Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(georgiana @ 2007 12 11, 13:18)
cia emule ar zemule taip issidirbineja g.gif

emule unsure.gif
o zmule tik vakar pasijungiau, bet ir dar nieko neparsiuntė ax.gif Bet matosi, kad veiksmas vyksta sparčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 11, 15:02)
emule unsure.gif
o zmule tik vakar pasijungiau, bet ir dar nieko neparsiuntė ax.gif Bet matosi, kad veiksmas vyksta sparčiau rolleyes.gif

tikrai sparciau as filma tarkim Ratai arba maziui Tom and Jerry labai greitai parsisiunciau, o tau nieko kad darbe turi isinstaliavusia sia programa valdzia nesako g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 11, 15:05)
tikrai sparciau as filma tarkim Ratai arba maziui Tom and Jerry labai greitai parsisiunciau, o tau nieko kad darbe turi isinstaliavusia sia programa valdzia nesako g.gif  mirksiukas.gif

nu kol nieks neužpakavo nieko topsecret.gif su emule buvau užlenkusi kompą, nes per daug užkroviau siūstis, tai dabar atsargiau elgiuos blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 11, 15:05)
o tau nieko kad darbe turi isinstaliavusia sia programa valdzia nesako g.gif  mirksiukas.gif

o tas zmule kenkia kaip nors kompui ar ne,kad klausi ar valdžia leidžia? ax.gif

Ir dar norėjau paklaust, jei jau kelinta diena prie kai kurių yra tik raudona linija ir rodo 0.0%, tai jie ir nesisiūs, tada reik juos atšaukt ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 12, 10:33)

Ir dar norėjau paklaust, jei jau kelinta diena prie kai kurių yra tik raudona linija ir rodo 0.0%, tai jie ir nesisiūs, tada reik juos atšaukt ar kaip? g.gif

ne na matai nekenkia bet tarkime istaigose kas ta supranta ir msto tavo kompa ir gali juo naudotis tai bus nesmagu nes tarkim as asmeniskai net skype ar kazko kito negalejau tureti nes tai nelegalu va del ko irklausiu
o kas liecia raudona linija trink is karto ir ziurek kad jei ismete keleta variantu kad tai butu 100 proc. reiskia pilnai tau atsius
atsius jei linija na bus melsva cia as liaudiskai sakau
tai va bandyk o jei ka susirasysim, sekmes
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 12, 10:33)

Nebutinai neskubek trinti, nes pvz. prie kito serverio ar kita diena prisijungus gali linija melyna patapti smile.gif
Jeigu as visus raudonos linijos filmus buciau istrynusi retos LT filmu kolekcijos gal ir siandien netureciau.
Beje daugiausiai LT filmu, animacijos ir pan. yra serveryje Byte Devils (jeigu ka).
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 12 13, 16:15)
Nebutinai neskubek trinti, nes pvz. prie kito serverio ar kita diena prisijungus gali linija melyna patapti smile.gif
Jeigu as visus raudonos linijos filmus buciau istrynusi retos LT filmu kolekcijos gal ir siandien netureciau.
Beje daugiausiai LT filmu, animacijos ir pan. yra serveryje Byte Devils (jeigu ka).

sveika, o kaip ta Byte Devils serveri prijungti prie zemules, na turiu galvoje itraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 13, 14:56)
ne na matai nekenkia bet tarkime istaigose kas ta supranta ir msto tavo kompa ir gali juo naudotis tai bus nesmagu nes tarkim as asmeniskai net skype ar kazko kito negalejau tureti nes tai nelegalu va del ko irklausiu
o kas liecia raudona linija trink is karto ir ziurek kad jei ismete keleta variantu kad tai butu 100 proc. reiskia pilnai tau atsius
atsius jei linija na bus melsva cia as liaudiskai sakau
tai va bandyk o jei ka susirasysim, sekmes
thumbup.gif

QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 12 13, 15:15)

tikrai labaai didelis merginos jums dėkui už pagalbą wub.gif Labai man padėjote ir tikiuosi, kad toliau pagelbėsit jei kils klausimų blush2.gif
QUOTE(georgiana @ 2007 12 14, 09:38)
sveika, o kaip ta Byte Devils serveri prijungti prie zemules, na turiu galvoje itraukti g.gif

aha ir aš labai norėčiau žinot, nes bandžiau ten žiūrėt prie tų serverių, tai nesupratau kaip ten jį susirast ar pasijungt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 14, 12:41)
tikrai labaai didelis merginos jums dėkui už pagalbą wub.gif Labai man padėjote ir tikiuosi, kad toliau pagelbėsit jei kils klausimų blush2.gif

aha ir aš labai norėčiau žinot, nes bandžiau ten žiūrėt prie tų serverių, tai nesupratau kaip ten jį susirast ar pasijungt g.gif

nera uz ka taip dar as radau foruma zemules forum.techas.lt ten as tiek visko apie ja radau ir tau patariu apsilankyti, sekmes
Atsakyti
nesuprantu,baisiai letai parsisiuncia filmai.Viena filma dvi dienas siuncia.Gal cia ka nustatyt reikia.Greitis siuntimo ir gavimo tai didziausias nustatytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 15, 19:15)
nesuprantu,baisiai letai parsisiuncia filmai.Viena filma dvi dienas siuncia.Gal cia ka nustatyt reikia.Greitis siuntimo ir gavimo tai didziausias nustatytas g.gif

na man tarkim kaip koks filmas jau esu minejusi, rkad ir dabar siunciame tris filmus tai nuo vakar ryto ankstyvo siuncia, bet manau ant rytojaus sulauksim g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 16, 21:48)
na man tarkim kaip koks filmas jau esu minejusi, rkad ir dabar siunciame tris filmus tai nuo vakar ryto ankstyvo siuncia, bet manau ant rytojaus sulauksim g.gif

as cia kaip suprantu tik pavadinima ivedus tau iesko filmu g.gif O kaip jeigu as nezinau pavadinimu,o sakykim komediju parsisiust noriu. g.gif
Atsakyti