Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(Aina @ 2007 02 22, 15:50)
perinstaliavus ant virsaus niekas neissitrina mirksiukas.gif

eini i nustatymus ir ten kur susijungimas berods mastau.gif uzdesi varnele prie upload, irasai i langeli 20, paskui su sliauzte nustatai kiek leidi 4u.gif

Nerandu aš kur ir kaip ten reikia pakeisti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 23 vasario 2007 - 00:20
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 23, 00:20)
Nerandu aš kur ir kaip ten reikia pakeisti  verysad.gif

eini nustatymai, susijungimas, nustatai ribas ir limitus tik uploadui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 02 23, 02:57)
eini nustatymai, susijungimas, nustatai ribas ir limitus tik uploadui 4u.gif

o kur juos ten nustatinėti? Nes aš ten sujungime randu tik Ribose gavimą ie išsiuntimą. gavimas čia rašo 96 KB/s, o išsiuntimas 0 KB/s
o limitai na tai suprantu reiktų važiuoti ta skale, bet va gavimo limitas yra iki 96 Kb o išsiuntimo limitas iki 16 KB, tai kur ir ką man dabar reiktų keisti (labai atsiprašau jei per daug žiopli mano kalusimai).
Tai man dabar gavimo ribas ir limitą mažinti iki 20 KB/s? :Ir dar atsiprašau už vieną netikusi klausima - o kur tuos uploidus rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 23 vasario 2007 - 11:31
Nepadejo man nei perinstaliavimas, nei uploadu padidinimas cry.gif Amen visiems filmams, o tieeek laiko siusta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 02 24, 20:17)
Nepadejo man nei perinstaliavimas, nei uploadu padidinimas cry.gif Amen visiems filmams, o tieeek laiko siusta...  g.gif

O tai kas nutiko? Kažkas su programa negerai? Ar kai nustatymus keitei viskas dingo?
Atsakyti
Nedingo, bet niekaip nepasijungia prie serveriu ir jokie krovimai nebevyksta. Vis raso, kad "nerasta teisingu serveriu prisijungimui" ir pan. sad.gif Nei is sio, nei is to.
Bandziau ir tuos uploadu greicius keist, ir perinstaliuot (tiksliau, ant virsaus instaliuot), bet nieks nepadejo - vis tiek nepasijungia. Jauciu, reikes ISsiinstaliuot ir paskui per nauja SUsiinstaliuot. Bet tada dings visi temporary failai, kuriu siuo metu yra atsiusta 99,9% sad.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 02 25, 17:21)
Nedingo, bet niekaip nepasijungia prie serveriu ir jokie krovimai nebevyksta. Vis raso, kad "nerasta teisingu serveriu prisijungimui" ir pan. sad.gif Nei is sio, nei is to.
Bandziau ir tuos uploadu greicius keist, ir perinstaliuot (tiksliau, ant virsaus instaliuot), bet nieks nepadejo - vis tiek nepasijungia. Jauciu, reikes ISsiinstaliuot ir paskui per nauja SUsiinstaliuot. Bet tada dings visi temporary failai, kuriu siuo metu yra atsiusta 99,9% sad.gif

gal ugniasiene blokuoja? g.gif g.gif
Atsakyti
Na, tiesa, pries kuri laika pakeiciau antivirusine is Zone Alarmo i Panda. Bet pirmom dienom viskas veike puikiai net ir su Panda, nebepasijunginet pradejo tik po keliu dienu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 02 25, 19:21)
Bet tada dings visi temporary failai, kuriu siuo metu yra atsiusta 99,9% sad.gif

Atleiskit už klasuimuką, bet kas tie temporary failai?
Atsakyti
Turiu omeny, pvz filmai, kuriu emuleje dabar atsiusta 99% - jie dar nera pilnai atsiusti, bet emule juos saugo "temp" kataloge visokiausiais pavidalais (temporary files). Jeigu as ja issiinstaliuosiu, tai viskas bus istrinta, todel ir bus gaila, nes tuos 99% man ne per diena ir ne per savaite atsiunte verysad.gif
Atsakyti
laba diena....
man ir vel reik pagalbos doh.gif

as namuose bandau susiinstaliuoti emule-darau tai ne pirma karta, ir viska taip pat, bet jis kazkodel neleidzia prisijungti nei prie vieno serverio-randa ju nemazai, bet kai bando jungtis, loge raso, kad tikriausiai mire ir taip visi is eiles....
kame galetu buti problema?

Atsakyti
Manau, kad situacija tokia pat, kaip ir pas mane... Tik vat priezasties ir sprendimo, deja, iki siol neradau verysad.gif
Atsakyti