Sarasa ismeta, bet serveriai mano Emuleje visi mire KODEL
Gali nejungti eMule, jei interneto tiekejas yra uzdraudesp2p programu naudojima Pvz, dabar initas duoda geru greiciu pigesni plana, bet p2p programos neveikia Todel likom prie sh...ino greicio, kad tik gautumem kokia nors svieziena, kaip filmai, programos ir pan
Tai gal ir su Taku ID3 tas pats, nes jau kol ką nors parsiunčia
Kas man tundrai galėtų paaiškinti, kaip iš eMule persirašyti į kompą atsiųstas dainas. Perklausyti galiu, o perkelt nemoku. Ir dar, iš kur galima parsisiųsti patikimą pop-ups blocker'į? Negyvai užkniso tos reklamo (čia jau po bandymų su Kazaa )
QUOTE (kliopa @ 2004 11 14, 09:00) |
Kas man tundrai galėtų paaiškinti, kaip iš eMule persirašyti į kompą atsiųstas dainas. Perklausyti galiu, o perkelt nemoku. Ir dar, iš kur galima parsisiųsti patikimą pop-ups blocker'į? Negyvai užkniso tos reklamo (čia jau po bandymų su Kazaa ) |
Nueik į "Nustatymai", ten į "Katalogai", o tada jau rasi "Įeinantys failai". Nukreipk kur nori. Kai jau atsiųs, ten ir ieškok.
Ačiū pagaliau supratau
Man Emule neveikia, visi serveriai numire Sarasas atnaujinamas su lig kiekvienu nauju prisijungimu, o serveriu gyvu nera Isinstaliavau as savo Emule....GAILA
QUOTE (Dailin @ 2004 11 14, 23:01) |
Man Emule neveikia, visi serveriai numire Sarasas atnaujinamas su lig kiekvienu nauju prisijungimu, o serveriu gyvu nera Isinstaliavau as savo Emule....GAILA |
Bandei įkelti serverių sąrašą iš "eMUle help'as.htm"? man pats irgi neprisijungia ir sąrašo neturi, kol neatkeliu. Čia kažko nesutvarkaiu iki galo, tik nežinau ko.
|Demesio!
Ka tik prisijungiau su eMule ir radau "Tarptautiniu zodziu zodyna" Ten ne tik zodziai, bet ir galima naudotis juo sprendziant kryziazodzius
Paieskoj irasykit zodi "zodynas" ir pakraus
Ka tik prisijungiau su eMule ir radau "Tarptautiniu zodziu zodyna" Ten ne tik zodziai, bet ir galima naudotis juo sprendziant kryziazodzius
Paieskoj irasykit zodi "zodynas" ir pakraus