Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(Julius3 @ 2005 05 26, 07:41)
Statinis IP nebutinas, svarbu, kad butu tiesioginis ishejimas i interneta, arba portai, kuriais naudojasi Emule (juos galima keisti) atidaryti.

Kaip tuos portus atidaryt? Kokie geriausiai veikia? Aš niekaip to testo portų nepraeinu unsure.gif
Atsakyti
Results in detail:

TCP connection test failed.
It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule.
Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem.

How to resolve port problems... Something is interfering with your network communications. There are two main reasons for this:

If you are using a firewall, ensure that your firwall don't block the required ports! You might need to set a rule to allow the ports to be available.
If you use a router, make sure that your router forwards the required ports to your local IP!

You can find more details and guides here in the online help.
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 06 02, 22:11)
Results in detail:
TCP connection test failed.
It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule.
Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem.

How to resolve port problems... Something is interfering with your network communications. There are two main reasons for this:

If you are using a firewall, ensure that your firwall don't block the required ports! You might need to set a rule to allow the ports to be available.
If you use a router, make sure that your router forwards the required ports to your local IP!

You can find more details and guides here in the online help.
g.gif  g.gif  g.gif

Čia, kai atlikau portų testą, man taip parašė verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2005 05 28, 21:16)
Kaip tuos portus atidaryt? Kokie geriausiai veikia? Aš niekaip to testo portų nepraeinu  unsure.gif

Atidaryt pats greiciausiai negali, cia interneto paslaugu tiekejas atidaryt gali, realiai bet kokie portai tinka, tarkim 6000, tik emule prie options reiks nurodyt shi porta ir viskas. Bet kaip sakiau jei tik IPT sutiks atidarinet portus. Beje kas interneta teikia?
Atsakyti
Man teikia Informacijos Tiltas. Tai manau reiktu jiems parasyt, kad atydarytu koki porta, kad e-mule greiciau veiktu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2005 06 03, 10:46)
Man teikia Informacijos Tiltas. Tai manau reiktu jiems parasyt, kad atydarytu koki porta, kad e-mule greiciau veiktu ar kaip?

Taip administroriui parashyk, gal atidarys....
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 03 17, 08:48)
Norint, kad Emule siustu greitai, reikia turet ishorini IP (internetini adresa). Tada prisijungus suteikiamas HighID ir viskas kur kas greiciau siusis.

Na, aš per portų testą sužinojau IP, o kur jį įrašyti g.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Įdomu, koks vidutinis greitis, kai Jums ar iš Jūsų siunčiasi. g.gif Man Išsiuntimas max 12 kb, o parsiuntimas reati pasiekia 10, kai siunčia, o šiaip dažniausiai nesiunčia. O va kai turėjau eMule Plus, tai buvo didesnis greitis, tai kogeo reiks vėl juo pasinaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2004 09 19, 16:27)
o ka galima daryt su šia programa?
  Nesijuokit jei gu ka, tokiuose dalykuoseia as visai zalia wink.gif

merginos is eMule nieko gero, geriau atsisiuskit bearshare va ten tai labai greit viska atsiuncia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almante_keturakyte @ 2005 06 26, 12:30)
merginos is eMule nieko gero, geriau atsisiuskit bearshare va ten tai labai greit viska atsiuncia wink.gif

Na tokios programos negirdėjus g.gif gal galima plačiau g.gif
O eMule kol kas man patinka tuom, kad čia galima užsidėti apribojimą, ką siųstis iš tavęs ko ne leisti. Pvz. kaza man nepatiko 4u.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kur ten reikia kokias varneles uždėti, kad pažymėti ką aš leidžiu kitiems siūstis, o ką - ne... Nes dabar tai rašo, kad kažkas iš manęs siunčiama, nors aš tai niekam nieko neleidau siūstis g.gif Kažko nelabai suprantu...
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2005 07 24, 16:10)
Niekaip nesuprantu, kur ten reikia kokias varneles  uždėti, kad pažymėti ką aš leidžiu kitiems siūstis, o ką - ne... Nes dabar tai rašo, kad kažkas iš manęs siunčiama, nors aš tai niekam nieko neleidau siūstis g.gif Kažko nelabai suprantu...

Bet iš tavęs gali siųstis ir tavo nebaigtus parsisiųsti failus, šito neuždrausi, jei jau pati siunties tai duodi tą patį ir kitiems smile.gif
Atsakyti