QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 26, 15:37)
Atleiskite, bet temos viso neskaičiau. Gal kuri mokotės nuotoliniu būdu ne LT, o tarkim kuriame Anglijos koledže ar universitete? Nes aš asmeniškai noriu gauti pažymėjimą, kuris galiotų ne tik LT, bet ir tarkim ES valstybėse. Mano draugės patirtis parodė, jog LT gali baigti VU, gauti diplomą, bet tarkim pagal tą specialybę dirbti Anglijoje negalėsi (ji baigė anglų k. filologiją VU). Taigi norint ten dirbti mokytoja - turi dar už 10 000 lt lankyti Cambridge'o kursus - tada gauni pažymėjimą ir gali dirbti. Štai ta istorija mane skatina geriau rinktis užsienio nuotolinius kursus.
Mes net pasijuokėme - ji tiek vargo tuos 4 metus VU su ta anglų filologija, o dabar pasirodo net ir aš galėčiau dirbti mokytoja tarkim pradinių klasių, jei tik tuos kursus išeičiau. Nes man irgi anglų k. nesvetima, darbe labai daug teko naudoti ir pastoviai tobulinu ją.
Mes net pasijuokėme - ji tiek vargo tuos 4 metus VU su ta anglų filologija, o dabar pasirodo net ir aš galėčiau dirbti mokytoja tarkim pradinių klasių, jei tik tuos kursus išeičiau. Nes man irgi anglų k. nesvetima, darbe labai daug teko naudoti ir pastoviai tobulinu ją.
Šitas klausimas irgi mane domintų, yra kas žino apie tai plačiau?