Viksreli, help!
Susiinstaliavau eMule, bandau parsisiusti Kill Bill 2, raso, kad "eD2K:Prisijungta, Kad: Nesusijungta". Siuntimuose rasoma, kad busena: Laukiama, bet nepanasu, kad kazkas vyktu.
Kas tas Kad, ir kodel jis nesusijungia?
Nebutinai reikia, kad KAD prisijungtu
Kantrybes! Jei raso "laukiama", vadinasi, pilna visa eile Gali paspausti 2x ant filmo ir pamatysi, kiek reiks laukti eileje Mat kuo daugiau leidi is savo kompo issisiusti kitiems, tuo greiciau tavo eile ateina . Nustatymuose as uzdejau varneles, is kuriu folderiu gali kiti siustis, pvz. filmus, programas, muzika ir pan.
Kantrybes! Jei raso "laukiama", vadinasi, pilna visa eile Gali paspausti 2x ant filmo ir pamatysi, kiek reiks laukti eileje Mat kuo daugiau leidi is savo kompo issisiusti kitiems, tuo greiciau tavo eile ateina . Nustatymuose as uzdejau varneles, is kuriu folderiu gali kiti siustis, pvz. filmus, programas, muzika ir pan.
Dekui, Viksreli
Jau ir pati matau, kad kazkas vyksta - per 6 val. persisiunte 2 MB is 700 MB
Jau ir pati matau, kad kazkas vyksta - per 6 val. persisiunte 2 MB is 700 MB
QUOTE (Ievulia @ 2004 11 28, 16:08) |
Viksreli, help! Susiinstaliavau eMule, bandau parsisiusti Kill Bill 2, raso, kad "eD2K:Prisijungta, Kad: Nesusijungta". Siuntimuose rasoma, kad busena: Laukiama, bet nepanasu, kad kazkas vyktu. Kas tas Kad, ir kodel jis nesusijungia? |
Tai Tu ne viena filma issirink, pas mane ju bent 20. O tai prazilsi , kol sulauksi.
Sveikos, turiu emule programele, iskylo klausimas ar imanoma is puslapio www.sharereactor.ru atsiusti koki filma? Nes pas mane progresas visalaika koki filma bepaspauciau buna raudonos spalvos? Is kur jus siunciates filmus?
QUOTE(Svajke @ 2005 03 12, 13:09)
Sveikos, turiu emule programele, iskylo klausimas ar imanoma is puslapio www.sharereactor.ru atsiusti koki filma? Nes pas mane progresas visalaika koki filma bepaspauciau buna raudonos spalvos? Is kur jus siunciates filmus?
O tu prisijungei prie serverio kokio nors? Pas mane dar atnaujina su kiekvienu prisijungimu tą sąrašą. Ten nustatymuose rasi.
Na pas mane nustatyta nustatymuose kad atnaujintu serverius, bet prisijungti neiseina..
o tauiseina? Prie kuriu serveriu jungiesi?
o tauiseina? Prie kuriu serveriu jungiesi?
Aha zodziu jau prisijungiau, pasirinkau norima filma is sharereactor.ru ir progreso juosta yra melyna labai daug saltiniu, is manes zmones siunciasi filmus, o kodel mano pasirinktas filmas nesisiunciao raso - Laukiama?
Ilgai reikia laukti, kol tau pradės siųsti. Kuo daugiau iš tavęs siunčiasi, tuo didesnė tikimybė, kad ir tau pradės siųsti. O aš esu užsidėjusi keletą filmų ir ilgai, kol jį pabaigia atsiųsti
QUOTE(skriste @ 2005 03 16, 18:55)
Ilgai reikia laukti, kol tau pradės siųsti. Kuo daugiau iš tavęs siunčiasi, tuo didesnė tikimybė, kad ir tau pradės siųsti. O aš esu užsidėjusi keletą filmų ir ilgai, kol jį pabaigia atsiųsti
Norint, kad Emule siustu greitai, reikia turet ishorini IP (internetini adresa). Tada prisijungus suteikiamas HighID ir viskas kur kas greiciau siusis.
QUOTE(Julius3 @ 2005 03 17, 07:49)
Norint, kad Emule siustu greitai, reikia turet ishorini IP (internetini adresa). Tada prisijungus suteikiamas HighID ir viskas kur kas greiciau siusis.
O kaip jį gauti
Gal gali smulkiau