QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 04, 14:24)
Kai atsistojau į eilę, paspaudžiau ant filmo du kartus ir man išmetė daug filmo turėtojų. Ten keitėsi vis, kelinta aš eilėj. O kai pradėjo siųsti, atsirado apatinėj daly visos lentelės iš ko ir kokiu greičiu siunčia. Ir skiltyje "būsena" parašyta, kad siunčiama. Iš pradžių siuntė iš vieno, gan greitai prisijungė dar du. Tuomet greitokai ir filmas siuntėsi. Deja jie kažkaip atsijunginėja, vis kiti prisijungia. Dabar vėžiukais siunčiasi , rašo, kad trys dienos liko. Tai jei aš išjungsiu vakare kompą, kaip man filmą dasiųs? Ar vėl reikės iš naujo siųstis?
Kažkaip įdomiai ten rodo viską. Kiek supratau ir iš manęs kažkas bandė kažką siųstis, o po to prie to žmogelio skiltyje" būsena" atsirado " nereikalingos dalys". Ką tai reiškia?
Ir išviso, jei siuntėjai keičiasi, tai koks finale filmas bus?
Kažkaip įdomiai ten rodo viską. Kiek supratau ir iš manęs kažkas bandė kažką siųstis, o po to prie to žmogelio skiltyje" būsena" atsirado " nereikalingos dalys". Ką tai reiškia?
Ir išviso, jei siuntėjai keičiasi, tai koks finale filmas bus?
Tai kiekvienas siuntėjas siunčia tam tikrą dalį O iš tų kelių siuntėjų ir gaunas, kad kokybė būna ne kokia Jei išjungsi kompą, tai tikrai nedasiųs, o jei ir laikysi tas tris dienas, tai ir yra tikimybė, kad neparsiųs, nes kaip matai siuntėjai ir atsijunginėja