Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotoliniai kursai

QUOTE(Marija5 @ 2008 07 04, 10:32)
Nerekomenduočiau buhalterinę apskaita studijuoti nuotolinių budu. Mokesčius nmkursai ir aš laukiu. biggrin.gif
Buhalterinės apskaitos kursus pabaigiai, tai nori šiek tiek apie mokesčius daugiau sužinoti.

Gerai sakai Marija5, kad buhalterine apskaita nuotoliniu budu butu lb sunku ir dar didelis klausimas ar moko nuotoliniu budu.
Atsakyti
Na va, brangiosios, paziurekit sita puslapiuka.

http://www.marko.lt/...c...bout&ID=111

Gaila, nera issamios informacijos, bet raso organizuoja ivairius kursus, taip pat ir buhalterines apskaitos NUOTOLINIU BUDU. Ir siaip yra daug idomiu, nematytu kursu.

Stai sarasiukas:

Centras nuolat organizuoja šiuos distancinio mokymosi kursus:

* verslo vadybos;
* bendro kompiuterinio raštingumo;
* buhalterinės apskaitos;
* verslo anglų kalbos;
* verslo planų rengimo;
* dalykinės ir socialinės komunikacijos;
* administracinės ir darbo teisės;
* socialinės pedagogikos ir psichologijos;
* verslo administravimo pradmenų;
* elektroninės leidybos.

Kiekvieno nuotolinio mokymosi kurso apimtis – 2 kreditai (80 val.). Kursai teikiami internetu. Jie patalpinti virtualioje WebCT aplinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 04 liepos 2008 - 15:26
Norėčiau administracinės ir darbo teisės. ax.gif
Reikės užklausą nusiųsti, kaži kiek kainuoja. g.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu pasidalint gera zinia,
radau NEMOKAMUS bet GERUS
nuotolinio mokymo kursus:

MS Excel
Power Point
Apsaugok vaikus internete
Komunikacija internete

Mokslas rimtas, isduoda pazymejimus, yra dalyviu forumas, galima uzduoti klausimus.

Na, rodos finansuoja Europos sajunga, bet nesigilinau...

Labai paprasta registracija, ta pacia diena gali pradet mokytis... Zodziu, jau uzsirasiau i Power Point (apie kitka siek tiek ismanau ar nelabai domina, o si programa man nuo nulio). Bent jau sis kursas 12 akad.valandu...

www.langasiateiti.lt

Sekmes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 08 25, 19:18)
Sveikutes, noriu pasidalint gera zinia,
radau NEMOKAMUS bet GERUS
nuotolinio mokymo kursus:

sie kursai thumbup.gif jau islaikiau baigiamuosius testus ir gavau pazymejimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurena @ 2008 08 30, 16:14)
sie kursai thumbup.gif jau islaikiau baigiamuosius testus ir gavau pazymejimus thumbup.gif

sveikinu 4u.gif
Aš užsirašiau ir labai laukiu jų ax.gif
Atsakyti
Aurena, aš dar norėjau paklaust kaip vyksta aplamai tie kursai? Kiek valandų į dieną? Ir kaip aplamai tas mokymasis vyksta? Jai nesunku parašyk smulkiau, nes niekad nesu susidūrus. Dabar pagalvojau ar su vaiku būnant išeis mokintis?
Atsakyti
ir as uzsirasiau i siuos kursus. Kaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2008 09 01, 19:46)
ir as uzsirasiau i siuos kursus. Kaip  thumbup.gif

Po to papasakosi. biggrin.gif
Ir aš norėjau, bet per savo darbo kūrvį doh.gif Nusprendžiau nerizikuoti sveikata. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
man kazkaip nelabai aisku, kaip paskui galima naudoti tuos pazymejimus unsure.gif
Jeigu esi bedarbis, tai tie popiereliai duos kokia nuada?
Ateini ir pasakai, kad turi tokiu ir tokiu kursu kreditus? O tai, kai buni universitete isklausius tam tikrus kursus taigi niekas neklausia.
huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatukas_ @ 2008 09 02, 14:22)
Sveikutes,
man kazkaip nelabai aisku, kaip paskui galima naudoti tuos pazymejimus  unsure.gif 
Jeigu esi bedarbis, tai tie popiereliai duos kokia nuada?
Ateini ir pasakai, kad turi tokiu ir tokiu kursu kreditus? O tai, kai buni universitete isklausius tam tikrus kursus taigi niekas neklausia.
huh.gif

Na naudos duoda tikrai. thumbup.gif
Visus kursus, seminarus esu įtraukusi į CV. biggrin.gif Atrodo įspudingai lotuliukas.gif
Aišku nelankau tuos, kurie tiesiog nesusiję su mano profesija.
Negalima juk universitetuose mokytis iki gyvenimo pabaigos. smile.gif
Manau, kad tai yra didelis pliusas, tai reiškia, kad žmogus nestovi vietoje, kažkuo domisi (naudingu tongue.gif ), yra žingeidus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 08 30, 22:03)
Aurena, aš dar norėjau paklaust kaip vyksta aplamai tie kursai? Kiek valandų į dieną? Ir kaip aplamai tas mokymasis vyksta? Jai nesunku parašyk smulkiau, nes niekad nesu susidūrus. Dabar pagalvojau ar su vaiku būnant išeis mokintis?

Kursai yra neribotos trukmes, tu mokaisi savarankiskai, kai isstudijuoji mokymosi medziaga, tuomet islaikai baigiamaji testa ir gauni pazymejima. Prie kiekvienos medziagos yra pateikiami ir savitikros testai. Yra nurodoma ir preliminari mokymosi trukme kiekvienai temai atskirai.
As tai uzmigdydavau savo suneli pietu miego, tuomet sesdavau mokintis. Manau, kad ir tau vaikelis netrukdys mirksiukas.gif tikrai imanoma mirksiukas.gif

QUOTE(Marija5 @ 2008 09 02, 14:36)
Na naudos duoda tikrai.  thumbup.gif
Visus kursus, seminarus esu įtraukusi į CV. biggrin.gif Atrodo įspudingai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti