Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(Aina @ 2007 02 08, 13:17)
gal pabandyk emule is naujo instaliuotis g.gif ?

http://www.emule-pro...amp;rm=download

Aciu labai uz pagalba...einu bandyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 02 08, 13:09)
katik pamaciau, kad yra naujesne versija

na žinok aš taip ir neradau tos naujesnės versijos schmoll.gif , tai vėl instaliuosiu v 0.47c versiją, kokią ir turėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2007 02 08, 18:01)
na žinok aš taip ir neradau tos naujesnės versijos  schmoll.gif , tai vėl instaliuosiu v 0.47c versiją, kokią ir turėjau  ax.gif

pas mane buvo 0.47a doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 02 08, 18:10)
pas mane buvo 0.47a doh.gif .

aaa, tai dabar aišku, kodėl neradau naujesnės versijos biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes, o ar jums gerai instaliavosi v 0.47 c versija?

Nes man kazkodel jos nesiuncia. O kai bandziau atnaujinti, tai ir senoji versija kazkur dingo verysad.gif , t.y. visiskai neatidaro nieko verysad.gif
Atsakyti
Mergytes reikia jusu pagalbos, noriu per emule filmus parsisiusti, bet ... kazkaip man nieko nesigauna.
Pas mane emule versija v0.47a (naujos kazkodel nedave parsisiusti). Bet niekaip nesuprantu kaip reikia prie serverio prsijungti, kad galima butu is serverio siustis. As muzikyte, tai is KAD tinklo siusdavausi.

Gal galite man padeti siuo klausimu. Ir kokius serverius dazniausiai naudojat?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 11, 02:53)
Mergytes reikia jusu pagalbos, noriu per emule filmus parsisiusti, bet ... kazkaip man nieko nesigauna.
Pas mane emule versija v0.47a (naujos kazkodel nedave parsisiusti). Bet niekaip nesuprantu kaip reikia prie serverio prsijungti, kad galima butu is serverio siustis. As muzikyte, tai is KAD tinklo siusdavausi.

Gal galite man padeti siuo klausimu. Ir kokius serverius dazniausiai naudojat?

Na žinok, tikrai turėtų būti įmanoma parsisiųsti 0.47c versiją. Gal kažką ne taip padarei g.gif ? O serverį naudoju tą, kur daugiausiai vartotojų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2007 02 11, 17:13)
Na žinok, tikrai turėtų būti įmanoma parsisiųsti 0.47c versiją. Gal kažką ne taip padarei  g.gif ? O serverį naudoju tą, kur daugiausiai vartotojų  4u.gif

Gal gali pasakyti kaip matosi kiek vartotojų yra prisijungę prie serverio?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 12, 13:44)
Gal gali pasakyti kaip matosi kiek vartotojų yra prisijungę prie serverio?

Atsistoji ant "Serveriai" ir išmeta jų sąrašą, o ten jau rasi ir visą informaciją (parašyta lango viršuje) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2007 02 13, 07:50)
Atsistoji ant "Serveriai" ir išmeta jų sąrašą, o ten jau rasi ir visą informaciją (parašyta lango viršuje)  4u.gif

ten tik serveriu sarasas, ne vartotoju skaicius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 02 13, 10:49)
ten tik serveriu sarasas, ne vartotoju skaicius schmoll.gif

tai patarkit mamytės kokį serverį geriausiai rinkti. Noriu ir aš filmų parsisiusti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 15, 01:27)
tai patarkit mamytės kokį serverį geriausiai rinkti. Noriu ir aš filmų parsisiusti.  verysad.gif

nelabai suprantu klausimo g.gif g.gif

ieini i emule pajungi ir kad ir ed2k serverius, abi rodykles ant gaublio turi buti geltonos arba zalios ir viskas siuntiesi mirksiukas.gif . per paieska ieskai ko pageidauji, ziuri kad paplitimas butu kuo didesnis 4u.gif
Atsakyti