impregnatoriaus ir ant plyteliu krastu (cia aisku per tingejima terliotis su tarpeliais). tai paskui kokia savaite laiko praejo kol atgrandziau ta priemone nuo plyteliu  doh.gif

buvo ir man toks bajeris ... gerai kad visa pirma auksta taip neisgrazinau, o tik virtuve, nes nezinau kiek ant keliu reiketu klupet kol visas plyteles atgramdyciau ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2008 07 23, 14:23)
buvo ir man toks bajeris ... gerai kad visa pirma auksta taip neisgrazinau, o tik virtuve, nes nezinau kiek ant keliu reiketu klupet kol visas plyteles atgramdyciau ... doh.gif

biggrin.gif beje, vakar netiketai pastebejau, kad purskiamasis Cif labai puikiai isvalo tarpelius tik patingejau terliotis, visgi plotas nemazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 24, 09:13)
biggrin.gif  beje, vakar netiketai pastebejau, kad purskiamasis Cif labai puikiai isvalo tarpelius tik patingejau terliotis, visgi plotas nemazas biggrin.gif

man deja nepadejo purskiamas cifas, tarpai vistiek pilksvi liko vietoj juodu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2008 07 24, 07:19)
man deja nepadejo purskiamas cifas, tarpai vistiek pilksvi liko vietoj juodu sad.gif

tai gal jis isgriauze juodos spalvos pigmenta ir liko pilksvi, nes siaip tas purskiamas cifas tai stiprus, man tiko, nes pas mane tokie gelsvi i baltuma tarpeliai
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 24, 09:38)
tai gal jis isgriauze juodos spalvos pigmenta ir liko pilksvi, nes siaip tas purskiamas cifas tai stiprus, man tiko, nes pas mane tokie gelsvi i baltuma tarpeliai

manau patrinsiu su svitriniu, paskui uztepsiu is naujo ir tada impregnatorium uzpilsiu :0
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2008 07 24, 09:07)
manau patrinsiu su svitriniu, paskui  uztepsiu is naujo ir tada impregnatorium uzpilsiu :0

kazin kaip trinsis su svitriniu, gal jau bande esat?
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 24, 12:49)
kazin kaip trinsis su svitriniu, gal jau bande esat?

mums pazistamas kuris plyteles kloja taip patare padaryt....bet nebandem dar smile.gif
Atsakyti
Vietoj švitrinio geriau išvis tarpelius išgramdyt ir pilnai naujai užtept. Man patogiau būtų su kokiu nors atsuktuvu . Aišku jei atsuktuvo savininkas to nemato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 07 23, 11:52)
labai sudominot, gal galima plačiau apie šį aparačiuką?

Galima mirksiukas.gif Duosiu nuoroda kur galima pasiskaityti
http://www.tuttojebbo.com/lt_LT/?m=130
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2008 07 29, 10:51)
Galima mirksiukas.gif  Duosiu nuoroda kur galima pasiskaityti
http://www.tuttojebbo.com/lt_LT/?m=130

nu musu pazistami turi, nenoriu nieko izeist, bet tikrai nestebuklas ir tarpus vistiek su peiliuku kaskart gramdo. o atsizvelgus i kaina dar... tai ka as zinau ar verta tada pirkt toki ....
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2008 07 29, 11:15)
nu musu pazistami turi, nenoriu nieko izeist, bet tikrai nestebuklas ir tarpus vistiek su peiliuku kaskart gramdo. o atsizvelgus i kaina dar... tai ka as zinau ar verta tada pirkt toki ....

Nu net nezinau, gal nemoka g.gif man kuo puikiausiai issivalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 06 20, 18:48)
as su soda valau  4u.gif

va su soda tai tikrai pamirsau aciu reik bandyt
Atsakyti