QUOTE (SuperBaba @ 2004 09 19, 21:24) |
O kodel as niekaip negaliu prisijungti nei prie vieno serverio |
Viena is priezasciu gali buti ugniasienes draudimas. Kokia naudoji? As ZoneAlarm. Kai instaliavau sia programa, manes paklause ar leisti jungtis prie ineto. Daviau leidima ir viskas chiki
Del visa ko siulau pasinaudoti sauluciuko siulomu linku. Ten tikrai nemazai informacijos.
QUOTE (Vaidullka @ 2004 09 19, 19:42) |
http://puzzle.dl.sourceforge.net/sourcefor...b_Installer.exe[/URL] spausk cia ir turetu siusti |
na nieko nesuprantu, spaudžiu cia kur parodet ir man ismeta kad tokio puslapio nera. O taip norečiau ižbandyti šia programa.
QUOTE (viksrelis @ 2004 09 19, 21:53) |
Viena is priezasciu gali buti ugniasienes draudimas. Kokia naudoji? As ZoneAlarm. Kai instaliavau sia programa, manes paklause ar leisti jungtis prie ineto. Daviau leidima ir viskas chiki Del visa ko siulau pasinaudoti sauluciuko siulomu linku. Ten tikrai nemazai informacijos. |
o kaip galiu paziuret kokia naudoju
As girdejau , kad eMule nesaugu ar tiesa ?Bet pati nenaudoju - sako gerai pumpuoja.Turejau Kazza tai daug blogybiu pagaudavo , o siaip Flashget visai patenkina.
QUOTE (Arvira @ 2004 09 19, 23:40) |
As girdejau , kad eMule nesaugu ar tiesa ?Bet pati nenaudoju - sako gerai pumpuoja.Turejau Kazza tai daug blogybiu pagaudavo , o siaip Flashget visai patenkina. |
Su Flashgetu neparsisiusi legaliai tokiu programu kaip su eMule ir dar su cracku 2in1
Siaip tai ir as Flashgeta naudoju vietoj paprasto Mozillos downloaderio.
Aisku , bet del saugumo nieko nezinai.Gal mane klaidina pazistamas kompiuteristas , nes as ir norejau eMule instaliuot mane atkalbejo.
Viksreli, o kodel kai instaliavau naujaja versija, senoji v 030.a lieka atskirai ir filmai is senosios automatiskai nepersimeta i naujaja. Nezinau, ar supratai, ka norejau pasakyti, bet dabar yra du asilai pas mane.
QUOTE (jolitav @ 2004 09 21, 16:49) |
Viksreli, o kodel kai instaliavau naujaja versija, senoji v 030.a lieka atskirai ir filmai is senosios automatiskai nepersimeta i naujaja. Nezinau, ar supratai, ka norejau pasakyti, bet dabar yra du asilai pas mane. |
as instaliuoju naujaja versija ant virsaus senosios
Gali ir rankiniu budu perkelti tuos siunciamus failus.
Eik i "program files" => senaji "eMule" => susirandi "temp" folderi ir ir ten perkeli viska i naujaja versija analogiskai "temp" folderi
Viksreli, o kaip reikia instaliuoti ant senos versijos?
QUOTE (jolitav @ 2004 09 21, 22:35) |
Viksreli, o kaip reikia instaliuoti ant senos versijos? |
Parsisiunti nauja versija, sena butinai isjunk ir instaliuoji. Kai reikia nurodyti, kur instaliuoti - nurodyk program files => eMule folderi (ta senaji)
Aciu VIKSRELI!!!
Tiki nesuprantu, koki ten laika rodo toje naujoje versijoje. Senoje, tai rodydavo per kiek laiko atsisius, o cia
Tiki nesuprantu, koki ten laika rodo toje naujoje versijoje. Senoje, tai rodydavo per kiek laiko atsisius, o cia