Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko durys

QUOTE(Endendu @ 2008 11 25, 07:13)
O nebijot, kad klaipysis?

As manau, kad kraiposi tik masyvo medzio durys, o klijuoto neturetu kraipytis. mes irgi gaminsimes is klijuoto medzio laukines duris, sitos plastmasines man primena ofisus, tai man schmoll.gif

http://www.nicksbuil.....Mystic 80.jpg
na tokias pavyzdziui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 25 lapkričio 2008 - 20:17
QUOTE(mamuze @ 2008 12 03, 12:17)
O as tai del duru i "TURENA" duru salona kreipiausi. Tai labai fainas durytes ir ganetinai nebrangiai pasiule. Silumos laidumo koficientas 1,25. Taigi tikrai geros durytes. Be to ten ir vidaus durim uzsiema kokiu tik nori nuo A iki Z. taigi kam duru reikia rekomenduoju

"TURENA"duru salonas
K.Barsausko g. 65
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif o taip, kaip mes laukem butent jusu patarimu visuose temose bigsmile.gif Kaip saunu, kad jus pagaliau prisiregistravote ir mums visoms atverete akis bigsmile.gif
Nekenciu reklamos schmoll.gif Spamscikai ir forumu tersejai protest.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
nebezinau ka daryt su durim lauko, apledyje is vidaus, greit isvys is namu neislysim
Atsakyti
uzsisakem ir mes lauko duris . Ju vietoje buvo istatytos plastikines tai galiu pasakyti, kad tokiu nelinkeciau ir didziausiam priesui. Tik pasilus ir pasalus reikia reguliuoti nes kaip zinia plastikas pleciasi ir traukiasi priklausomai nuo aplinkos temperaturos. Musu durys buvo truputi senesnes tai dar stiklo paketas prastas su selektyvu, bet tik 14 tarpas tarp dvieju stiklu tai buvo kaip skyle sienoje. spyna be suktuko todel visada reikia ieskoti rakto norint uzrakinti is vidaus. uzsidaro posandariai tik uzrakinus kai uzsisuka soniniai kaisciai nes be ju tik paprastai uzdarius duru kampai per laika atvipo i sonus ir sekmingai pute vejelis. Slenkstis persaldavo nors pagrindine problema buvo, kad nesusireguliuodavo ir pro apacia traukdavo to pasekoje prie `-20 nuo duru lasedavo kondaensatas ir ant slenkscio uzsaldavo, tai ryte tekdavo lauzyti prisalusius varvekliu nors patalpa sildoma grindimis, bet to neuztekdavo.. taigi Plastikinems ne smile.gif
uzsisakem http://www.euroforta...20variantai.png
varianta pilkos spalvos su penkiais langeliais nes reikejo, kad butu kuo daugiau sviesos, o pas juos stiklo paketai standartiniai tai visi kiti nors ir didesni, bet matiniai. akivaizdu, kad prekyba sustojusi nes gamybos terminas tik 2 savaites ko pries metus negalejai nei sapnuoti. pagrindinis kriterijus renkantis buvo, atsparumas lauko salygoms, todel visos faneruotos buvo atmestos. Del silumos bus tikrai siltesnes nei buve plastikines, aisku medines butu dar silciau, bet nenorejome ateityje tureti problemu del duru "vaisciojimo".
Vienintele problema, kad skarda ir staktose ir duryse tai per perimetra turetu saltis skverbtis, bet to perimetro tik po 1,5mm skarda, tai dar neaisku ar daugiau silumos netenki per 1,5 mm, ar per storeni plastiko remeli ar per medzio keliu cm.
Jie kas turit panasias pasidalinkit patirtimi.
Nuotrauka idesiu kai pagamins
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2009 01 28, 12:10)
uzsisakem ir mes lauko duris . Ju vietoje buvo istatytos plastikines tai galiu Nuotrauka idesiu kai pagamins

