Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 17, 00:08)
as cia kaip suprantu tik pavadinima ivedus tau iesko filmu g.gif O kaip jeigu as nezinau pavadinimu,o sakykim komediju parsisiust noriu. g.gif

as komediju pavadinimu ieskau google uzklausoje ir man sauniai sekasi, tai bandyk tarkim ivesti uzklausa filmai ar pan . o po to renkiesi pagal zanra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 20, 16:05)
as komediju pavadinimu ieskau google uzklausoje ir man sauniai sekasi, tai bandyk tarkim ivesti uzklausa filmai ar pan . o po to renkiesi pagal zanra ax.gif

nu visai gera idėja thumbup.gif jaučiu nebūčiau sugalvojus,vis per zmule paiešką duoduos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 20, 17:05)

aciukas uz ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 28, 18:35)
aciukas uz ideja 4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
per ZMULE galima ir is cia siustis filmus http://www.sharereac...bin/mzgenre.cgi tik aisku turi buti ijunkta ZMULE ,ten galybe filmu tik vat rusiskas vertimas mirksiukas.gif o be filmu ir muzikos yra nu visko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulka25: 05 sausio 2008 - 16:01
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 05, 17:01)
per ZMULE galima ir is cia siustis filmus http://www.sharereac...bin/mzgenre.cgi  tik aisku turi buti ijunkta ZMULE ,ten galybe filmu tik vat rusiskas vertimas  mirksiukas.gif o be filmu ir muzikos yra nu visko  lotuliukas.gif

o kaip is cia per emule parsisiust blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kazin kas negerai yra, kad man neprisijungia prie nei vieno emules serverio? Gal kazko nenustaciau? Esu turejus emule ir viskas gerai buvo, tik tuomet internetas letas buvo, tai letokai siusdavo.
Atsakyti
turiu emule nu filma greiciausiai per 3-4 paras atsisiunciu verysad.gif gal ka blogai nustacius g.gif kiek esu girdejus yra kas per 10-30min atsisiuncia g.gif
Atsakyti
sveiki,man yra tokr ptoblema.as parsisiunciu zmule suinstaliuoju wiska ir kaj jau turi pasileisti ismeta lentele ir ji net nebeissijunge siunciuosi is zebra.lt gal tik ten tap yra nezinau,bet gal galite padeti?
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2008 02 07, 11:35)
ir kaj jau turi pasileisti ismeta lentele

nuo cia prasom smulkiau. kokiu momentu lentele. ka joje raso?
ar ne darbovieteje bandai? kartais paprasciausiai P2P naudojimas gali buti uzdraustas.
g.gif
Atsakyti
emule gal zinociau, zmules neteko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 02 07, 12:04)
nuo cia prasom smulkiau. kokiu momentu lentele. ka joje raso?
ar ne darbovieteje bandai? kartais paprasciausiai P2P naudojimas gali buti uzdraustas.
g.gif

Dabar tiesiog bijau siustis is naujo biggrin.gif nes kompiuteri reike paleisti isnaujo tada ta lentele net neiisijunge.manau,emule ir zmule tas pats.:)ne nedarbe,namie.
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 02 07, 12:22)
emule gal zinociau, zmules neteko blush2.gif

As skaiciau kazkur kad neman vienai per zebra siuncentis taip.Bet tada is kur siustis? g.gif
Atsakyti