gal kas gali patarti kaip iskelti failus is emule i kompiuteri?
QUOTE(erax8 @ 2008 08 31, 10:42)
gal kas gali patarti kaip iskelti failus is emule i kompiuteri?
tai kad atsiūstieji failai jau pas tave kompiuteryje, jie yra ten, kur visas eMule folderis (dažniausiai būna Program Files'uose), o jame yra papkė Incoming - jie ten
Papildyta:
o dėl server list'o tai nuėjau į šį puslapį http://ed2k.2x4u.de/index.html ir paspaudžiau all servers: server.met (add to eMule) 34.9kB (221 servers), žiūrėsim, kaip veiks
QUOTE(Dolli_ @ 2008 08 30, 23:27)
merginos gal kas padesit imesit normalia nuoroda kur emule eitu parsisiusti, kiek ieskau per google nu grybu man vis ismeta neiseina man iki galo jos susirasti is kur parsisiusti
http://www.emule-pro...amp;rm=download
Sveikos. Prisijungiu ir as prie jusu. Kazkada laaabai senai naudojaus emule ir nusiskundimu neturejau. Bet stai pries kelias dienas parsisiunciau ja ir vel (neradusi geresniu programu). Nesuprantu kodel randa labai mazai dainu. Beveik visa tema skaiciau, serveriu prisisiunciau belekiek. O vos prisijungus ismeta lentele "Nerasta serverlistadress skiltis faile 'adresses.dat'. Prasom ikelti teisinga serveriu saraso adresa i si faila jei norite, kad serveriu sarasas automatiskai atsinaujintu" Kur ir ka cia man reik ikelt? Sorry uz durna klausima
QUOTE(Ereta @ 2008 09 10, 15:17)
Sveikos. Prisijungiu ir as prie jusu. Kazkada laaabai senai naudojaus emule ir nusiskundimu neturejau. Bet stai pries kelias dienas parsisiunciau ja ir vel (neradusi geresniu programu). Nesuprantu kodel randa labai mazai dainu. Beveik visa tema skaiciau, serveriu prisisiunciau belekiek. O vos prisijungus ismeta lentele "Nerasta serverlistadress skiltis faile 'adresses.dat'. Prasom ikelti teisinga serveriu saraso adresa i si faila jei norite, kad serveriu sarasas automatiskai atsinaujintu" Kur ir ka cia man reik ikelt? Sorry uz durna klausima
bijau apgauti, bet man rodos tau reikia atnaujinti emules versiją - paspausk dešinį pelės klavišą viršuje ant mėlynos juostos, ten bus komanda "versijos tikrinimas" - tą spustelk ir turėtu viskas būt gerai
Tai, kad pas mane naujausia emule versija
Kas mano asiliukui, kad su raiščiu??? Šiaip Ares naudoju, bet, kad neranda man reikiamų failiukų, tai dabar emulę teko įsidiegt
QUOTE(pliukšt @ 2008 09 13, 22:39)
Kas mano asiliukui, kad su raiščiu??? Šiaip Ares naudoju, bet, kad neranda man reikiamų failiukų, tai dabar emulę teko įsidiegt
jei su juodais akiniais - reiškia prisijungęs prie serverio, jei dar ir rūko - reiškia siunčia failus, jei be nieko, t.y. pilkas - neprisijungęs prie serverio, atitinkamai nieko nesiunčia, todėl reik prijungt
QUOTE(zuzla @ 2008 09 15, 12:40)
jei su juodais akiniais - reiškia prisijungęs prie serverio, jei dar ir rūko - reiškia siunčia failus, jei be nieko, t.y. pilkas - neprisijungęs prie serverio, atitinkamai nieko nesiunčia, todėl reik prijungt
ačiū
QUOTE(kipshe @ 2008 09 15, 19:54)
bandziau parsisiusti is tos duotos nuorodos, bet man nesiuncia, ne jau Emule nepalaiko Vista operacines programos? kazin dar yra kokia suntimosi programa, bet kad veiktu su Vista
čia jau reik kopiuterastų klaust...