O ką siūlai ?
QUOTE(Karklas @ 2007 09 22, 21:42)
O ką siūlai ?
Kiekvieno teisė rinktis. Tačiau aš naudojuosi dc++ hubais. Tiesa ten reikia susikonfiguruoti. Tačiau internete nemažai aprašymų kaip tai padaryti, ir galimų problemų sprendimo būdai. Savo laiku reikėjo pačiam spręsti visus niuansus.
QUOTE(Taktas @ 2007 09 22, 20:47)
Kiekvieno teisė rinktis. Tačiau aš naudojuosi dc++ hubais. Tiesa ten reikia susikonfiguruoti. Tačiau internete nemažai aprašymų kaip tai padaryti, ir galimų problemų sprendimo būdai. Savo laiku reikėjo pačiam spręsti visus niuansus.
Man tai tikriausiai per daug sudėtinga Nežinau kas tie hubai .Gal kada kai turėsiu laiko ...
Papildyta:
QUOTE(Lexa @ 2007 09 22, 19:47)
labas
ne tau vienai sunkiai veikia emule, kazkas ten pas juos su serveriais yra. bandyk pati ieskot veikianciu serveriu, spaudinek su pele ant kiekvieno, kol rasi veikianti.
ne tau vienai sunkiai veikia emule, kazkas ten pas juos su serveriais yra. bandyk pati ieskot veikianciu serveriu, spaudinek su pele ant kiekvieno, kol rasi veikianti.
Aš taip niekada nebandžiau .Tiesiog jungdavausi ir viskas.Ačiū, pabandysiu taip
Geras, as kaip tik atejau paieskoti atsakymo i lygiai toki pati klausima. Maniau, kazka ne taip padariau ar vaikai prispaudinejo. O pasirodo nea...
Lauksim emules pagerejimo
QUOTE(MAMA2T&T @ 2007 09 25, 03:15)
Geras, as kaip tik atejau paieskoti atsakymo i lygiai toki pati klausima. Maniau, kazka ne taip padariau ar vaikai prispaudinejo. O pasirodo nea...
Aš tai jau nelaukiu .Parsisiunčiau Utorrent ir BearShare.Nepalyginamai greičiau siunčia ir filmus ir muziką
QUOTE(Karklas @ 2007 09 22, 21:56)
Man tai tikriausiai per daug sudėtinga Nežinau kas tie hubai .Gal kada kai turėsiu laiko ...
Papildyta:
Papildyta:
apie DC++ čia labai paprastai ir gerai išaiškinta
gal gali pasakyti, iš kyr parsisiuntei Bearshare?
http://209.85.135.10...lient=firefox-a
Bandau įdėti nuorodą.Bet nelabai moku Iš čia siunčiausi BearChare
Bandau įdėti nuorodą.Bet nelabai moku Iš čia siunčiausi BearChare
Norejau paklausti, pas mane raso, kad neprisijungia prie kaD tinklo. Kaip man prisijungti
QUOTE(xaliava @ 2007 09 02, 22:39)
Gal kas žinot kas geriau eMulė ar zMulė? Esu TEO klientas turiu zMulę, bet nepatinka , kad ten tik keli serveriai,
siuo atveju emule geriau, nes bent man rodo 42 serverius.
QUOTE(Spygle1 @ 2007 10 16, 12:28)
Norejau paklausti, pas mane raso, kad neprisijungia prie kaD tinklo. Kaip man prisijungti
irankiu juostoj (virsuj) paspausk 'kad', tada desini mygtuka 'jungtis'
turėjau aukštą ID, bet va šianakt nežinau kodėl turiu žemą. ankščiau ir iš manęs siųsdavosi ir aš atsisiųsdavau, o dabr stovi kaip įkalta. portus kompe keičiau, bet nepadeda,rašo kažką apie Internet Gateway. ar čia į tiekėją kreiptis?
Pagelbekit prasau. MAn suinstaliavus eMule raso:
Nerasta serverlistadress skiltis faile adresses.dat prasom ikelti teisinga serveriu saraso adresa i si faila, jei norite, kad serveriu sarasas automatiskai atsinaujintu.
Nerasta serverlistadress skiltis faile adresses.dat prasom ikelti teisinga serveriu saraso adresa i si faila, jei norite, kad serveriu sarasas automatiskai atsinaujintu.
sveikutes, as irgi turiu zmule, is tiesu buna ivairiai kartais atsiuncia kartais sunkiau, taciau as labai noreciau daugiau informacijos apie zmule ir serverius bei filmus