Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko durys

QUOTE(jova @ 2007 08 31, 22:23)
labukas 4u.gif  ziuriu visi deda sarva arba plastika... ar yra tokiu kurie dejos azuolines duris, labai noreciau suzinot kokie atsiliepimai ax.gif

pas mus ąžuolinės , klijuotos medžio lukštu , iš vakarinės pusės kur ištisai vėjai ir lietūs tai šiek tiek pabrinko , o rytinėj pusėj po stogeliu viskas normaliai . 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2007 08 29, 18:43)
sveikos, noreciau pasiulyti grazias duris parsiplukdinti is amerrrikos. jos yra klijuoto medzio, azuolines.
http://stores.ebay.c...819710QQfrsrcZ1
kitas adresiukas butu
www.nicksbuilding.com
jeigu susidarytu daugiau norinciu tai galetume uzsakyti ir issiusti.



QUOTE(Vi_zija @ 2007 08 29, 20:13)
brangioj lietuvelei uz tokias apie 10 stuku sumoketum, plukdyk thumbup.gif

yra ir Klaipėdoj tokių durų ir net pigiau mirksiukas.gif "Mano namas"
Atsakyti
labas, pas mus ta pati duru problema, gal kas is jusu renovuojat nama? mes ruosiames, medini, reikia net 2 lauko duru, po 3000 moket jau per brangu.
Atsakyti
Sveikos, Mamytes
Norejau parasyti plienines ,o gavosi pienines biggrin.gif
gal galetumete pasidalinti, is kur gauti geras lauko duris. Pas mus mediniai langai, tai greiciausiai ir durys tiktu is medzio, nors statybinikai atkalbineja, sako, kad geriausios aliuminines, nes medines brinksta. As aliumiio nenoriu, nes atrodys kaip saldytuvo durys.. Gal zinote kur galima gauti grazias ir nebrangias duris, kurios nebrinksta, viduje yra is plieno, o pavirsius medinis?
Buciau dekinga uz pagalba biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 09 rugsėjo 2007 - 13:04
man rodos plieninis skydas gamina tokias duris.
mes irgi tokias zadam darytis smile.gif norejom medines, bet truputi baisu jei pabrinks ar issiklaipys doh.gif
Papildyta:
www.door.lt
Atsakyti
Sveikutes,

Mes ka tik uzsisakeme lauko duris ir garazo duris.Ieikite i www.totum.lt yra smulkus aprasymai, mums labai jas rekomendavo, nors kainos pasirode nemazos.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2007 09 09, 17:35)
man rodos plieninis skydas gamina tokias duris.
mes irgi tokias zadam darytis smile.gif  norejom medines, bet truputi baisu jei pabrinks ar issiklaipys  doh.gif
Papildyta:
www.door.lt


Mes tokias galvojame, tik laukiam lauko apdailos.

QUOTE(dvyniukas @ 2007 09 09, 20:42)
Sveikutes,

Mes ka tik uzsisakeme lauko duris ir garazo duris.Ieikite i www.totum.lt yra smulkus aprasymai, mums labai jas rekomendavo, nors kainos pasirode nemazos.



Norejome sitas, bet pas juos daug apribojimu, plotis turi buti iki 1m, pa smus 1,3m. Taigis teko atsisakyti, sake nieko negali mums pasiulyti.
Atsakyti
Mes ka tik uzsisakeme lauko ir garazo duris is Totum, mums jas labai rekomendavo daugelis pazistamu, beje mano tevelis daugybe metu dirbes duru gamyboje, visas subtilybes ismano puikiai, nuolat domisi visokiomis naujovemis, dalyvauja parodose, butent jis mums ir isrinko sias duris. Lauko durys bus su trupuciu stiklo ir kainuos apie 2500 Lt, garazo durys kainuos 3400 Lt, abieju spalva tamsi ruda. Ispradziu kainos pasirode nenormaliai dideles, bet kai pasiskaiciusi pamaciau, jog zmones pries metus pirke mokejo panasiai, o ir plastikines perkant nieko nesutaupai, tai nusiraminau. Tikiuosi, kad neteks nusivilti.
Atsakyti
QUOTE(Braske06 @ 2007 09 09, 22:42)
Mes tokias galvojame, tik laukiam lauko apdailos.
Norejome sitas, bet pas juos daug apribojimu, plotis turi buti iki 1m, pa smus 1,3m. Taigis teko atsisakyti, sake nieko negali mums pasiulyti.


Tai kad jie tinklalapį skelbiasi kad durys daromos pagal užsakovo matmenis, pas mus jos irgi nestandartinės, tai aš jų negaliu tikėtis?
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2007 09 09, 14:02)
Gal zinote kur galima gauti grazias ir nebrangias duris, kurios nebrinksta, viduje yra is plieno, o pavirsius medinis?
Buciau dekinga uz pagalba  biggrin.gif

yra tokių durų , bet jos kaip laukinės nelabai tinka , labiau , kaip tambūro arba buto durys . 4u.gif
Atsakyti
pasisakysiu as del lauko duru..
uzsisakem lauko duris, norejom: su stiklu, sarvuotos, skirtos lauko salygoms, geros spynos.. o gavosi s.. paskutinis unsure.gif po ziemos is vidaus plokste laminuota issipute - pakeite i nauja. Isore gaminta is presuotos plokstes - apacia per vasara ispute unsure.gif Spynos ziema prisaldavo prie staktos blink.gif Tai kokios cia durys?.. mastau.gif issikvietem meistrus del garantiju, tai dabar tipo isorine plokste keis.. blink.gif kai uzsakinejom, nesake, kad bus ne metalas isoreje.. verysad.gif taip kad sumokejom pinigus, gavom slamsta ir keikiamies, kad nepraejus metams viskas puciasi..
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2007 09 12, 11:03)
pasisakysiu as del lauko  duru..
uzsisakem lauko duris, norejom: su stiklu, sarvuotos, skirtos lauko salygoms, geros spynos.. o gavosi s.. paskutinis  unsure.gif po ziemos is vidaus plokste laminuota issipute - pakeite i nauja. Isore gaminta is presuotos plokstes - apacia per vasara ispute  unsure.gif  Spynos ziema prisaldavo prie staktos  blink.gif Tai kokios cia durys?..  mastau.gif  issikvietem meistrus del garantiju, tai dabar tipo isorine plokste keis..  blink.gif  kai uzsakinejom, nesake, kad bus ne metalas isoreje..  verysad.gif  taip kad sumokejom pinigus, gavom slamsta ir keikiamies, kad nepraejus metams viskas puciasi..


Užjaučiu, ***** šikniai, tokius tik gun_bandana.gif O iš kur užsakinėjote, kad ant tokių neužsiraut
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2007 09 12, 10:15)
Užjaučiu, ***** šikniai, tokius tik gun_bandana.gif  O iš kur užsakinėjote, kad ant tokių neužsiraut


Fleksmoje verysad.gif o dar ju pareiskimas, jog normalu, kad spynos prisala blink.gif tokiam stiliui ryte pro langa iseidineti, nes neatrakinu duru? blink.gif o kadangi bandziau atsirakinti ir spyna pagedo bebandant atrakinti - pati kalta. Ech.. dabar koki menesi lauksim kol atves kita plokste, tada speju kita pavasari vel tas pats bus ir kadangi garantijos jau nebus, teks keisti duris, o pinigai i bala ismesti.. verysad.gif
Atsakyti