Įkraunama...
Įkraunama...

eMule

ir beje ka reiskia skirtingu spalvu tie bruksniai? na šviesiai mėlyna tamsiai mėlyna raudona?
Atsakyti
O gal kas žinot kaip ištrinti anksčiau ieškotus pavadinimus?
Na, kai nueini į paiešką, ir tam laukely kur rašai pavadinimą, ko ieškosi, spustelėjus, atsiverčia visi pavadinimai, kuriuos tu anksčiau buvai įvedus. O aš nenoriu, kad jie ten būtų, sakykim, nenoriu, kad kai kas žinotų apie kai ką biggrin.gif Nu, nežinau ar suprantamai aš čia blush2.gif DELETE neveikia, jau išbandžiau.
Na, bet noriu ištrint ir nemoku cry.gif
Atsakyti
liniokai, tu jau turbūt išsiaiškinai, ten yra "uždaryti visas paieškas" ax.gif

Va kas mane domina:
ten prie vartotojų yra reitingai kas kiek taškų turi. O kaip man sužinoti kiek aš pati tų taškų turiu?
Dėl tų išsiuntimų draugams. Kaip ten viskas vyksta? Ten reikia kažkaip įtraukti to draugo nick'ą? Ir ten kaip tuomet iš jo greičiau gaunasi?

Būčiau labai dėkinga jei kas paaiškintu, man, neišmanėlei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2004 10 07, 09:11)
Spausk sia ikonele user posted image ir tau prisijungs prie artimiausio serverio.

Arba gali pati prijungti. Tereikia paspausti dukart ant pasirinkto serverio (serveriu sarase).

o kodel pas mane neisme jokio serveriu saraso? g.gif cry.gif cry.gif cry.gif

QUOTE(Kopa @ 2004 11 13, 13:11)
o jei visai serverių neduoda, tai čia ta pati problema? Reiks paklaust tiekėjo.. dry.gif

turiu as ta ip bet kas is to? kur ji rasyt?
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2004 11 13, 01:02)
Tai gal ir su Taku ID3 tas pats, nes jau kol ką nors parsiunčia blink.gif

Su ID3 ne tas pats, apskritai visi DSL tako vartotojai gali naudotis šiom programom, tik tiek kad ID3 greitis yra sąlyginai mažas ir dėl to reikia ilgai laukti.
Atsakyti
Labai patiko man ši programėlė thumbup.gif
Ačiū už naudingą informaciją visoms, o ypač vikšreliui
Atsakyti
Sveiki, noriu paklasuti, nes pati nesuprantu kas čia pas mane darosi su tuo eMule.
Būna tokių dienų, kai aš ryte įsijungiu šią programą ir ji man negali prisijungti nei prie vieno serverio ir rašo, kad jie visi yra mirę. cry.gif Ir nesuprantu kodėl taip yra ir ką daryti tokiu atveju. Aš tada bandau išjungti programą ir vėl įjungti, bet vistiek tas pats gaunasi. O kitą dieną viskas jau būna susitvarkę ir tie visi serveriai vėl būna gyvi. Tai jeigu jie iš tikrųjų nemirę, tai kodėl man taip rodo?
Atsakyti
Taigis. Esu visiškai šviežutėlė emule naudotoja. Perskaičiau visą temą, bet dar labai daug klausimų liko. Kas galit prašau padėkit. 4u.gif
Pprisijungiau prie serverio, radau filmą kurio reikia, laukiu eilėje. Kad kažkas vyksta matau tik iš smulkmenų. Pvz. atsirado dar vienas šaltinis.
1. Prie visų kurie turi man reikalingą filmą, skiltyje progresas yra arba mėlynos, arba pilkos, arba mėlynai-pilkai dryžuotos juostos. Prie vieno, kur parašyta, kad eilė pilna - visai pilka juosta, prie kito tokio pat - visai tamsiai mėlyna juosta. Ką reiškia tas visas dryžuotumas?
2. Ar skiltyje svarbumas ir yra surašyta kelinta aš eilėj? Jei mažiausias skaičius yra QR 64, tai kada aš sulauksiu savo filmo?
3. Pačioj apačioj yra tokia skiltelė su dviem rodyklytėm ir užrašu siunt:0.0 / Gav0.0. Ką reiškia tos rodyklytės? Viena iš jų periodiškai pažaliuoja (ta kur rodo į viršų) .
4. Ar būtina laikyt įjungtą emule, kol lauki? Ir ką daryt, jei man iki nakties neatsiųs, ir riekės išjungt kompą?
5. Kurioj vietoj reikia nustatyt, kurius leidžiu siųstis failus? Kaip mano kompe matysis, kad kažkas siunčiasi iš manęs?
6. Kaip naudotis (sujungti naudojimąsi) emule ir www. share..... arba www.ed2k.ru ?
7. Kurioj vietoj, ką įvest, kad pasirinkti kuria kalba reikia filmo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaBoo: 04 lapkričio 2005 - 12:32
Kaip pradėjo siųst iš trijų vietų iš karto blink.gif . Ar tai reiškia, kad tris filmo kopijas gausiu? Ar atšaukt kurią nors? Nieko nesuprantu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 04, 12:14)
Taigis. Esu visiškai šviežutėlė emule naudotoja. Perskaičiau visą temą, bet dar labai daug klausimų liko. Kas galit prašau padėkit. 4u.gif
Pprisijungiau prie serverio, radau filmą kurio reikia, laukiu eilėje. Kad kažkas vyksta matau tik iš smulkmenų. Pvz. atsirado dar vienas šaltinis.
1. Prie visų kurie turi man reikalingą filmą, skiltyje progresas yra arba mėlynos, arba pilkos, arba mėlynai-pilkai dryžuotos juostos. Prie vieno, kur parašyta, kad eilė pilna - visai pilka juosta, prie kito tokio pat - visai tamsiai mėlyna juosta. Ką reiškia tas visas dryžuotumas?
2. Ar skiltyje svarbumas ir yra surašyta kelinta aš eilėj? Jei mažiausias skaičius yra QR 64, tai kada aš sulauksiu savo filmo?
3. Pačioj apačioj yra tokia skiltelė su dviem rodyklytėm ir užrašu siunt:0.0 / Gav0.0.  Ką reiškia tos rodyklytės? Viena iš jų periodiškai pažaliuoja (ta kur rodo į viršų) .
4. Ar būtina laikyt įjungtą emule, kol lauki? Ir ką daryt, jei man iki nakties neatsiųs, ir riekės išjungt kompą?
5. Kurioj vietoj reikia nustatyt, kurius  leidžiu siųstis failus? Kaip mano kompe matysis, kad kažkas siunčiasi iš manęs?
6. Kaip naudotis (sujungti naudojimąsi) emule ir www. share..... arba www.ed2k.ru ?
7. Kurioj vietoj, ką įvest, kad pasirinkti kuria kalba reikia filmo?

