Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(zuzla @ 2008 09 07, 16:10)
tai kad atsiūstieji failai jau pas tave kompiuteryje, jie yra ten, kur visas eMule folderis (dažniausiai būna Program Files'uose), o jame yra papkė Incoming - jie ten
Papildyta:
o dėl server list'o tai nuėjau į šį puslapį http://ed2k.2x4u.de/index.html ir paspaudžiau all servers: server.met (add to eMule)  34.9kB (221 servers), žiūrėsim, kaip veiks  smile.gif

uz sita posta labai dekinga, clap.gif assa.gif sokiai.gif yess.gif yahoo.gif mano emule vel veikia thumbup.gif sirdingai dekoju uz info pasidalinimu notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 09 19, 21:22)
uz sita posta labai dekinga, clap.gif  assa.gif  sokiai.gif  yess.gif  yahoo.gif mano emule vel veikia  thumbup.gif  sirdingai dekoju uz info pasidalinimu    notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

oi prašom prašom, svarbu, kad padėjo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nebegaliu iš sharereactor.ru per Zmule parsisiųsti filmų - filmą suranda, atidaro jo aprašymą, bet paspaudus ant siuntimosi nuorodos, niekas neįvyksta, filmas nesisiunčia, jis neat neatsiranda siunčiamų failų sąraše...gal kas žinot, kame čia reikalas? ar filmai mokami tenais pasidarė, ar reitingas ( pas mane 0,81) per mažas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshe @ 2008 09 15, 19:54)
4u.gif bandziau parsisiusti is tos duotos nuorodos, bet man nesiuncia, ne jau Emule nepalaiko Vista operacines programos?  unsure.gif kazin dar yra kokia suntimosi programa, bet kad veiktu su Vista  doh.gif

oj jau ta VISTA doh.gif , mums su ja jau kantrybe baigias (laptopa pirkom su VIST), turbut spjausim i garantinius ir perinstaliuosim i normalu WINDOWS wub.gif
Atsakyti
čia yra naujausia versija suderinama su Vista, bet ne emule, o zmule. pas mane puikiai veikia

http://keitykla.zebr...rsion_check.htm
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2008 10 03, 16:54)
čia yra naujausia versija suderinama su Vista, bet ne emule, o zmule. pas mane puikiai veikia

http://keitykla.zebr...rsion_check.htm

va cia tai man atradimas thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
esu zebros vartotojas, bet tų jų iškastruotų asiliukų nenaudoju ir nesiruošiu pradėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
prasau Jusu pagalbos 4u.gif
Turiu antivirusine programa F-secury, kuri siaip veikia, tik jau tris savaites neprisijungia prie interneto,kad atsinaujintu. Pries pora savaiciu prisijungus prie interneto pradeda listi visokios reklamos, o paskutiniu metu tai kazkoks puslapis, kuris pristato ir nori suinstaliuoti antivirusine programa, kurios autorius nezinomas. As galvoju, kad neprisijungdama mano programa (tik nesuprantu, kaip suprasti, kodel neprisijungia), neapsaugo nuo situ reklamu. Gal teko kam su tuo susidurti?
Is anksto labai dekoju, kas gales paaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 09 10, 14:17)
Sveikos. Prisijungiu ir as prie jusu. Kazkada laaabai senai naudojaus emule ir nusiskundimu neturejau. Bet stai pries kelias dienas parsisiunciau ja ir vel (neradusi geresniu programu). Nesuprantu kodel randa labai mazai dainu. Beveik visa tema skaiciau, serveriu prisisiunciau belekiek.  O vos prisijungus ismeta lentele "Nerasta serverlistadress skiltis faile 'adresses.dat'. Prasom ikelti teisinga serveriu saraso adresa i si faila jei norite, kad serveriu sarasas automatiskai atsinaujintu"    Kur ir ka cia man reik ikelt?  g.gif  Sorry uz durna klausima blush2.gif

Man tas pats nutiko ir nezinau ka daryti nes isvis nieko mano asiliukui nesidaro pagal jusu patarimus g.gif

QUOTE(Palaida Bala @ 2008 09 10, 14:46)
bijau apgauti, bet man rodos tau reikia atnaujinti emules versiją - paspausk dešinį pelės klavišą viršuje ant mėlynos juostos, ten bus komanda "versijos tikrinimas" - tą spustelk ir turėtu viskas būt gerai

Man raso neaptikta naujausia versija g.gif

help.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolli_ @ 2008 08 30, 22:27)
merginos gal kas padesit imesit normalia nuoroda kur emule eitu parsisiusti, kiek ieskau per google nu grybu man vis ismeta neiseina man iki galo jos susirasti is kur parsisiusti  blush2.gif

as is cia kazkada siunciausi emule g.gif
Atsakyti
naudojuosi zMule. vakar siuntė filmą, ties 98% sustojo, ir jau antra diena kaip nebesiunčia doh.gif kame problema?

user posted image
Atsakyti
Nesinaudoju ta niekam tikusia programa, bet tikriausiai buvo vienas seederis ir dabar jis kelintą dieną jau tos niekam tikusios programos nebeįsijungia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 12 07, 13:11)
naudojuosi zMule. vakar siuntė filmą, ties 98% sustojo, ir jau antra diena kaip nebesiunčia  doh.gif kame problema?

user posted image

man irgi nuo vakar labai stringa, net kompa lauzia schmoll.gif
Atsakyti