Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

o kur man rasti ta firewall?
Atsakyti
jei pas tave winXP, tai firewall yra integruota. Ja rasi per control panel, berods (pas mane win2000, taigi kazkiek skiriasi). Iejusi i firewall'o nustatymus susirask programos dc++ pavadinima ir padaryk "unblock"
Jei pas tave programinis firewall'as (ZoneAlarm, Outpost ar kita), tada ju nustatymuose reikia duoti leidima dc++ programai.
Atsakyti
jau viskas gerai,pasijungiau,pasirodo ant pacio serverio reikejo 2 kart spustelt,o as kvaisa.. blush2.gif
Tik kad nerandu to ko ieskau,pvz. ace age 2,nieko neismeta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2006 02 25, 13:55)
jau viskas gerai,pasijungiau,pasirodo ant pacio serverio reikejo 2 kart spustelt,o as kvaisa..  blush2.gif
Tik kad nerandu to ko ieskau,pvz. ace age 2,nieko neismeta.  verysad.gif

Prisijunk prie daugiau serveriu (hubu), nes paieska vyksta tik prisijungtam serveryje. Kuo daugiau prisijungusi prie serveriu, tuo daugiau vartotoju gales "apieskoti" paieska smile.gif
Atsakyti
Panos padekit! Kažko pridirbau.. Nagrinėjau aš tą savo eMule ir matyt kažko nustatymuose prispaudinejau ne to, nes db kvailystes man krėst pradejo... Gal žinot kuri kaip grąžint pradinius nustatymus? Na, kad būtų viskas po senovei...? g.gif ax.gif verysad.gif
Atsakyti
Na, pasiskaičiau ką čia rašot daugiau ir parsisiunčiau DC++... bet kai tik noriu ką nors siųstis ir jau paspaudžiu, tai vietoj to man rašo"No slots available". Tai ką čia reiškia?Kas blogai? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopola: 08 kovo 2006 - 19:53
QUOTE(Kopola @ 2006 03 08, 19:52)
Na, pasiskaičiau ką čia rašot daugiau ir parsisiunčiau DC++... bet kai tik noriu ką nors siųstis ir jau paspaudžiu, tai vietoj to man rašo"No slots available". Tai ką čia reiškia?Kas blogai? g.gif  unsure.gif

Tai reiskia. kad pas ta vartotoja isnaudoti visi slotai (leidimai). taigi paieskok tokiu vartotoju, pas kuriuos yra laisvu slotu arba darydama search uzdek varnele ant "jei yra laisvu slotu"
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2006 02 25, 13:55)
jau viskas gerai,pasijungiau,pasirodo ant pacio serverio reikejo 2 kart spustelt,o as kvaisa..  blush2.gif
Tik kad nerandu to ko ieskau,pvz. ace age 2,nieko neismeta.  verysad.gif

Siulyciau pabandyt ieshkot Ice Age 2 wink.gif
Atsakyti
Ar galiu turėt ir eMule ir DC++0,6811 , pastarąjį taip išgyrėt, kad nutariau pabandyt parsisiųst (jei viskas pavyks, žinoma ax.gif ), bet dabar turiu eMule ir siunčiuos filmus (turiu omeny šiuo metu jie siunčiasi), kaip bus jei pradėsiu siųstis DC++... ar kompiuteris turės restartuotis, ar geriau atsijungt nuo eMules ir tik tada siųstis DC++...?
Nepykit 4u.gif , už galbūt kvailus klausimus, bet nelabai tuose reikaluose nusimanau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 09 balandžio 2006 - 18:48
QUOTE(Čiunčia @ 2006 04 09, 20:47)
Ar galiu turėt ir eMule ir DC++0,6811 , pastarąjį taip išgyrėt, kad nutariau pabandyt parsisiųst (jei viskas pavyks, žinoma  ax.gif ), bet dabar turiu eMule ir siunčiuos filmus (turiu omeny šiuo metu jie siunčiasi), kaip bus jei pradėsiu siųstis DC++... ar kompiuteris turės restartuotis, ar geriau atsijungt nuo eMules ir tik tada siųstis DC++...?
Nepykit  4u.gif , už galbūt kvailus klausimus, bet nelabai tuose reikaluose nusimanau  doh.gif  blush2.gif

Pas mus dvi programos emule ir Download masters ko nesiunciamsu emule siunciam su Downloadu.Jokiu problemu manau neturetu buti,Cia ne antivirusines programos.Pas mus karta Panda su Kasperskiu susipjove.
Atsakyti
Bandant parsisiusti vaikiska filmuka ( jau neatsimenu is kur), sistema pranese, kad tam truksta E2dk linko, nuorodos, kur galima ji gaut. Suinstaliavau, o ten tiek nustatymu!!! Langeliai, varneles, skaiciai, angliskai (nors nesuprasciau turinio jokia kalba). Jei kas turi ta programa ir naudojasi, nepagailekit patarimu. Ir dar atsiprasau, kad raides nelietuviskos, standartines klavisu kombinacijos mano kompiuteryje kazkodel neveikia.
Atsakyti
Skaityk ČIA. Viskas suprantamai ir aiškiai parašyta.
Atsakyti