Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

Labai faina programikė thumbup.gif
Gal galit padėti, ar galima, kad jungtųsi prie Tako ftp ir siųstų iš ten, kai tik bus galimas įėjimas? g.gif
Atsakyti
O man raso, kad jus neprisijunge prie serverio (kai bandau ieskoti ko nors). Tai kaip prisijungti, nieko nesigauna mad.gif
Atsakyti
Spausk sia ikonele user posted image ir tau prisijungs prie artimiausio serverio.

Arba gali pati prijungti. Tereikia paspausti dukart ant pasirinkto serverio (serveriu sarase).
Atsakyti
Aciu, viksreli, pabandysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 10 07, 13:47)
Aciu, viksreli, pabandysiu wink.gif

Ir kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 07, 16:11)
Ir kaip sekasi?

Ai, s... :
eD2K Tinklas
Būsena: Jungiamasi

Kad Tinklas
Būsena: Jungiamasi

Web serveris
Būsena: Įjungta
0 aktyvios sesijos
URL: http://10.10.12.89:4711/

Ar ilgai teks laukt? g.gif
Atsakyti
O as jau parsisiunciau viena filma, sakau paziuresiu, bet spyga taukuota nepasileidzia man jisai mad.gif Raso kad yra winamp media file, bet per winampa nepaleidzia, per windws media player'i nepaleidzia - raso blogas formatas, per dvd paleidimo programa irgi nepaleidzia. Per ka dar gali paleisti ji???? parsisiunciau tuos codekus kur Viksrelis rase kitoj temoj, irasiau as juo, bet nezianu ka daryt su jais toliau. Gal jie padetu paleist filma, bet jeigu ne? Ka tada daryt?
Atsakyti
o jis visas parsiustas, nes ir man vieno nepaleido nepilnai parsiusto.
o gal pamegink parsisiusti bsplayer programa, yra ir lietuviska versija... wink.gif
Atsakyti
Siaip tai visas lygtais. O is kur parisisiust ta Bsplayer?
Atsakyti
QUOTE (Vaidullka @ 2004 10 12, 10:43)
Siaip tai visas lygtais. O is kur parisisiust ta Bsplayer?

Is cia wink.gif
Atsakyti
Aciu Miau biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
O kaip atnaujinti serveriu sarasa ir kur gauti veikianciu . Anksciau daugiau ju turejau , o dabar vis bando jungtis ir vis nesekmingai , raso : Connection refused. Your IP is currently blacklisted.
Atsakyti