Prasau padekit!
Parsisiunciau zmule, kelias dienas siunte kuo puikiausiai ir greitai! Dabar kai bandau siustis ismeta lentele kad jus neprisijunge prie serverio! Ka tai reiskia ir kaip prisijungti prie to serverio!?
Aciu labai!
Aciu ,bet pas mane zmule, tai meniu kitoks del to ir klausiu kaip ta serveri pajungti!
Gal dar kas pagelbes?
Gal dar kas pagelbes?
QUOTE(Snargla @ 2008 07 07, 16:56)
Aciu ,bet pas mane zmule, tai meniu kitoks del to ir klausiu kaip ta serveri pajungti!
Gal dar kas pagelbes?
Gal dar kas pagelbes?
Man automatiskai pasijungia kai tik interneta ijungiu
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 07, 19:18)
Man automatiskai pasijungia kai tik interneta ijungiu
taip būna tada kai nustatymuose pažymėta
kitaip reikia jungtis kiekvienąkart
Gal kas gali paaiskinti, kodel negaliu persikelti dainu i mp4, kai siunciuosi is emule?
mergaites, gal padesit
pries puse metu suinstaliavau eMule, viskas buvo gerai, viska siunte, bet pries pora men atsirado problema - rasdavo tik viena serveri serveriu liste, o dabar jau kuri laika ner nei vieno, atitinkamai nieko nesiuncia, apacioj raso "No valid servers to connect in server list found"... ka daryt?
pries puse metu suinstaliavau eMule, viskas buvo gerai, viska siunte, bet pries pora men atsirado problema - rasdavo tik viena serveri serveriu liste, o dabar jau kuri laika ner nei vieno, atitinkamai nieko nesiuncia, apacioj raso "No valid servers to connect in server list found"... ka daryt?
QUOTE(zuzla @ 2008 08 14, 20:32)
mergaites, gal padesit
QUOTE(aunietuke79 @ 2008 08 19, 21:08)
pas mane irgi tas pats tik lietuviskai raso nerasta teisingu serveriu prisijungimui serveriu sarase nesuprantu ka cia daryti?
jus turite merginos update nauja serveriu lista, per interneta google pasiieskokite
rozyte255 aciu uz info , bandysim...
aunietuke79, pasipasakosi kaip tau pavyko?
aunietuke79, pasipasakosi kaip tau pavyko?
merginos gal kas padesit imesit normalia nuoroda kur emule eitu parsisiusti, kiek ieskau per google nu grybu man vis ismeta neiseina man iki galo jos susirasti is kur parsisiusti