Mano nuomone, ši programa yra DAug įvairiausių dalykų galima rasti. Parsiunčia pakankamai greitai (aišku, priklausomai ar daug user'ių tą failą turi).
Sėkmės nagrinėjant programą ir jos galimybes!
Sėkmės nagrinėjant programą ir jos galimybes!
Labux visoms.
ar vis dar galima parsisiųsti eMule programytę? Nes kai bandžiau pagal 1 puslapyje duotas nuorodas eiti, man nieko neatidarė. Gal kas galite patarti?
Labai noriu kokios pragramėlės, kad galėčiau ką parsisiųsti.
ar vis dar galima parsisiųsti eMule programytę? Nes kai bandžiau pagal 1 puslapyje duotas nuorodas eiti, man nieko neatidarė. Gal kas galite patarti?
QUOTE(*EDITA* @ 2006 04 30, 00:32)
Labux visoms.
http://www.emule-pro...=22&rm=download va cia rasi lt kalba. naujausia versija galima parsisiusti.
Didelis AČIŪKAS gorge už nuorodą. Jau ir aš dabar turi eMule.
labai atsiprašau, užsižioplimusi ne tą niką parašiau.
Taigi labai dėkoju grange už nuorodą.
QUOTE(*EDITA* @ 2006 05 01, 01:02)
labai atsiprašau, užsižioplimusi ne tą niką parašiau.
prasom sekmes naudojantis
Sveiki,
Įsiinstaliavau emule, bet neprisijungia prie serverio. Kodėl? Ką daryt? Viską padariau kaip čia aprašyta.
Įsiinstaliavau emule, bet neprisijungia prie serverio. Kodėl? Ką daryt? Viską padariau kaip čia aprašyta.
QUOTE(nebloga @ 2006 05 08, 19:26)
O tu pažiūrėk, programos apačioje nurodomos dažniausiai priežastys, kodėl neprisijungia. Pvz., Server disconnected, Error. Ir ten rašo prie kurio serverio jungėsi. Pabandyk tada pakeisti serverį, prie kurio jungiesi (tiesiog yra Servers, paspaudi jį, ir pasirenki bet kurį kitą ir jungiesi). Čia standartiniu atveju. Jei nepavyks, brūkštelėk.
Kartais būna, kad neprisijungia tiesiog dėl internetinio ryšio tiekėjo, nes jis užblokavęs portus, ar panašiai (tai irgi viena priežasčių)..
QUOTE(grange @ 2006 04 30, 12:56)
http://www.emule-pro...=22&rm=download va cia rasi lt kalba. naujausia versija galima parsisiusti.
o kas toliau, kai sita ismeta? ka pasirinkt ? LT nera
http://prdownloads.s...a-Installer.exe
QUOTE(*lavista* @ 2006 05 10, 23:23)
ir nebus as rinkausi UK ar kita europois sali, o kai jau ismes toliau tokia lenetele lyg ir, kai jau instaliuosies i savo kompa, tada galesi is ten pasirinkti, kad lietuviu kalba butu.
QUOTE(nebloga @ 2006 05 08, 19:26)
Sveiki,
man ir nesijungia prie serverio, nesuprantu kame reikalas