Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 04, 14:24)
Kai atsistojau į eilę, paspaudžiau ant filmo du kartus ir man išmetė daug filmo turėtojų. Ten keitėsi vis, kelinta aš eilėj. O kai pradėjo siųsti, atsirado apatinėj daly visos lentelės iš ko ir kokiu greičiu siunčia. Ir skiltyje "būsena" parašyta, kad siunčiama. Iš pradžių siuntė iš vieno, gan greitai prisijungė dar du. Tuomet greitokai ir filmas siuntėsi. Deja jie kažkaip atsijunginėja, vis kiti prisijungia. Dabar vėžiukais siunčiasi  sad.gif , rašo, kad trys dienos liko. Tai jei aš išjungsiu vakare kompą, kaip man filmą dasiųs? Ar vėl reikės iš naujo siųstis?
Kažkaip įdomiai ten rodo viską. Kiek supratau ir iš manęs kažkas bandė kažką siųstis, o po to prie to žmogelio skiltyje" būsena" atsirado " nereikalingos dalys". Ką tai reiškia?
Ir išviso, jei siuntėjai keičiasi, tai koks finale filmas bus?

Tai kiekvienas siuntėjas siunčia tam tikrą dalį 4u.gif O iš tų kelių siuntėjų ir gaunas, kad kokybė būna ne kokia sad.gif Jei išjungsi kompą, tai tikrai nedasiųs, o jei ir laikysi tas tris dienas, tai ir yra tikimybė, kad neparsiųs, nes kaip matai siuntėjai ir atsijunginėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 11 04, 15:34)
Tai kiekvienas siuntėjas siunčia tam tikrą dalį 4u.gif  O iš tų kelių siuntėjų ir gaunas, kad kokybė būna ne kokia sad.gif  Jei išjungsi kompą, tai tikrai nedasiųs, o jei ir laikysi tas tris dienas, tai ir yra tikimybė, kad neparsiųs, nes kaip matai siuntėjai ir atsijunginėja rolleyes.gif

sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 04, 14:37)

Dėl ilgo laukimo, dėl neaišku ką atsisiųsi ir kokia kalba bei kokios kokybės, po kompo išvalymo mes šios programos ir nebeįsirašėm schmoll.gif Naudojamės Tako virtualiąja failų saugykla 4u.gif Nors kokiom dainom atsisiųsti eMulis tikdavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 11 04, 15:51)
Dėl ilgo laukimo, dėl neaišku ką atsisiųsi ir kokia kalba bei kokios kokybės, po kompo išvalymo mes šios programos ir nebeįsirašėm schmoll.gif  Naudojamės Tako virtualiąja failų saugykla 4u.gif Nors kokiom dainom atsisiųsti eMulis tikdavo cool.gif

Yra tokie puslapiai kaip
www.sharemanija.net ar
www.shareprovider.com
kur yra nuorodos i emule failus, ir garantuotai atsisiusi, tai kas parashyta.
Kitas variantas paziuret kaip siunciamas failas vadinasi pas kitus vartotojus, jei pavadinimas sutampa su daugelio tai greiciausiai siuntiesi tai kas parashyta, jei ne tai ko gero ne tai ko nori.
Plius galima paziuret pradzia siunciamo filmo ish to suprasi ka siunti.
Atsakyti
Parsisiunčiau eMulę, bet prisijungt prie serverio niekaip neišeina. cry.gif Spaudžiu jungtis,bet kai noriu ką nors parsisiųst, man rašo,kad neprisijungus prie serverio. Arba rašo,kad fatališka klaida, internetas nepasiekiamas.Ką man daryti?Nieko nesuprantu. Be to prie mano informacijos parašyta,kad web serverio būsena:išjungta.Patarkit,ką spausti,nes nieko absoliučiai nesigaudau cry.gif
Atsakyti
Vis dar kankinuosi su nelemtu emule. Buvau uždėjus varneles ant failų kuriuos galima iš manęs siųstis. Tuomet mano kompas pradėjo taaaaip plaukioti doh.gif , kad nieko neliko, kaip jas nuimti. Bet dabar vistiek rodo, kad iš manęs siunčiasi žmonės dainas. Kaip tai suprasti?
Atsakyti
užkniso negyvai cry.gif cry.gif cry.gif niekaip aš tos emulės negaliu atsisiųst kažkoks brėdas verysad.gif
Atsakyti
Kas iš to, kad atsisiunčiau ir pavyko prisijungt sad.gif . Visą dieną siunčia, nei pusės filmo neatsiuntė doh.gif . O mes kompo nakčiai niekad nepliekam. Nestebuklas, vnz. Nusivyliau biskutį verysad.gif .
Atsakyti
Labas mamkos,parasykit adresa tikslu is kur ta emule parsisiust,aciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zika1 @ 2005 11 06, 19:46)
Labas mamkos,parasykit adresa tikslu is kur ta emule parsisiust,aciu sad.gif

Bandyk siųstis iš čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 04, 23:17)
Kas iš to, kad atsisiunčiau ir pavyko prisijungt  sad.gif . Visą dieną siunčia, nei pusės filmo neatsiuntė  doh.gif .  O mes kompo nakčiai niekad nepliekam. Nestebuklas, vnz.  Nusivyliau biskutį  verysad.gif .

Emule gerai, veikia jei yra tiesioginis ishejimas i interneta.... Ta prasme jei vartotojas turi ishorini IP adresa (tai yra jis matomas ish interneto). Jei yra tik vidinis IP adresas, ir i interneta isheinama per marshrutizatorius, tada jau sunkiau su emule... O kad filmo per diena neasiunte tai nieko baisaus atsiu per 2 dienas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 11 07, 08:02)
Emule gerai, veikia jei yra tiesioginis ishejimas i interneta.... Ta prasme jei vartotojas turi ishorini IP adresa (tai yra jis matomas ish interneto). Jei yra tik vidinis IP adresas, ir i interneta isheinama per marshrutizatorius, tada jau sunkiau su emule... O kad filmo per diena neasiunte tai nieko baisaus atsiu per 2 dienas smile.gif

Na jei man pavykdavo filmo sulaukt per porą savaičių, tai būdavo gerai 4u.gif
Atsakyti