Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

siunciuosi gi paziuresim kas do programike g.gif
Atsakyti
parsisiunčiau g.gif papasakokit ka te toliau daryt reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 02 06, 22:11)
Suinstaliavau, pasileidau, bet man ji neina. Ar gali būti dėl to, kad internetas Omnitel o ne DSL?

Gali buti, šiandien mano vyras darbe bandė pasileisti, bet neišėjo, nes pas juos Omnitelio internetas. O pas mus namie Meganeto, tai viskas puikiai veikia smile.gif
Dar ten File-Settings reikia daug ką užpildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2006 02 07, 17:25)
Gali buti, šiandien mano vyras darbe bandė pasileisti, bet neišėjo, nes pas juos Omnitelio internetas. O pas mus namie Meganeto, tai viskas puikiai veikia smile.gif
Dar ten File-Settings reikia daug ką užpildyti smile.gif

Gaila verysad.gif
O ką ten File Settings reikia užpildyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 02 07, 18:44)
Gaila  verysad.gif
O ką ten File Settings reikia užpildyti?  g.gif

Pasistengsiu viską paaiškinti, bet vėliau, nes ruošiuos lėkti į kirpyklą smile.gif
Atsakyti
Bandau paaiškinti smile.gif
1. Paleidžiame.
Einame Start > Programs > DC++ > DC++
2.Konfiguruojam.
Settings Generals lange įrašome:
"Nick" - jūsų slapyvardis
"E-mai"l - jūsų e-mailo adresas
"Discription"- apibūdinimas (pvz:. pas mus MegaNet)
"Connection type" renkamės LAN(T1)

Einame į "Downloads" , "Default download directory" ir nurodome direktoriją į kurią bus siunčiami failai. Taip pat nustatome "Unfinished downloads direktory", čia bus laikomi dar neatsiųsti failai. ( antra eilutė)

Pasirenkame skiltį "Sharing" spaudžiame Add folder, nurodome direktoriją, kuri bus prieinama visiems( kiti vartotojai galės siųstis failus toje direktorijoje). Spaudžiame OK, nurodome kokiu pavadinimu ta direktorija bus matoma (pvz: muzika, filmai ir kt) ir palukiame kol baigs įtraukinėti failus. Bendras direktorijų dydis turi viršyti 2048MB (2GB), kitaip negalėsite prisijungti prie serverio. Taip pat nešarinkit "Program Files", "Windows", nes negalėsit prisijungti. Būtinai padidinkite Upload slots iki 3 arba daugiau. Kai viską atliksite spauskit OK

Įrakių juostoje einate į Settings
Toliau einate ant "Downloads" - spaudžiate "Configure Public Hubs List", įrašote adresą ( pas mus tai - http://dokeda.lt/dc.bz2 ) ir spaudžiam add . Paskui spaudžiam OK.

Toliau einat ant ikonėles "Public Hubs" , apačioje pasirenkate serverio pavadinimą ir spaudžiame "Refresh"
Atsakyti
as irgi susiinstaliavau 4u.gif bet kazkodel esu offline verysad.gif gal connection settings kazka netaip suvedziau blush2.gif gal kas galit padet????
Atsakyti
QUOTE(Hetera @ 2006 02 12, 21:55)
as irgi susiinstaliavau 4u.gif  bet kazkodel esu offline verysad.gif  gal connection settings kazka netaip suvedziau blush2.gif  gal kas galit padet????

Pabandyk nustatyti File>Settings>General "Passive"
gal padės, bet nesu tikra smile.gif
Atsakyti
Tai pasakykit kas mors ar eis DC++0,668 jei turi Omni connect?
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2006 02 13, 18:13)
Tai pasakykit kas mors ar eis  DC++0,668 jei turi Omni connect?

O kodel gali neiti? Eis
Atsakyti
bandau instaliuotis, bet iškilo klausimų ax.gif padėk aaa? blush2.gif

QUOTE(Jolcė @ 2006 02 08, 16:46)
1. Bendras direktorijų dydis turi viršyti  2048MB (2GB), kitaip negalėsite prisijungti prie serverio.

2. Įrakių juostoje einate į Settings
Toliau einate ant "Downloads" - spaudžiate "Configure Public Hubs List", įrašote adresą ( pas mus tai - http://dokeda.lt/dc.bz2 ) ir spaudžiam add . Paskui spaudžiam OK.

3. Toliau einat ant ikonėles "Public Hubs" , apačioje pasirenkate serverio pavadinimą ir spaudžiame "Refresh"

1. pas mane perbėgo ta žalia juostelė, patikrindama visus mano duodamus failus, bet daba rašo, kad dydis - 0 MB verysad.gif tai kaip čia taip?

2. va čia ir stop mašyna, net benzyna verysad.gif o kur yra užrašytas tas mano adresas? (pas mane ne doketa)

3. faktas, kad nematau nei vieno serverio rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galirt paaiškinti kas pas mane negerai:
Siunčiuosi filmus per Emulę ir kai kurie filmai (dauguma) negaliu paziureti normaliai išmeta lentelę:
Winamp has encaoutered a problem and needs close.We are sorry the incovenience.
If you were in the middle of something the information you were working on might be lost.
Kitiems kai išmeta tą lentelę dar nuleidžiu žemyn ir filmą vistiek pasižiūriu, o kitų net neįjungia.Ir neturi reikšmės ar per Winampą ar per Media playerį jungiu.
Atsakyti