Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(Lori @ 2007 11 16, 13:29)
Pagelbekit prasau. MAn suinstaliavus eMule raso:
Nerasta serverlistadress skiltis faile adresses.dat prasom ikelti teisinga serveriu saraso adresa i si faila, jei norite, kad serveriu sarasas automatiskai atsinaujintu. g.gif  help.gif

jau nebereikia thumbup.gif pati susitvarkiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man per emule kažkodėl labai ilgai siunčia ir atsijunginėja ji man doh.gif

Gal kas žinot ką galėčiau parsisųst panašaus į emule? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 07, 12:40)

na naujaesne emule versija yra zmule, o as bandziau kitas failu keityklas instaliuotis apex, dc++ ir zinai rezultate vel isinstaliavau zmule nes man ten niekas nesigavo o zmule as radau zebros tinklapyje nes esu teo klientas jie ten viska smulkaiia paaiskine kas ir kaip ir labai greitai isiinstaliuoja tik pradzioje emule isjunki ir pabandyk man filmus kai siunciu buna uztrunka puse paros, buna pora valandu, buna kad siuntimas nustoja ir tenka isvalyti o siaip pasistenkangliskus pavadinimus suvesti daugiua sansu kad gausi pati ta isbandziau cool.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 07, 12:40)

pabandyk torrentu'us
zymiai greitesnis budas parsisiusti filmus ar reikalingus failus
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 08, 09:42)
na naujaesne emule versija yra zmule, o as bandziau kitas failu keityklas instaliuotis apex, dc++ ir zinai rezultate vel isinstaliavau zmule nes man ten niekas nesigavo o zmule as radau zebros tinklapyje nes esu teo klientas jie ten viska smulkaiia paaiskine kas ir kaip ir labai greitai isiinstaliuoja tik pradzioje emule isjunki ir pabandyk man filmus kai siunciu buna uztrunka puse paros, buna pora valandu, buna kad siuntimas nustoja ir tenka isvalyti o siaip pasistenkangliskus pavadinimus suvesti daugiua sansu kad gausi pati ta isbandziau cool.gif sekmes

tai zmule geriau negu emule? g.gif
Dėl angliškų pavadinimų, tai aš daugiausia noriu vaikui visokių multikų LT kalba parsiūsti, tai kaži ar angliškai tiks ax.gif
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 12 08, 11:18)
pabandyk torrentu'us
zymiai greitesnis budas parsisiusti filmus ar reikalingus failus

o kur juos rast, kaip instaliuot ir ar sistema panaši kaip emulėj? blush2.gif
Nelabai aš tuose kompuose gaudaus, tai norėčiau tokios sistemos kaip emulėj, susirandi per paiešką ir siuntiesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 08, 13:08)
tai zmule geriau negu emule? g.gif
Dėl angliškų pavadinimų, tai aš daugiausia noriu vaikui visokių multikų LT kalba parsiūsti, tai kaži ar angliškai tiks ax.gif

o kur juos rast, kaip instaliuot ir ar sistema panaši kaip emulėj? blush2.gif
Nelabai aš tuose kompuose gaudaus, tai norėčiau tokios sistemos kaip emulėj, susirandi per paiešką ir siuntiesi rolleyes.gif

emule yra senesne versija o zemule naujesne versija, o kas liecia angliskus pav. tai maniskiui irgi geriau LT bet uzrasius galima pavbaigoje siunciamo filmo rasti ir zodelius trumpinius LT, RU, EN o tai reiskia kad siunciamas filmas yra tomis kalbomis o tarkim yra multiku ir kuriuose mazai kalba pbz. Ogis ir tarakonai Oggy And The Cockroaches ar kazka panasaus lotuliukas.gif tai va pabandyk o del torrentu nzn i juos per daug nesigilinau dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 08, 13:07)
emule yra senesne versija o zemule naujesne versija, o kas liecia angliskus pav. tai maniskiui irgi geriau LT bet uzrasius galima pavbaigoje siunciamo filmo rasti ir zodelius trumpinius LT, RU, EN o tai reiskia kad siunciamas filmas yra tomis kalbomis o tarkim yra multiku ir kuriuose mazai kalba pbz. Ogis ir tarakonai Oggy And The Cockroaches ar kazka panasaus lotuliukas.gif tai va pabandyk o del torrentu nzn i juos per daug nesigilinau dar verysad.gif

labai jums ačiū už patarimus 4u.gif
o kur man tos zmule ieškot, per google? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 08, 15:39)
labai jums ačiū už patarimus 4u.gif
o kur man tos zmule ieškot, per google? ax.gif

patariu taip eik i google, ten irasyk lietuviskai - failu keitykla- tuomet pirmu numeriu bent pas mane duos zebra internetas, na kazkas panasaus, nematau dabar ka raso ir tada raudonom raidem tau ismes parsisiusk programa na spaudi ant jo ir siunti, ten labai aisku viskas, pabandyk iseis o jei ne klausk padesiu, bet manau kad susiprasi ir pats, nera uz ka dekoti juk mes cia visos tam esam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 08, 18:06)
patariu taip eik i google, ten irasyk lietuviskai - failu keitykla- tuomet pirmu numeriu bent pas mane duos zebra internetas, na kazkas panasaus, nematau dabar ka raso ir tada raudonom raidem tau ismes parsisiusk programa na spaudi ant jo ir siunti, ten labai aisku viskas, pabandyk iseis o jei ne klausk padesiu, bet manau kad susiprasi ir pats, nera uz ka dekoti juk mes cia visos tam esam thumbup.gif

viskas puiku, susiradau, instaliavau ir jau siunčiasi thumbup.gif
O senąją versiją tą emule ištryniau lauk, ar nereikėjo? g.gif
Tikiuosi su šita greičiau eisis, nes emule labai ilgai man siuntė ir beveik nieko nesulaukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 10, 11:47)
viskas puiku, susiradau, instaliavau ir jau siunčiasi thumbup.gif
O senąją versiją tą emule ištryniau lauk, ar nereikėjo? g.gif
Tikiuosi su šita greičiau eisis, nes emule labai ilgai man siuntė ir beveik nieko nesulaukiau doh.gif

as emule istryniau o kas liecia siuntima na ir man buna kaip minejau kad pavyksta ar ne , o ir buna kad tenka laukti 2 valandas o buna kadper nakti siuncia na tiesiog galiu sakyti ivairiai, tarkim filma Naktis muziejuje beje lietuviskai siunte 6 valandas, bet sulaukiau tai va manau kad ir tau pavyks, sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 11, 10:39)
as emule istryniau o kas liecia siuntima na ir man buna kaip minejau kad pavyksta ar ne , o ir buna kad tenka laukti 2 valandas o buna kadper nakti siuncia na tiesiog galiu sakyti ivairiai, tarkim filma Naktis muziejuje beje lietuviskai siunte 6 valandas, bet sulaukiau tai va manau kad ir tau pavyks, sekmes drinks_cheers.gif

aš tai darbiniame kompe instaliavau, tai per 8 mano darbo valandas nieko neparsiunčia schmoll.gif dukrytei multikus du per savaitę tesugebėjo parsiūst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 11, 13:02)
aš tai darbiniame kompe instaliavau, tai per 8 mano darbo valandas nieko neparsiunčia  schmoll.gif  dukrytei multikus du per savaitę tesugebėjo parsiūst doh.gif

cia emule ar zemule taip issidirbineja g.gif
Atsakyti