Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

Gal kas galit paprotint, kur galima reasti Zmule serverių sąrašą ( internete radau, kad bereikia į googlą įvesti "zmule severiai" ir išmeta, bet nieko ten neišmeta (o gal ir aš nemoku ieškoti). Kitas klausimas, kaip tuos serverius į Zmulę ( versija v2.1.8) įkelti?

Tik ką per IE įkėlinėjau tokį Zmule serverį: ed2k://|server|zmule.zebra.lt|4661|/
bet neveikia.

Dar klausimas dėl UPnP: Gal čia ir ne tame problema, gal tie UPnP ir KAD pas mane atidaryti, bet dar norėčiau patikrinti, bet DUK nuorodos neveikia g.gif ax.gif

Paskutinis lengviausias klausimas, ar čia tik man problemos su Zmule, ar yra, kam dar neveikia?

Iš anksto ačiū už atsakymus ax.gif
Atsakyti
vis gi, su mano UPnP t.p. problemos, nes apačioje Zmulės rodo gaubliuką su dviem raugonom rodyklytėm t.y. "Nepavyko prisijungti nei prie QS tinklo, nei prie KAD tinklo".

Kai bandau įjungti UPnP portą per THOMSON SpeedTouch (546v6, 585v6 ir 780WL)
http://192.168.1.254 arba D-LINK G604 http://192.168.1.1 arba ZTE BAVO W300 http://192.168.1.1 nei vienas iš jų nepasikrauna.

Mano ugniasienės nustatymuose -> Exeptions -> yra toks UPnp framework, bet, kai uždedu ant jo varnelę ir per naują paleidžiu Zmulę, jokių pakeitimų neįvyksta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 12 26, 15:29)
vis gi, su mano UPnP t.p. problemos, nes apačioje Zmulės rodo gaubliuką su dviem raugonom rodyklytėm t.y. "Nepavyko prisijungti nei prie QS tinklo, nei prie KAD tinklo".

Kai bandau įjungti UPnP portą per THOMSON SpeedTouch (546v6, 585v6 ir 780WL)
http://192.168.1.254    arba D-LINK G604  http://192.168.1.1  arba  ZTE BAVO W300  http://192.168.1.1  nei vienas iš jų nepasikrauna.

Mano ugniasienės nustatymuose -> Exeptions -> yra toks UPnp framework, bet, kai uždedu ant jo varnelę ir per naują paleidžiu Zmulę, jokių pakeitimų neįvyksta... doh.gif 

ta zemule yra padaryti iš emule
atsisiūsk ja naujausia ir kažkas per ten gal ir gausis

tai jau senesnės kartos failų apsikeitimo programėlė ir saugumo atžvilgiu ji nėra tokia saugi kaip dabartinės

beje anksčiau buvo ir lt versija tai ten tikrai viduje bus gamintojo pagalbos paaiškinimai kur kas ir kaip

Papildyta:
QUOTE(dairina @ 2010 11 17, 18:59)
O kas tie portai? O siaip nezinau ar ten ziuriu bet raso kad mano ID aukstas.

portai yra kompiuterinis terminas
vizuolizuoti tai galima... na kai tu į sauja paimi daug šiaudelių tai vienas ta šiaudelis tarkim yra portas
paskui reik žinoti šakotuvo nustatymus paskui ugniasienės dar gal net ir programinės įrangos jai ji papildomai naudojama
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 12 26, 17:38)
ta zemule yra padaryti iš emule
atsisiūsk ja naujausia ir kažkas per ten gal ir gausis

tai jau senesnės kartos failų apsikeitimo programėlė ir saugumo atžvilgiu ji nėra tokia saugi kaip dabartinės

beje anksčiau buvo ir lt versija tai ten tikrai viduje bus gamintojo pagalbos paaiškinimai kur kas ir kaip

atsisiųsti ką? Naujausią emulę, ar dabar jau emulės nėra, o tiesiog atisisųst naujausią Zmule versiją? g.gif ax.gif Pas mane dabar Zmule v2.1.8

Supratau dėl programėlių.

Pas mane angliškai viskas, bet nieko baisaus. Per internetą suradau video failą, kaip paleisti Zmulę, tai padariau viską, kaip ten rodė, bet nepatinka vis tiek man Zmulė, nerealiai kompą stabdo. Seniau galėdavom vos ne 10šimt ar daugiau filmų uždėti siųstis ir viskas veikdavo, o dabar vieną filmą uždeda siųstis, ir jau stringa viskas, IE neįsijungsi, su kitom programom jau nepadirbsi doh.gif

Ar čia nuo mano kompiuterio priklauso ( nors sakau, seniau veikdavo kuo puikiausiai, bet lyg senesnė versija buvo tada Zmule v2.1.6), kai atnaujino, tai kompas nepaveža jos, kiek suprantu g.gif

