Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 11:10)
Labas byne, jei iveikei 6 filmuku temas, iveiksi ir sita biggrin.gif

čia apie ką? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 04 23, 12:21)
čia apie ką? mastau.gif

Sorry, cia mes kitur pradejom diskusija apie asiliukus ax.gif ir dabar cia tobulinames blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 11:10)
Labas byne, jei iveikei 6 filmuku temas, iveiksi ir sita biggrin.gif

laba biggrin.gif , įveikiau jau ir tą, bet žinių nepadaugėjo, kaip mano asiliuką prikelt iš numirusių lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį apie emule ax.gif Kodėl kai aš siunčiuosi per emule pilną muzikos albumą, jis atsisiunčia kaip viena ilga daina tik su tarpais, na nežinau ar aiškiai parašiau doh.gif parsisiuntus albumą neina jo prasukti po vieną dainą schmoll.gif ar čia konfigūracijoje man ne taip kažkas, ar kame čia "biesas" g.gif
Atsakyti
O tai vientisas winampo failas? Jei taip, tai nieko nepakeisi. Geriausia siųstis archyvus, tada būna daug dainų, tik jos suarchyvuotos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 30, 12:57)
O tai vientisas winampo failas? Jei taip, tai nieko nepakeisi. Geriausia siųstis archyvus, tada būna daug dainų, tik jos suarchyvuotos  mirksiukas.gif

jo ten vientisas failas doh.gif kitokių nerandu kokių man reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 30, 12:57)
O tai vientisas winampo failas? Jei taip, tai nieko nepakeisi. Geriausia siųstis archyvus, tada būna daug dainų, tik jos suarchyvuotos  mirksiukas.gif

Ką dar galima archyvuose rasti? unsure.gif
Atsakyti
Ne visuose archyvuose virusų pasitaiko mirksiukas.gif o, kad nepasigauti jų, reikia naudoti antivirusinę
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal jau buvo tas klausimas aptartas, bet as temos neseku, tai paklausiu blush2.gif parsisiunciau emule, ir kai ja paleidziu man ismeta lentele, kad kalba pakeista i English, paspaudus ok ismeta lentele, kad "failed to create Incoming files directory "C\Program files\eMule\Incoming"- Access is denied", vel pasapudus ok, meta "failed to create Incoming files directory "C\Program files\eMule\Incoming"- The sistem cannot find the file specified". vel spaudziu ok, tada meta "Failed to create Temporary files directory... ir vel kaip anksciau, o paskui ismeta "Failed to initialize cryptokeys - secure ident disabled". tada pasiledizia emule kaip pirma karta, susapudau next next... finish, bet man mazai prie kuriu serveriu pasijungia, o kai pasijungia, nesigauna siustis filmu, nes kazkoks KAD not connected g.gif as tokiuose dalykuose biski zalia, gal kas padetu 4u.gif
Atsakyti
perinstaliavau as savo emule, tai dabar ji man nebemeta tu lenteliu, tik kai noriu parsisiust faila, man jis nukeliauja i gavimu papke, o is ten niekur unsure.gif o tas kazkoks KAD vis dar nepasijunges g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2008 07 01, 19:08)
perinstaliavau as savo emule, tai dabar ji man nebemeta tu lenteliu, tik kai noriu parsisiust faila, man jis nukeliauja i gavimu papke, o is ten niekur  unsure.gif  o tas kazkoks KAD vis dar nepasijunges  g.gif

tai jis gi be koju, tai ir nenukeliauja. gavimu papkes berods yra dvi atskiros ta kur tupi nebaigti siust failai, kuriuos is taves kiti irgi siunciasi it ta kur turetu but perrasytas failas, kai tampa pilnai uzbaigtas parsiusti. (programos nustatymuose vietas galima pasikeist).

kazkodel itariu, kad bandai asiliuka pasileist darbe ir neturi administratoriaus teisiu kazka keist savo darbo vietoje ... g.gif
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2008 07 01, 17:30)
... nesigauna siustis ...

o koks asiliukas spalvotas-nespalvotas ? su raisciu be raiscio ant akiu?

gal vertetu pabandyt su senesne asiliuko versija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 07 02, 15:08)
tai jis gi be koju, tai ir nenukeliauja. gavimu papkes berods yra dvi atskiros ta kur tupi nebaigti siust failai, kuriuos is taves kiti irgi siunciasi it ta kur turetu but perrasytas failas, kai tampa pilnai uzbaigtas parsiusti. (programos nustatymuose vietas galima pasikeist).

kazkodel itariu, kad bandai asiliuka pasileist darbe ir neturi administratoriaus teisiu kazka keist savo darbo vietoje ... g.gif
Papildyta:

o koks asiliukas spalvotas-nespalvotas ? su raisciu be raiscio ant akiu?

gal vertetu pabandyt su senesne asiliuko versija?  g.gif

nesu as maza kvaila mergaite ir dar tiek suprantu, tai kad nereikia cia su manim kaip su kokia kvaile sneket. as tik paklausiau kas tas KAD ir kodel jis man nepasijungia nekaip. failai man jau siunciasi, bet labai letai. jei tai toks durnas klausimas, atsiprasau, daugiau neklausiu. nemegstu tokiu dalyku
Atsakyti