Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(Lona @ 2005 11 18, 21:47)
Išsiaiškinau tipo mano išoirinis ID, ir kaip jau skaičiau kažkur jis duoda aukštą ID.

Visai nebutinai. As seniau turejau vidini IP, o emules ID buvo aukstas. Svarbiausia, kad, jei vidinis IP, butu forwardinti portai serveryje arba routeryje-priklausomai per kur pajungta.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 11 15, 17:54)
Siuskis is sio linko:
http://prdownloads.s...c_Installer.exe
Pasirink mirror desineje ir atsisiusi. Ka tik bandziau

Nesigauna doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Tik dabar atradau emule. thumbup.gif dalykas
Atsakyti
Idekit kas nuorodele, is kur atsiusti pacia eMule programyte 4u.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 26, 22:59)
Idekit kas nuorodele, is kur atsiusti pacia eMule programyte 4u.gif
aciu

Atsisiųsi "emule" spustelėjusi ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 27 sausio 2006 - 18:16
QUOTE(Kokere @ 2006 01 27, 18:14)
Atsisiųsi "emule" spustelėjusi ČIA

g.gif Raso, kad esu korumpuota, programa nelegali, niekas neatsidaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 27, 20:25)
g.gif Raso, kad esu korumpuota, programa nelegali, niekas neatsidaro blush2.gif

Reiškia - korupcija užsiėmi g.gif lotuliukas.gif
Tada pabandyk dabar štai ČIA
Atsakyti
Man atrodo ash pasirinkau Germany varianta ir normaliai viska atsiunte smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
vakar vyras suinstaliavo eMule. Bandžiau parsisiųsti filmą, bet man parašė, kad jį siųs 4 dienas. Kodėl taip lėtai siunčia. gal mes ką nors ne taip padarėm???
Atsakyti
Pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TINA316 @ 2006 01 30, 17:56)
Sveiki.
vakar vyras suinstaliavo eMule. Bandžiau parsisiųsti filmą, bet man parašė, kad jį siųs 4 dienas. Kodėl taip lėtai siunčia. gal mes ką nors ne taip padarėm???

Jei tas filmas nėra labai populiarus ir todėl nėra daug šaltinių, tai visai galimas daiktas, kad siųsis keturias dienas. Aš vieną filmą siunčiausi apie pusantros savaitės.
kai failas būna populiarus, tai galima ir per parą atsisiųsti. Taip sakant - kantrybės.
Atsakyti
Merginos, tik ka buvo kompiuteristas, metė von ta e-mule ir kazza, suinstaliavo DC++0,6811 - SUPER programėlė - filma parsiunčia per 5 min thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, o jau lobynas serveriuose wub.gif , praktiskai yra VISKAS 4u.gif
Atsakyti