Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(Kokere @ 2005 11 14, 22:08)
O pas tave diske, kur suinstaliuota emule ir yra jos temp katalogas, yra pakankamai laisvos vietos?

jo daug vietos yra, nesuprantu kodel taip yra:(
Atsakyti
O kaip dar be leidimo sharinti galima pasididint ID?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 11 14, 22:55)
O kaip dar be leidimo sharinti galima pasididint ID?

ID nepriklauso, nuo to kiek sharini.
Jis priklauso, ar turi tiesiogini ishejima i interneta.
Jei neturi, tai ID niekad nebus didelis.
Atsakyti
o kaip parsisiuti programa jei raso:

Could not read file.

Go back. /home/ftp/pub/sourceforge//s/so/sourceforge/emule/eMule0.44b_Installer.exe
Atsakyti
Ta prasme ar as ja visalaik paleidus ar ne? ?Kaip suprast tiesiogini isejima? Aciu uz info.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 11 15, 14:28)
Ta prasme ar as ja visalaik paleidus ar ne? ?Kaip suprast tiesiogini isejima? Aciu uz info.

Jei taves neblokuoja ugniasienes, praleidzia routeris ,tiksliau-tavo emules naudojami portai yra atviri, tuomet emules desineje apacioje, kur yra nupiestas gaubliukas(rutuliukas), jis bus zalias, tuomet ir ID bus aukstas. Jei portai yra nepraleidziami, tuomet apacioje desineje rutuliukas bus su raudonomis rodyklytemis ir tavo ID bus zemas.
Atsakyti
Siuskis is sio linko:
http://prdownloads.s...c_Installer.exe
Pasirink mirror desineje ir atsisiusi. Ka tik bandziau
Atsakyti
Tas rutuliukas yra arba su abiem geltonom rodyklem, arba su viena zalia ir viena geltona. Tai man paleidus emule laikyt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 11 15, 18:51)
Tas rutuliukas yra arba su abiem geltonom rodyklem, arba su viena zalia ir viena geltona. Tai man paleidus emule laikyt ar ne?

kuo ilgiau laikysi emule ijungta, tuo ilgiau ir daugiau is taves siusis kiti, ir tik NUO TO prklausys(augs) tavo reitingas. Kuo didesnis tavo reitingas, tuo greiciau ateis tavo eile siusti tavo norima faila. Taigi, jei gali, palik emule ijungta kuo ilgiau smile.gif
Atsakyti
Jau gavau auksta ID, kazkaip netiketai.O kaip XP Firewall'e nustatyt, ar prie emule ir P2P varnas uzdet ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 11 15, 21:55)
Jau gavau auksta ID, kazkaip netiketai.O kaip XP Firewall'e nustatyt, ar prie emule ir P2P varnas uzdet ar ne?

Galbut. Pabandyk. Matai su winXP ugniasiene reikalu neturejau, tai nezinau smile.gif
Atsakyti
Išsiaiškinau tipo mano išoirinis ID, ir kaip jau skaičiau kažkur jis duoda aukštą ID.
Atsakyti