Gal kas žinot dar geresnę failų apsikeitimo programą, nei Zmulė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 12 28, 15:49)

atsisiųsti ką? Naujausią emulę, ar dabar jau emulės nėra, o tiesiog atisisųst naujausią Zmule versiją? g.gif  ax.gif Pas mane dabar Zmule v2.1.8

Pas mane angliškai viskas, bet nieko baisaus. Per internetą suradau video failą, kaip paleisti Zmulę, tai padariau viską, kaip ten rodė, bet nepatinka vis tiek man Zmulė, nerealiai kompą stabdo. Seniau galėdavom vos ne 10šimt ar daugiau filmų uždėti siųstis ir viskas veikdavo, o dabar vieną filmą uždeda siųstis, ir jau stringa viskas, IE neįsijungsi, su kitom programom jau nepadirbsi doh.gif

Ar čia nuo mano kompiuterio priklauso ( nors sakau, seniau veikdavo kuo puikiausiai, bet lyg senesnė versija buvo tada Zmule v2.1.6), kai atnaujino, tai kompas nepaveža jos, kiek suprantu g.gif

Gal kas žinot dar geresnę failų apsikeitimo programą, nei Zmulė? g.gif

geriausia p2p programa >>> utorrent smile.gif
Atsakyti
[quote=Kenguryte,2010 12 28, 14:49]
[i]
atsisiųsti ką? Naujausią emulę, ar dabar jau emulės nėra, o tiesiog atisisųst naujausią Zmule versiją? g.gif ax.gif Pas mane dabar Zmule v2.1.8

taip pamiršau paminėti tokį niuanciuka kad jai tinklas atviras emulė labai stabdo tipo kai kiti kažka iš jūsų ima
http://download.cnet...wnloadCount asc
čia nuorodėlė o tokį didelį serverį kuriame turėtu būti failų apsikeitimo programos
tiesiog dalis mano klijentų bandėsi patys kažka rado ir jiems tai labiau patiko nei ta ka aš jiems siūliau ir ten bus ir naujausia emulė
o palaikant torentus ( utorrent ) aš irgi pasakysiu kad tai kol kas ir mano populiariausia failų apsikeitimo programa tenkinanti mane kokie jau gal ~3-5 metais visais poreikiais

tikiu kad daugelis tų kitų programos pasirodys kažkuom viliojančios bet jos nėra saugios atsisiūstos informacijos atžvilgiu žodžiu saugumo atžvilgiu irgi ko kas geriausia yra utorrent

tarkim rusijoje utorrent serverio bendruomenė viršija milijona vartotojų ir ten tikrai sunku kažko nerasti ir ten tikrai galiu teigti kad ten info yra 2x daugiau nei kad mano fantazijose
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 12 28, 15:37)
geriausia p2p programa >>> utorrent smile.gif

supratau

QUOTE(qqTis @ 2010 12 28, 16:23)
taip pamiršau paminėti tokį niuanciuka kad jai tinklas atviras emulė labai stabdo tipo kai kiti kažka iš jūsų ima
http://download.cnet...wnloadCount asc
čia nuorodėlė o tokį didelį serverį kuriame turėtu būti failų apsikeitimo programos
tiesiog dalis mano klijentų bandėsi patys kažka rado ir jiems tai labiau patiko nei ta ka aš jiems siūliau ir ten bus ir naujausia emulė
o palaikant torentus ( utorrent ) aš irgi pasakysiu kad tai kol kas ir mano populiariausia failų apsikeitimo programa tenkinanti mane kokie jau gal ~3-5 metais visais poreikiais

tikiu kad daugelis tų kitų programos pasirodys kažkuom viliojančios  bet jos nėra saugios atsisiūstos informacijos atžvilgiu žodžiu saugumo atžvilgiu irgi ko kas geriausia yra utorrent

tarkim rusijoje utorrent serverio bendruomenė viršija milijona vartotojų ir  ten tikrai sunku kažko nerasti ir ten tikrai galiu teigti kad ten info yra 2x daugiau nei kad mano fantazijose

Buvau torentuose, bet kažkodėl mane iš ten išmetė, tiksliau, neduoda prisijungti. Gavau kažkokią raudoną žinutę, į kurią nesigilinau, o dabar man jau nebeleidžia prisijungti ax.gif Spėju, kad atsisiunčiau daugiau, nei galima buvo tik ką prisijungusiam asmeniui. Plius kažkaip Zmulė pati pasileidžia, kai pc įsijungia, o torentus reikia pačiai paleisti. Arba aš dar iki galo ten neįsigilinau. Tik faktas, kad torentuose radau tai, ko Zmulėje nebuvo.

O prie rusijos torentų t.p. norėčiau prisijungti, tiksliau, vien dėl vyro, nes jis rusiškų filmų gerbėjas, tai gal ten daugiau visokių filmų rastų.

