Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotoliniai kursai

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 26, 15:37)
Atleiskite, bet temos viso neskaičiau. Gal kuri mokotės nuotoliniu būdu ne LT, o tarkim kuriame Anglijos koledže ar universitete? Nes aš asmeniškai noriu gauti pažymėjimą, kuris galiotų ne tik LT, bet ir tarkim ES valstybėse. Mano draugės patirtis parodė, jog LT gali baigti VU, gauti diplomą, bet tarkim pagal tą specialybę dirbti Anglijoje negalėsi (ji baigė anglų k. filologiją VU). Taigi norint ten dirbti mokytoja - turi dar už 10 000 lt lankyti Cambridge'o kursus - tada gauni pažymėjimą ir gali dirbti. Štai ta istorija mane skatina geriau rinktis užsienio nuotolinius kursus.
Mes net pasijuokėme - ji tiek vargo tuos 4 metus VU su ta anglų filologija, o dabar pasirodo net ir aš galėčiau dirbti mokytoja tarkim pradinių klasių, jei tik tuos kursus išeičiau. Nes man irgi anglų k. nesvetima, darbe labai daug teko naudoti ir pastoviai tobulinu ją.

Šitas klausimas irgi mane domintų, yra kas žino apie tai plačiau?
Atsakyti
Regis temute apmire verysad.gif
Tai va ,vis dazniau mastau apie sekretores -referentes kursus,beieskodama info apie tai atradau cia, sia nuorodele
http://www.icc.lt/nm_courses.asp.
Sakykit mielosios ,ar yra Jusu tarpe baigusios nutoliniu budu ,pasidalinkite patirtimi ,nes niekaip negaliu apsisprest ,kas geriau, o gal visgi geriau lankyt juos,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimrim @ 2011 01 17, 14:33)
Regis temute apmire verysad.gif
Tai va ,vis dazniau mastau apie sekretores -referentes kursus,beieskodama info apie tai atradau cia, sia nuorodele
http://www.icc.lt/nm_courses.asp.
Sakykit mielosios ,ar yra Jusu tarpe  baigusios nutoliniu budu ,pasidalinkite patirtimi ,nes niekaip negaliu apsisprest ,kas geriau, o gal visgi geriau lankyt juos,aciu 4u.gif

Labukas, jie peteikia medžiagą, tam tikrų praktinių klausimų, bet naudos mažai.
Atsakyti
UAB „Globalios idėjos“ organizuoja šiuos nuotolinius kursus:
o Buhalterinės apskaitos pradmenys
o Archyvavimas ir dokumentų tvarkymas
o Dokumentų valdymo pagrindai
o Personalo valdymas ir apskaita
o Klientų aptarnavimas
o Pardavimų vadybininko darbo pagrindai
o Virtuvės dizaino kursai
o Kaip tapti sveikos ir subalansuotos mitybos žinovu?
o Mažų ir ikimokyklinio amžiaus vaikų racionali mityba
Daugiau informacijos galite rasti čia: http://globaliosidej...tolinis-mokymas
Atsakyti
Baigiau icc ne vienus kursus. man taip mokytis patinka ir pazymejimus duoda.
Atsakyti
Tema mirusi,bet gal kas atsiras:) ar dar yra besimokanciuju nuotoliniu budu,domina personalo valdymo kursai,gal kuri moketes,kaip ten viskas vyksta... 4u.gif
Atsakyti
http://www.webinarai.apr.lt/

Čia kartais būna įvairių nemokamų seminarų wink.gif
Atsakyti
Ar nieks nebande mokytis Anglu kalbos per skype? Idomu, ar tai gali buti naudinga? Domina snekamoji kalba, kalbos pagrindai yra.

Kaip manot, ar verta megint taip mokytis (su mokytoju individualiai per skype)?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 18:57)
Baigiau icc ne vienus kursus. man taip mokytis patinka ir pazymejimus duoda.

O kaip ten pas juos organizuojama?(as noreciau moket atskirai uz kiekviena paketa,raso,kad atsiimant pastu-kiek dar prisideda prie kainos?ar siuncia registruotu pastu?Atsakymus reikia nusiust kas menesi iki tam tikros datos?Ar ju isduoti pazymejimai paskui laikomi galiojantys kaip baigus normalius kursus?-nes ne visur visu kursu pazymejimus uzskaito g.gif
Aciukas uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 12 27, 15:17)
O kaip ten pas juos organizuojama?(as noreciau moket atskirai uz kiekviena paketa,raso,kad atsiimant pastu-kiek dar prisideda prie kainos?ar siuncia registruotu pastu?Atsakymus reikia nusiust kas menesi iki tam tikros datos?Ar ju isduoti pazymejimai paskui laikomi galiojantys kaip baigus normalius kursus?-nes ne visur visu kursu pazymejimus uzskaito g.gif
Aciukas uz atsakyma.

na kas menesi mazdaug ateina paketas, tai ten buna knygele, cd, namu darbu uzduotys. As moku po 61 lt uz kiekviena paketa, nes ne pirmus kursus pas juos perku jau. Tai man yra mazyte nuolaida. Galima paskambint ir pasiderint del tu siuntimu, gali kelis menesius ir nesiusti. As pvz, nespeju ismokt per menesi, tai kartais suretinu. Namu darbu visu nesiunciu, tik tuos, kurie kelia abejoniu. Pazymejimus duoda, nezinau, ar jie visur galioja. Galima ir laikyti egzamina uz papildoma mokesti. Tada gal pazymejimas buna rimtesnis. As tai mokausi del malonumo, tai man nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 12 28, 16:10)
na kas menesi mazdaug ateina paketas, tai ten buna knygele, cd, namu darbu uzduotys. As moku po 61 lt uz kiekviena paketa, nes ne pirmus kursus pas juos perku jau. Tai man yra mazyte nuolaida. Galima paskambint ir pasiderint del tu siuntimu, gali kelis menesius ir nesiusti. As pvz, nespeju ismokt per menesi, tai kartais suretinu. Namu darbu visu nesiunciu, tik tuos, kurie kelia abejoniu. Pazymejimus duoda, nezinau, ar jie visur galioja. Galima ir laikyti egzamina uz papildoma mokesti. Tada gal pazymejimas buna rimtesnis. As tai mokausi del malonumo, tai man nesvarbu.

Aciu.Susiskambinau jau su jais,uzsisakiau sausiui pirmaji paketa smile.gif Mokysiuos g.gif
Del pazymejimo sake,kad man kaip medikei kvalifikacijos kelimui negalioja,bet vistiek man paciai idomu ir tikiuos nauda bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 28 gruodžio 2012 - 16:13
QUOTE(juste10 @ 2012 12 28, 16:12)
Aciu.Susiskambinau jau su jais,uzsisakiau sausiui pirmaji paketa  smile.gif Mokysiuos g.gif
Del pazymejimo sake,kad man kaip medikei kvalifikacijos kelimui negalioja,bet vistiek man paciai idomu ir tikiuos  nauda bus.

koki kursa pasirinkot?
Atsakyti