Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(braaskytea @ 2008 02 10, 17:38)
Bet tada is kur siustis? g.gif

ziurint ka nori siustis. ir supermamos yra temos apie filmus, multikus...
labai daug yra rusisku puslapiu su ivairiomis temomis.
paieskok per paieskos puslapius.
parasyk man AZ ko ieskai siustis, pasakysiu kaip ieskot 4u.gif
Atsakyti
instaliavau zmule bet rodo tik viena serveri,kaippadaryt kad jus daugiau butu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės
Mergaitės, o gal kuri man padėtų, nes niekaip nepavyksta man tų Firewall nusistatyt.... Kaip jas susirandu kompe, man meta tokias lenteles:

Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service?

Spaudžiu ok ir tada:

Windows cannot start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service.

Internete susiradau tokį puslapiuką My Webpage ir vistiek nemoku, pas mane viskas kompe sulietuvinta....
Padėkit nežiniukui doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(era_pl @ 2008 04 08, 14:11)
Sveikutės
Mergaitės, o gal kuri man padėtų, nes niekaip nepavyksta man tų Firewall nusistatyt.... Kaip jas susirandu kompe, man meta tokias lenteles:

Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service?

Spaudžiu ok ir tada:

Windows cannot start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service.

Internete susiradau tokį puslapiuką My Webpage ir vistiek nemoku, pas mane viskas kompe sulietuvinta....
Padėkit nežiniukui  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Firewall daznai nereikia nieko nustatyti, eMule automatiskai viska padaro,
nedent pas jus kakoks isorinis Firewall. Daznia pats interneto tiekejas turi savo Firewall, del to daznai jusu ID buna Low.

nezaiskite su eMules Firewall nustatymais jeigu nelabai suprantate ka darote unsure.gif , nes po to skyleta kompiuteri paliksite,
kok
Atsakyti
mano asiliukas pastaruoju metu sunkiai randa serverių, o jei randa - ilgai jungias. nustatymai nekeisti, internetas nesuprastėjęs ir nesulėtėjęs, todėl pagalvojau gal versija paseno. patikrinau - naujos nėr. gal patartumėt ką daryt? ar kitiems panašių marazmų nevyksta?
Atsakyti
Sveiki!
Turejau eMule, bet nelabai patiko - kazkaip suletejo visas kompas - turbut virusu buvo prisiveise - tai persinstaliavom, sutvarkem ir sakiau, tikrai daugiau jos neinstaliuosiu - bet kad ziuriu zmones net labai naudojasi ir dalykeliu - oi, kokiu retu ir fainu galima atrasti, tai net nezinau...Ka patartumete? Pas jus neprisiveisia virusu?
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2008 04 11, 22:47)
Sveiki!
Turejau eMule, bet nelabai patiko - kazkaip suletejo visas kompas - turbut virusu buvo prisiveise - tai persinstaliavom, sutvarkem ir sakiau, tikrai daugiau jos neinstaliuosiu - bet kad ziuriu zmones net labai naudojasi ir dalykeliu - oi, kokiu retu ir fainu galima atrasti, tai net nezinau...Ka patartumete? Pas jus neprisiveisia virusu?

aš su emule gal tik porą kartų buvau virusų pasigavus per kelis metus smile.gif
Atsakyti
aš - nė karto per 5 metus. gerą antivirusą turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 04 12, 13:42)
aš su emule gal tik porą kartų buvau virusų pasigavus per kelis metus smile.gif

QUOTE(insi @ 2008 04 12, 13:46)
aš - nė karto per 5 metus. gerą antivirusą turiu rolleyes.gif

Na, kaip ir aisku - reikia tureti gera antivirusine ir viskas tada bus ok.
O gal galetumete pasakyti is kur naujausia emules versija galeciau parsisiusti?
Ir paaiskinti nesusipratelei kuo skiriasi zmule nuo emules?
Atsakyti
nauja versija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 12, 14:16)

Dekui 4u.gif Db tai siusiuos!!!
Atsakyti
Labas byne, jei iveikei 6 filmuku temas, iveiksi ir sita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 23 balandžio 2008 - 10:11