Na daug prirašei klausimų kai ką mėginsiu atsakyt, kiek žinau ax.gif
1.Kuo tamsiau mėlynas, tuo didesnis to failo turėtojų skaičius. Dryžuotas, jei neklystų rodo, kokios dalys yra jau atsiųstos arba kokias turi dalis kiti vartotojai smile.gif
3. Tai yra siuntimo/gavimo greitis, kai nuliai, vadinas nei iš tavęs ką siunčia, nei tu siunties cool.gif
4. Na žinoma jei išjungsi jį tai tikrai nieko nesiųs cool.gif Kuo ilgiau būsį ryšyje, tuo arčiau prieisi savo eilė. Iš naujo prisijungus iš naujo ir ataistosi į eilę. Kuo daugiau iš savo kompo duodi atsisiųsti, tuo didesnį reitingą gauni ir tuo arčiau į eilę atsisiunti. rolleyes.gif
5. Nustatymai>katalogai ir uždedi varneles ax.gif
7. Čia spręsk pagal filmo pavadinimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 04, 13:43)
Kaip pradėjo siųst iš trijų vietų iš karto  blink.gif . Ar tai reiškia, kad tris filmo kopijas gausiu? Ar atšaukt kurią nors? Nieko nesuprantu  doh.gif .

Nieko neatšaukinėk 4u.gif Bet kaip tu matai, kad tau iš trijų vietų siunčia g.gif Ar rodo siuntimo greitį g.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 11 04, 14:52)
Nieko neatšaukinėk 4u.gif  Bet kaip tu matai, kad tau iš trijų vietų siunčia g.gif  Ar rodo siuntimo greitį g.gif

Kai atsistojau į eilę, paspaudžiau ant filmo du kartus ir man išmetė daug filmo turėtojų. Ten keitėsi vis, kelinta aš eilėj. O kai pradėjo siųsti, atsirado apatinėj daly visos lentelės iš ko ir kokiu greičiu siunčia. Ir skiltyje "būsena" parašyta, kad siunčiama. Iš pradžių siuntė iš vieno, gan greitai prisijungė dar du. Tuomet greitokai ir filmas siuntėsi. Deja jie kažkaip atsijunginėja, vis kiti prisijungia. Dabar vėžiukais siunčiasi sad.gif , rašo, kad trys dienos liko. Tai jei aš išjungsiu vakare kompą, kaip man filmą dasiųs? Ar vėl reikės iš naujo siųstis?
Kažkaip įdomiai ten rodo viską. Kiek supratau ir iš manęs kažkas bandė kažką siųstis, o po to prie to žmogelio skiltyje" būsena" atsirado " nereikalingos dalys". Ką tai reiškia?
Ir išviso, jei siuntėjai keičiasi, tai koks finale filmas bus?
Atsakyti