Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(klopedija @ 2006 02 07, 08:24)
Tai ko tylėjai? Man sekasi neblogai  ax.gif  Iš kur gavai tas programas ilgųjų-trumpųjų diferenciacijai?

Sveika. Ai, kad kažkaip neprisiruošiau apsireikšti. Paskaitinėdavau čia šiaip ir viskas. daugiau parašinėjau kai sunervino dėl tų valandų ir tų visų kategorijų. O kaip tau skaičiavo prieš vyr. ?Sveikinu apsigynus vyr. thumbup.gif Mes ruošiamės kovo mėn. O tos užduotėlės skirtos kompiuteriui. Galim kada susitikti, gal pravers.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif Šiandien Kauno knygynai pasipildė knygomis logopedams „Noriu aiškiai kalbėti“ 2 dalis (išplanavimai sausio - gegužės mėnesiams). Jeigu tiko thumbup.gif , ieškokite knygynuose. Sėkmės.
Atsakyti
Labutis 4u.gif Mergaitės, gal kuri esate dirbusi su labai mažais vaikučiais. Turiu tokį mažylį, labai didelis liežuvis-tiesiog krinta iš burnutės. Reikia daryti masažiukus, bet tokių nesu dariusi (išskyrus rinolalijos atvejį, bet ten gomurį masažuodavau ir dideliam vaikui). Gal galėtumėte kuri patarti, kaip taisyklingai tokį masažą padaryti. Juk patirtis vertingesnė nei knyginės tiesos, o universitete Garšvienė tokių dalykų nedėstė, iki tol ir nebuvau susidūrusi. unsure.gif
Atsakyti
Aš t.p. turiu įdomią problemą g.gif Vaiko liežuvis "prisegtas", š,ž pusėtini, o l nėra, formuojasi gomurinis r. Būtent dėl to gomurinio r pasiūliau pakirpti pasaitėlį. Po konsultacijos su stomatologu mama nusprendė nedaryti tos "operacijos", kadangi daktarė nepatarė, daktarė pasiūlė "gudresnę" išeitį - nekreipti į tai dėmesio. Įdomu, kaip bus įmanoma nekreipti į tai dėmesio mokykloje? O aš neįsivaizduoju, kokiu būdu išmokysiu, po tuo liežuviu nė zondo nepakiši, vos galiukas pakyla nuo "dugno". liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 02 08, 13:14)
Aš t.p. turiu įdomią problemą g.gif  Vaiko liežuvis "prisegtas", š,ž pusėtini, o l nėra, formuojasi gomurinis r. Būtent dėl to gomurinio r pasiūliau pakirpti pasaitėlį. Po konsultacijos su stomatologu mama nusprendė nedaryti tos "operacijos", kadangi daktarė nepatarė, daktarė pasiūlė "gudresnę" išeitį - nekreipti į tai dėmesio. Įdomu, kaip bus įmanoma nekreipti į tai dėmesio mokykloje?  O aš neįsivaizduoju, kokiu būdu išmokysiu, po tuo liežuviu nė zondo nepakiši, vos galiukas pakyla nuo "dugno".  liezuvis.gif

Aš taip pat esu turėjus tokių vaikų.Kuriems pakirpo pasaitėlį, tie greitai išmoko tarti gražų r, o kuriems ne- arba taria gomurinį arba viendūžį.Man ir tas , ir tas labai rėžia ausį.Gal pasiūlyti mamai nueiti pas kitą stomatologą, arba pademonstruoti, kaip mokomas tarti garsas r. Dažnai tėvams reikia daugiau aiškinti, nei vaikams.Deja... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos kolegės. Aš esu naujokė, visai atsitiktinai suradau šį klubą ir labai apsidžiaugiau. Puoliau registruotis. Dirbu logopede ikimokyklinėje įstaigoje. Tikiuosi, kad priimsite į savo šaunų būrį. 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Kokiame mieste dirbi?
O man dėl masažiukų niekas negali padėti verysad.gif
Atsakyti
Mil@na,2006 02 08, 23:29

Perskaičiau Tavo žinutę dar kartą ... vargu ar įmanoma liežuvį sumažinti masažais, kažkaip neįsivaizduoju ... O mimikos raumenų, liežuvio stiprinimui, manau, tinka visi pratimai ir masažai, skirti raumenų tonusui didinti. Kažkodėl manau, kad liežuvis gali būti napakankamai inervuotas, todėl krinta iš burnytės. Ar neturi tas vaikutis kitų sutrikimų? g.gif
Papildyta:
Vilmaja,2006 02 08, 23:07
Tikiuosi, kad priimsite į savo šaunų būrį.  4u.gif

Sveika, Vilmaja ! friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 09 vasario 2006 - 08:35
Sveikutės mirksiukas.gif ,
sveika prisijungus, Vilmaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kolegės smile.gif Ir aš noriu į jūsų būrį įsijungti.Dirbu Kaune ikimokyklinėje įstaigoje.
Atsakyti
[quote=jore,2006 02 09, 16:42]
Sveikos kolegės smile.gif Ir aš noriu į jūsų būrį įsijungti.Dirbu Kaune ikimokyklinėje įstaigoje.

Sveika prisijungusi, jore. 4u.gif Kauniečių tik daugėja, thumbup.gif o šiauliečių yra? gathering.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2006 02 08, 23:29)
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Kokiame mieste dirbi?

Sveika. Aš iš Kauno. Deja, tokios praktikos neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmaja: 09 vasario 2006 - 22:51