Sveiki
iskilo toks klausimukas - kartais siunciantis filmus per emuleplus salia atsiranda raudonas vabalas, niekur nerandu paaiskinimo ar tai virusuotas failas buna, ar koks nors reitingo zymeklis, gal as be reikalo istrinu tuos failus, paaiskinkite kas nors. Aciu
QUOTE(Lane @ 2007 08 06, 14:39)
Jei nebūna parašyta, tai ir sunku nuspėti, kokia kalba bus.. Nebent būna toks dalykas kaip "peržiūra", jei pavyktų pažiūrėt ištrauką, tai būtų aišku, kokia kalba. Bet ta peržiūra įmanoma tik kai sustabdytas siuntimas. Reikia spausti dešiniu ir pasirinkti "peržiūra".
aciu, reikes pasiziureti. vakar isviso man niekas nesidare:(
matyt perkaito:(
o emuleje yra filmu rusu kalba?
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 08 31, 10:52)
o emuleje yra filmu rusu kalba?
Ten yra viskas, kuo kiti žmonės dalinasi. Galima ir jų rasti, nes dalinasi žmonės iš viso pasaulio
dar truputį noriu pagalbos su tais parsisiuntimais....ar siųstis galima tik tuos failus kurie yra 100proc(pilni šaltiniai) ar galima visus ir kurioj vietoj matote, kad filmas rusų ,anglų ar kt kalba...nes kol kas matau vien anglų ir prancūzų...tai ko gero kitokių labai retai pasitaiko?
norejau paklausti, ar galiu išjungti kompą, jei filmas vis dar siunčiasi? ar vėliau prisijungus teks siųstis iš naujo, ar siųs nuo tos vietos, kur nutrūko?
QUOTE(kuckutis @ 2007 09 02, 17:19)
norejau paklausti, ar galiu išjungti kompą, jei filmas vis dar siunčiasi? ar vėliau prisijungus teks siųstis iš naujo, ar siųs nuo tos vietos, kur nutrūko?
gali išjungti, bet per tą laiką siuntimas nutrūks.kai įsijungsi vėl, siųs toliau...geriau palikt įjungtą, nes greičiau parsisiųstų...iš naujo siųsti nereikės...
aš irgi tik pradedančioji, noriu paklaust - ką daryt parsisiunts...dar kuriam laikui palikt jį dalinimui?kurioj direktorijoj jį rast?kaip pasižiūrėt(atsidaryti)
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 09 02, 18:26)
aš irgi tik pradedančioji, noriu paklaust - ką daryt parsisiunts...dar kuriam laikui palikt jį dalinimui?kurioj direktorijoj jį rast?kaip pasižiūrėt(atsidaryti)
Jei nenori, gali nesidalint, niekas neverčia O rasti, kur yra tavo atsisiųstas failas galima pasižiūrėti taip: Emulėje paspausk Nustatymai, tada pasirink "Katalogai" ir ten bus adresas pats pirmas po "Ateinantys failai". Gali pati pasirinkti, kur nori, kad būtų išsaugomi tie failai
Gal kas žinot kas geriau eMulė ar zMulė? Esu TEO klientas turiu zMulę, bet nepatinka , kad ten tik keli serveriai,
Sveikos.Gal kas galite patarti, ką daryti, kai eMule negali prisijungti prie serverių?Visada siųsdavus filmus ir muziką su šia programa, bet paskutiniu metu ji neprisijungia .Atsidarau programą, paspaudžiu "jungtis", apačioje rodo "jungiamasi" , bet taip ir neprisijungia.Labai laukiu patarimų
labas
ne tau vienai sunkiai veikia emule, kazkas ten pas juos su serveriais yra. bandyk pati ieskot veikianciu serveriu, spaudinek su pele ant kiekvieno, kol rasi veikianti.
ne tau vienai sunkiai veikia emule, kazkas ten pas juos su serveriais yra. bandyk pati ieskot veikianciu serveriu, spaudinek su pele ant kiekvieno, kol rasi veikianti.