QUOTE(Sirdukas @ 2006 10 11, 14:58)
Gal kas man galetu atsakyt i klausima- kaip atsinaujint eMule!? Ties SERVERIAIs apacioj raso, kad pasitikrinciau, ar yra atnaujinimas, bet kai ten nueinu ir Downloadinu, tai lentele meta, kad issaugociau faila... bet juk issaugot nereik, as turiu savaja... ar kazkaip reik ant virsaus kopint!? Gal galetumet man paaiskint!? Dekoju is anksto!
Tiesiog programa pasižiūri kad tavo programos versija senesnė ir kūrėjai turi naują versiją, kurią siūlo tamstai atsisiūsti.
http://www.emule-pro...amp;rm=download
Atsisiunti (Insteler) diegimą įdiegį "ant viršaus" ir naudojiesi toliau, t.y. siunti tai ką esi siuntusi.
Kas čia apie lt serverius šnekėjo... ir ... keletas mano minčių, pastebėjimų:
1) Nera labai svarbu kuriame serveryje pavyko prisijungti, svarbiau kokia prisijungimo busena rodo (pasive, active).
2) cia ne DC++ programa kad jei ir rastum kazkoki pridususi LT serveri, tai nereiskia kad gausi failus greiciau.
3) emule susijunges su serveriu automatiskai papildo savo serveriu sarasa.
4) siunčiantis per emule reikia kantrybės
5) pradejus siusti filma (> 10 proc., zinoma kuo daugiau tuo geriau) galima paziureti kas ten per filmas ar tikrai tai ko ieskai ar "siurprizas". Tam aš naudoju
Video LAN programele. Taip galima pažiūrėti bent pradžią ar kažkurį epizodą ir padaryti savas išvadas dėl rasto filmo (garso/vaizdo kokybe, ar tai tikrai ats filmas).
6) siunciant tarkim filma patartina paziureti ar nera kitu vartotoju komentaru. Daznai ten buna parasyta ar geras filmas ar tai netas filmas kuriuo pavadinimu yra pateikiamas ir t.t.
Sekmes.