O tai torentai ir utorentai tas pats?

qqTi, prie to linko neduoda prisijungti, rašo, kad tokio nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 12 30, 14:08)

supratau
Buvau torentuose, bet kažkodėl mane iš ten išmetė, tiksliau, neduoda prisijungti. Gavau kažkokią raudoną žinutę, į kurią nesigilinau, o dabar man jau nebeleidžia prisijungti  ax.gif Spėju, kad atsisiunčiau daugiau, nei galima buvo tik ką prisijungusiam asmeniui. Plius kažkaip Zmulė pati pasileidžia, kai pc įsijungia, o torentus reikia pačiai paleisti. Arba aš dar iki galo ten neįsigilinau. Tik faktas, kad torentuose radau tai, ko Zmulėje nebuvo.

O prie rusijos torentų t.p. norėčiau prisijungti, tiksliau, vien dėl vyro, nes jis rusiškų filmų gerbėjas, tai gal ten daugiau visokių filmų rastų.

O tai torentai ir utorentai tas pats?

qqTi, prie to linko neduoda prisijungti, rašo, kad tokio nėra ax.gif

zemulė kažkada darė atrodo teo įmionė ir pas jus adresuose atrodo buvo vidinio tinklo adresai tai jai aš neklystu jūs kad pasijungti turite naudotis tuom pačiu tinklu ir t.t. o jai kas ne taip jūs tiesiog neprisijungsite prie serverio tai aš dėl to ir rekomendavau emule nes žinau kad jai gyva emulė naujoje emulėje bus veikaintys servai
o mes nesidomime nepopuliarias serveriais
mano nuoroda mozilai kai tikrinau veikė
jūs maikla pakibinkte ta katinėli jis specas ant torentų ir manau išspres jūsų visas failų apsikeitimo fantazijas per torentus
Atsakyti
Ačiū qqučiui ir maiklui, dar klausimas, o kokiais konkrečiai torentais jūs naudojatės? Nes dabar, prie kurio prisijungiau, tai jau ne pirmas kartas, kad negaliu prisijungti, nes puslapis erorą metą g.gif
Atsakyti
... jūs maikla pakibinkte ta katinėli jis specas ant torentų ir manau išspres jūsų visas failų apsikeitimo fantazijas per torentus

blink.gif rolleyes.gif šiaip yra atskira tema apie trackerius, pakvietimus. na šiek tiek paaiškinsiu ir čia.

...Plius kažkaip Zmulė pati pasileidžia, kai pc įsijungia, o torentus reikia pačiai paleisti.

Galima per nustatymus padaryti, kad utorrent programa automatiškai įsijungtų, kai kompiuteris pasileidžia. Tik abi programos vis tiek reikalaus jūsų pačių sprendimo kokius failus siųstis smile.gif

.... O tai torentai ir utorentai tas pats?

lotuliukas.gif nu jo .... standartinė daugumos žmonių klaida, kai naudoja 2 skirtingas sąvokas kaip vieną.
Torrentas - mažas failiukas. Torrent faile laikomi tracker adresai, failų pavadinimai, jų dydžiai ir hash.
Trackeris - serveris internete, kuris tik stebi, skaičiuoja duomenų srautus ir vartotojų tarpusavio ryšius - jame siuntimo duomenų(failų) nėra.
utorrent - programa, su kuriama siunčiami failai (programų yra daugiau).

QUOTE(Kenguryte @ 2011 01 03, 21:36)
Ačiū qqučiui ir maiklui, dar klausimas, o kokiais konkrečiai torentais jūs naudojatės? Nes dabar, prie kurio prisijungiau, tai jau ne pirmas kartas, kad negaliu prisijungti, nes puslapis erorą metą g.gif

Jau ką tik paaiškinau, kad torrentai ir trackeriai, tai yra skirtingi dalykai.
LT trackeriai >>> http://btlist.info/lithuanian/
RU trackeriai >>> http://btlist.info/russian
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 04 sausio 2011 - 10:00
QUOTE(Kenguryte @ 2010 12 30, 14:08)
[i]

http://www.rutor.org/new    Čia visko pilna  smile.gif  aišku lietuviškai nieko nerasi... schmoll.gif
Pamiršau čia nereikia jokios registracijos. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanaviesas: 05 sausio 2011 - 15:30
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 05, 12:44)
O kokiuose serveriuose galima rasti lietuviskos muzikos?  g.gif Pas mane visi beveik vokiski tie serveriai. Neturiu supratimo kaip prisijungti prie lt  unsure.gif

Vat ir mane domina lietuviški serveriai ( nes vaikams aktualu lietuviškai įgarsinti filmai ir filmukai ax.gif ).
Kai turėjau Zmulę - problemų nebuvo ( ta prasme, rasdavau lietuviškus filmukus), o dabar, kai Emulę turiu, tai visokie itališki, ispaniški ir visokie kitokie serveriai doh.gif

Gal galit pasidalinti googlinimo informacija (konkrečiai lietuviškais serveriais)? Nes ir aš žinau, kad googlas visagalis, bet ne visą laiką pasiseka rasti, ko ieškai ax.gif

Atsakyti