Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(semke @ 2005 08 09, 16:06)
jo...  sad.gif
light_blue, as is vilniaus. kazkaip motyvacija ir nusiteikimas dirbt po truputi dingsta  cry.gif ... bet nieko nepadarysi, kai pradesiu dirbti tai  paaiskes kaip ten reikalai... tikiuosi viskas bus gerai  verysad.gif

Aisku viskas bus gerai mirksiukas.gif , visada baisu, kol nepradejai, po truputi isivaziuosi smile.gif , jei reikes pagalbos kreipkis, visada padesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, koleges, o gal cia ir kursiokiu esama g.gif . Gal parasom, kada baigem SU, bus dar fainiau bendrauti ax.gif
As baigiau 2000m. smile.gif
Atsakyti
as dabar 5 kurse 4u.gif
studijuoju dieniniam skyriuj, i neakivaizdini pereit nenorejau del paskutiniu metu, tai bandysiu viska suderinti blink.gif gausiu laisva paskaitu lankomuma... vat unsure.gif Taip darau todel, kad man patinka sitas darbas ir negaliu praleisti progos ji gavusi, nes paskui galiu ir nebegauti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2005 08 09, 17:06)
jo...  sad.gif
light_blue, as is vilniaus. kazkaip motyvacija ir nusiteikimas dirbt po truputi dingsta  cry.gif ... bet nieko nepadarysi, kai pradesiu dirbti tai  paaiskes kaip ten reikalai... tikiuosi viskas bus gerai  verysad.gif

Kol kas nepanikuok. Pamatysi darbo eigoje. Gal "prisijaukinsi" dirikę ir susidraugausit... Visgi esi "prie administracijos" smile.gif
O kad esi iš Vilniaus, tai nieko. Mes ir su sostine draugaujam. Aš su keliom kolegėm jau nemažai rajonų apmaišiau vesdama seminarus. tai kad bent morališkai galiu "pabalėlinti" už Tavo startą naujoje darbovietėje. Beje, kartais ir atestacijos metu galima šiuo tuo pagelbėti...Pvz. pranešimai, planai pamokėlių. Man negaila smile.gif
Atsakyti
O, liuks mintis, Elvita. Šu, tiksliau ŠPI aš baigiau 1997m. O praeitais metais ten pat ir magistrantūra išmūčinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 16:31)
O, liuks mintis, Elvita. Šu, tiksliau ŠPI aš baigiau 1997m. O praeitais metais ten pat ir magistrantūra išmūčinau smile.gif

Tai reiskia as baigiau pirma, tu 4 kursa. Manau, bendru pazistamu irgi rastume thumbup.gif
O tai gal tu studinai su Jurga Saukaite mirksiukas.gif
P.s. man rods, kad jau SU turejai baigti, nes as 1996m. jau stojau i SU mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 rugpjūčio 2005 - 16:34
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 17:33)
Tai reiskia as baigiau pirma, tu 4 kursa. Manau, bendru pazistamu irgi rastume  thumbup.gif
O tai gal tu studinai su Jurga Saukaite  mirksiukas.gif

Lyg ir taip smile.gif Tik mūsų grupės skirtingos buvo
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 16:34)

Nu va, matai, greit bendru pazistamu rasim, nes Jurga mano vyro sesuo ax.gif
Dar is tavo kurso pazinojau Eglute, Virga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 rugpjūčio 2005 - 16:37
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 17:34)

Galvoju, kad ir Tavo kažkokių grupiokių žinau. Gal kurią nors gali paminėt, kuri Kaune dirba?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 17:35)
Nu va, matai, greit bendru pazistamu rasim, nes Jurga mano vyro sesuo  ax.gif

Tai gal nuo jos ir specialybę nusižiūrėjai? smile.gif
Atsakyti
Semke, o kaip Tu mokslus su darbu derinsi? Juk ten dėstytuvai dėl lankomumo pablūdę.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 16:35)
Galvoju, kad ir Tavo kažkokių grupiokių žinau. Gal kurią nors gali paminėt, kuri Kaune dirba?

Man rods Inga Aleknaviciute Kaune dirba g.gif
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 16:36)
Tai gal nuo jos ir specialybę nusižiūrėjai? smile.gif

Ne, ne nuo jos, jos dar tada nepazinojau biggrin.gif Nuo mamos savo nusiziurejau, nes ji irgi logopede smile.gif
Atsakyti