jei ne paslaptis kiek kainavo?
Atsakyti
2900 be montavimo, siaip 3170 pradzioje buvo suskaiciave. stiklo paketas brangus malonumas nes 1090 kainuoja( 3 stiklu, 5cm plocio turetu buti tikrai siltas)+ slenkstis nerudijancio plienop dar 100, bet be stiklo vaizdo nebutu. Syna dejom 1 assa paprasta nes eilinis vagiukstis greiciau kieme ka nudvelbs, o kam reiks tai atrakins bet kokia, o dar paprasciau per langa isilauzt, o argumentas, kad vagiui isdauzus langa bus paprasta atsirakinti is vidaus spyna suktuku ir todel reikia antros tai niekinis nes taip pat is vidaus jis gali atsidaryti bet kuri langa ar vitrina slankiojancia, per kuria daiktus butu dar patogiau nesti nei per duris smile.gif . tam yra turto draudimas.
galima imti pigesni varianta stakta neuzpildyta ir uzpurskiama putomis montuojant +pati varcia is 0,55mm skardos tai butu gal 600 pigiau, bet i jas dedasi tik 2 rusiu paprasti stiklo paketai, beto vyriai 2, o ne 3.
Siaip negaliu nei rekomenduot nei daugiau ka parasyti tik kainas kurias prisimenu ir pasamprotavimus. kadangi po poros sav. ziema dar bus nepasibaigus tai ju savybes bus galima pamatyti vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 28 sausio 2009 - 11:51
O gal domėjaisi aliuminio durimis, šdomu kokie jų pliusai ir minusai?
Atsakyti
Sveiki,isidejom Skydo duris,bet kol negyvenam tai apie kokybe negaliu pasakyti kol kas nieko,atrodo gerai,darinejasi gerai ir tiek-pazystamas tokio tipo duris daresi tauragėje,kainavo apie 700 lt. pigiau ir garantija ilgesne. Idomiausia tai,kad jei pas mus kamputyje nebutu parasyta Skydas,tkrai galvociau,kad pas ji tokios pat durys. Dilema-ar verta moketi brangiau? (Jau daug kartu isitikinau,kad brangiausias daiktas-nera geriausias doh.gif )
Atsakyti
Pas mus stovi TOTUM lauko durys. Pirma ziema. Nieko blogo negaliu pasakyti, vejas nepucia, darinejasi puikiai. Prie -20 truputi jautesi dvelkiantis saltukas, panasiai kaip nuo langu, bet apejus su zvake jokio traukimo neradau. Kad braizosi dar pastebejau pries perkant. Pradzioj keli pirmi ibrezimai nervino bet dabar ttiesa sakant net nezinau ar ju padaugejo. Tiesiog nebepastebiu. Su montavimu kainavo 2500 Lt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mibas @ 2009 01 29, 02:13)
Pas mus stovi TOTUM lauko durys. Pirma ziema. Nieko blogo negaliu pasakyti, vejas nepucia, darinejasi puikiai. Prie -20 truputi jautesi dvelkiantis saltukas, panasiai kaip nuo langu, bet apejus su zvake jokio traukimo neradau. Kad braizosi dar pastebejau pries perkant. Pradzioj keli pirmi ibrezimai nervino bet dabar ttiesa sakant net nezinau ar ju padaugejo. Tiesiog nebepastebiu. Su montavimu kainavo 2500 Lt.
user posted image


Va ir mes isidejom TOTUM lauko duris.Kai uzsakinejau,tai atsakiau i visus uzduotus klausimus-ar tamburas sildomas ar ne ir t.t.Uzsakiau,sumokejau pinigus-uz vienas 2500Lt uz kitas 1700 Lt.Tai tas brangesnes istate kur tamburas sildomas(is abieju pusiu jos apsiutos jurine fanera),o tas pigesnes istate,kur nesildoma patalpa.Tai jos baisiai rasoja-spyna ir metaline stakta visa slapia.Skambinau jiems ir klausiau,kodel taip.Gavau atsakyma,kad abejas reikejo daryti is abieju pusiu apsiutas jurine fanera,nes tos kur rasoja-tik is vienos puses.O ka as zalia statybinike zinau,ka klause,ta atsakiau,o dabar kokios problemos...Gal isistatyti is vidaus antras medzio masyvo duris,gal kiek pagelbes.Gal kas turejot tokia problema?Pagelbekit
Atsakyti
Pas mus idetos dyrus skydas 2000, kainavo aisku nemazai doh.gif , stai tokios

user posted image

o taip atrode per didziuosius salcius, aisku namas nesildomas gal del to, bet abejoju ar padetu siluma

user posted image

ir dar kazkokios rudys eina is varztu
user posted image


esu nusivylusi durims verysad.gif
Atsakyti
Pas mus namas sildomas (temperatura nenukrenta zemiau 16 laipsniu, beveik visada buna 20) ir vedinamas ir durys SKYDAS 2000 sausut sausuteles, net ir tos sausos kur metalines is katilines i lauka. Mes tai labai patenkinti. Vien sildymo neuztenka, reikia ir vedinti. Pvz. ploviau vonios plyteles, sienas ir grindis ir ant lango stiklo is kart atsirado rasos laseliu. Praejus kuriam laikui, kai viskas isziuvo ir ventiliacija istrauke dregme, langas neberasojo.
Atsakyti