Sveiki, gal žinote ar yra "eMule" Mac'ui OS? Nes kiek ieškojau tai neradau.
Jungiamasi
Nuskaityta 83 kontaktų iš failo.
IRC socket: Failed to connect - Error 10060: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
Emule visa laika rodo pilka asiliuka, net neismeta serveriu prie kuriu galeciau jungtis, ka daryt?
Nuskaityta 83 kontaktų iš failo.
IRC socket: Failed to connect - Error 10060: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
Emule visa laika rodo pilka asiliuka, net neismeta serveriu prie kuriu galeciau jungtis, ka daryt?
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2004 10 24, 13:29)
sveikutes, klaidzioju as po visas sitas programas, pries keleta metu keliausi filmus, dabar visai nepamenu kas kaip veikia
gal galit pasakyti, ar tam shareactor reikalingas pakvietimas? ir kaip gauti linkomanijos pakvietima? ir dar klausimas, as turiu torrent.lt... dabar padekit susigaudyti, ar is siu serveriu keliantis filmus viskas eina per emule? sorry, as visiskai zalia siuo klausimu ...
QUOTE(Kenguryte @ 2011 04 05, 10:37)
Vat ir mane domina lietuviški serveriai ( nes vaikams aktualu lietuviškai įgarsinti filmai ir filmukai ).
Kai turėjau Zmulę - problemų nebuvo ( ta prasme, rasdavau lietuviškus filmukus), o dabar, kai Emulę turiu, tai visokie itališki, ispaniški ir visokie kitokie serveriai
Gal galit pasidalinti googlinimo informacija (konkrečiai lietuviškais serveriais)? Nes ir aš žinau, kad googlas visagalis, bet ne visą laiką pasiseka rasti, ko ieškai
pas mane is viso ismeta tik tris serverius, kaip gauti sarasa serveriu? nieko nesuprantu, prie vieno is tu triju serveriu mol prisijunge, bet paieskos nedaro.. kazka ne taip darau.. padekite, ka daryti, kaip uzkrauti tuos serverius ir prisijungti taip, kad galima butu filmus ieskotis ir nusikelti