Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

Gyvenu nedideliame bute išlaikau savo sūnelį ir dar jaunesniąją sesę. VAkar ji man pasigyrė, kad iš emule programos ji atsisiuntė visokių kitokių programėlių kurios prekyboje kainuoja labai brangiai. Išsigandau ir netgi ją apibariau. Ar ne be reikalo?
Atsakyti
o tai negi gaila?
Atsakyti
QUOTE(Eiwa @ 2007 07 26, 14:49)
Gyvenu nedideliame bute išlaikau savo sūnelį ir dar jaunesniąją sesę. VAkar ji man pasigyrė, kad iš emule programos ji atsisiuntė visokių kitokių programėlių kurios prekyboje kainuoja labai brangiai. Išsigandau ir netgi ją apibariau. Ar ne be reikalo?

Be reikalo, nes mokamų dalykų nesusimokėjus niekaip neparsisiųsi.
Atsakyti
Dabar turėsi atsiprašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,gal zinote kaip panaikinti jau rinktas uzklausas emuleje? blush2.gif
Atsakyti
gal zinote kaip panaikinti tai,ka vedeme uzklausos langelyje?
Atsakyti
paprasciausiai istrinti ar su X pamygti ir dings, jei teisingai supratau tavo paklausima g.gif
Atsakyti
Jei jau nustatei, kad siustų vieną ar kitą failą, tiesiog eik į skiltį "siuntimai", ant norimo atšaukti failo dešiniu pelės paspaudimu iškviesk meniu ir paspausk "atšaukti".
Atsakyti
sveikos,

nelabai suprantu as tos emules:(
kiek siunciuosiu filmu visi atsisiuncia prancuzu kalba. doh.gif
kaip atsisiusti filma anglu kalba. g.gif
man niekaip nesiseka:( verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 08 05, 21:20)
sveikos,

nelabai suprantu as tos emules:(
kiek siunciuosiu filmu visi atsisiuncia prancuzu kalba.  doh.gif
kaip atsisiusti filma anglu kalba.  g.gif 
man niekaip nesiseka:( verysad.gif

Nuo emulės tai nepriklauso biggrin.gif Tai žiūrėk, kad būtų pavadinime EN, eng, ar english parašyta. g.gif
Atsakyti
bet ten ne prie visu yra parasyta.
O kai duodi uzklausa, tai pagal ka reikia ziureti, kokie patys svarbiausi parametrai yra, kai renkiesi filmus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 08 06, 13:35)
bet ten ne prie visu yra parasyta.
O kai duodi uzklausa, tai pagal ka reikia ziureti, kokie patys svarbiausi parametrai yra, kai renkiesi filmus? g.gif

Jei nebūna parašyta, tai ir sunku nuspėti, kokia kalba bus.. Nebent būna toks dalykas kaip "peržiūra", jei pavyktų pažiūrėt ištrauką, tai būtų aišku, kokia kalba. Bet ta peržiūra įmanoma tik kai sustabdytas siuntimas. Reikia spausti dešiniu ir pasirinkti "peržiūra".
Atsakyti