Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

O ką siūlai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 09 22, 21:42)
O ką siūlai ?  mirksiukas.gif

Kiekvieno teisė rinktis. Tačiau aš naudojuosi dc++ hubais. Tiesa ten reikia susikonfiguruoti. Tačiau internete nemažai aprašymų kaip tai padaryti, ir galimų problemų sprendimo būdai. Savo laiku reikėjo pačiam spręsti visus niuansus.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 22, 20:47)
Kiekvieno teisė rinktis. Tačiau aš naudojuosi dc++ hubais. Tiesa ten reikia susikonfiguruoti. Tačiau internete nemažai aprašymų kaip tai padaryti, ir galimų problemų sprendimo būdai. Savo laiku reikėjo pačiam spręsti visus niuansus.

Man tai tikriausiai per daug sudėtinga blush2.gif Nežinau kas tie hubai .Gal kada kai turėsiu laiko ...
Papildyta:
QUOTE(Lexa @ 2007 09 22, 19:47)
labas smile.gif

ne tau vienai sunkiai veikia emule, kazkas ten pas juos su serveriais yra. bandyk pati ieskot veikianciu serveriu, spaudinek su pele ant kiekvieno, kol rasi veikianti.

Aš taip niekada nebandžiau g.gif .Tiesiog jungdavausi ir viskas.Ačiū, pabandysiu taip 4u.gif
Atsakyti
Geras, as kaip tik atejau paieskoti atsakymo i lygiai toki pati klausima. Maniau, kazka ne taip padariau ar vaikai prispaudinejo. rolleyes.gif O pasirodo nea...

Lauksim emules pagerejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA2T&T @ 2007 09 25, 03:15)
Geras, as kaip tik atejau paieskoti atsakymo i lygiai toki pati klausima. Maniau, kazka ne taip padariau ar vaikai prispaudinejo.  rolleyes.gif O pasirodo nea...

Lauksim emules pagerejimo  4u.gif

Aš tai jau nelaukiu schmoll.gif .Parsisiunčiau Utorrent ir BearShare.Nepalyginamai greičiau siunčia ir filmus ir muziką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 09 22, 21:56)
Man tai tikriausiai per daug sudėtinga  blush2.gif Nežinau kas tie hubai .Gal kada kai turėsiu laiko ...
Papildyta:

Aš taip niekada nebandžiau  g.gif .Tiesiog jungdavausi ir viskas.Ačiū, pabandysiu taip  4u.gif

apie DC++ čia labai paprastai ir gerai išaiškinta 4u.gif

gal gali pasakyti, iš kyr parsisiuntei Bearshare? mirksiukas.gif
Atsakyti
http://209.85.135.10...lient=firefox-a
Bandau įdėti nuorodą.Bet nelabai moku blush2.gif blush2.gif Iš čia siunčiausi BearChare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 25 rugsėjo 2007 - 17:52
Norejau paklausti, pas mane raso, kad neprisijungia prie kaD tinklo. Kaip man prisijungti
Atsakyti
QUOTE(xaliava @ 2007 09 02, 22:39)
Gal kas žinot kas geriau eMulė ar zMulė? Esu  TEO klientas turiu zMulę, bet nepatinka , kad ten tik keli serveriai,verysad.gif  verysad.gif

siuo atveju emule geriau, nes bent man rodo 42 serverius.
QUOTE(Spygle1 @ 2007 10 16, 12:28)
Norejau paklausti, pas mane raso, kad neprisijungia prie kaD tinklo. Kaip man prisijungti

irankiu juostoj (virsuj) paspausk 'kad', tada desini mygtuka 'jungtis'
Atsakyti
4u.gif
turėjau aukštą ID, bet va šianakt nežinau kodėl turiu žemą. ankščiau ir iš manęs siųsdavosi ir aš atsisiųsdavau, o dabr stovi kaip įkalta. portus kompe keičiau, bet nepadeda,rašo kažką apie Internet Gateway. doh.gif ar čia į tiekėją kreiptis? blush2.gif
Atsakyti
Pagelbekit prasau. MAn suinstaliavus eMule raso:
Nerasta serverlistadress skiltis faile adresses.dat prasom ikelti teisinga serveriu saraso adresa i si faila, jei norite, kad serveriu sarasas automatiskai atsinaujintu. g.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 16 lapkričio 2007 - 12:29
sveikutes, as irgi turiu zmule, is tiesu buna ivairiai kartais atsiuncia kartais sunkiau, taciau as labai noreciau daugiau informacijos apie zmule ir serverius bei filmus 4u.gif
Atsakyti