Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(mazutesaule @ 2010 01 14, 12:39)
labutis gal kas galit padet,esu visiskai zalia su kompais.atsisiunciau filma is zmule,vaizda rodo o garso nera.ka daryt,padekit? doh.gif  verysad.gif

seip as irgi daug nezinau,bet apacioj yra garso stiprintuvas,gal jis isjungtas,arba su desne peles klavisa volum pasiziurek,dar gali buti blogas failas,pas mus bent jau per dvd garso nebuvo,o per kompa ejo,gal pabandik,o jej ne gal profai padies 4u.gif
gal linkomanijos pakvetima turi blush2.gif natura@zebra.lt
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 01 14, 11:49)
seip as irgi daug nezinau,bet apacioj yra garso stiprintuvas,gal jis isjungtas,arba su desne peles klavisa volum pasiziurek,dar gali buti blogas failas,pas mus bent jau per dvd garso nebuvo,o per  kompa ejo,gal pabandik,o jej ne gal profai padies 4u.gif
gal linkomanijos pakvetima turi blush2.gif  natura@zebra.lt

deja neturiu,o stiprintuvas ijungtas viskas gerai lygtais,bandysiu kita filma siust pazesiu ar bus garsas
Atsakyti
O gal driverius reikia atnaujinti? nes jie per tam tikra laika nudyla (cia programos kompe), man paciai taip buvo tai parsiusiunciau Driver Checker ir isai man patikrinoo bei suinstaliavo trukstamus bei pakeite nudilusius driverius
Atsakyti
gal kas turite pakvietima i linkomanija? galim apsimainyti as turiu torrent.lt
djsmileyface@gmail.com
Atsakyti
As taip pat ieskau linkomanijos pakvietimo, turiu torrent pakvietimu.
Atsakyti
Man tai su eMule neišeina nieko parsisiųst, spaudžiu download, bet niekas nevyksta. doh.gif O tai ką tada daryti?
Atsakyti
QUOTE(xgieriux @ 2010 02 28, 01:11)
gal kas turite pakvietima i linkomanija? galim apsimainyti as turiu torrent.lt
djsmileyface@gmail.com

QUOTE(laputaitexxx @ 2010 03 14, 22:16)
As taip pat ieskau linkomanijos pakvietimo, turiu torrent pakvietimu.

del pakvietimu lyg ir ne i sia tema rasot smile.gif
QUOTE(Nox @ 2010 06 02, 13:38)
Man tai su eMule neišeina nieko parsisiųst, spaudžiu download, bet niekas nevyksta.  doh.gif  O tai ką tada daryti?

As zMule naudoju,tai ivedi i paieska zodi ar fraze kurio ieskai ir ismeta rezultatus,ir spaudi du kartus ant tau patinkancio,ir jis siunciasi "siuntiniai" kataloge,kai parsisiuncia "Gauti failai" buna,o jei nesiuncia gal ratio mazas tada mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.emule.skynet.lt/faq/emule-pradziamokslis.htm
Atsakyti
nepatinka man emule ir nesinaudoju jau daugiau nei 4 metai, nes ten labai daug "fake", t.y. netikru failu. mano nuomone torrentai yra zymiai geresne ir patogesne sistema siustis failams: yra aprasymai, matai ir zinai kokybe jau prie siusdamasis, bei greitis didesnis smile.gif
Atsakyti
ax.gif Pasakykit zaliam zmogeliukui, zmule, nuo ko priklauso tas ratio greitis ir kaip ji imanoma padidinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2010 11 17, 12:29)
ax.gif Pasakykit zaliam zmogeliukui, zmule, nuo ko priklauso tas ratio greitis ir kaip ji imanoma padidinti?  blush2.gif

visų pirma patikrinti ar portai forwadinami į tavo kompą.
jei ne tai low id ir gauni
Atsakyti
QUOTE(kavoliuko24 @ 2010 11 17, 11:36)
visų pirma patikrinti ar portai forwadinami į tavo kompą.
jei ne tai low id ir gauni

O kas tie portai? O siaip nezinau ar ten ziuriu bet raso kad mano ID aukstas.
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2010 11 17, 19:59)
O kas tie portai? O siaip nezinau ar ten ziuriu bet raso kad mano ID aukstas.

tai jei rodo kad aukštas ID tai greitis bus didesnis.
tik jei pas siuntėjus bus mažas greitis tai tu niekaip nepadidinsi arba bus mažai siuntėjų.
Atsakyti