Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(Elvita @ 2006 02 05, 21:52)
Tik kovo mėnesį tapsiu vyr. logopede  bigsmile.gif

Na su tuo ir sveikunu-koeficientas ryškiai padidės
Atsakyti
irmunda,2006 02 03, 19:34
nes 2005 baigiau Vilniaus universitete magistrantura.

Tai kokią ten magistrantūrą VU baigei? Gal t.p. Spec.pedagogiką? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika, Irmunda! Jau žinau, kas Tu! sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 02 06, 12:33)
Sveika, Irmunda! Jau žinau, kas Tu! sunglasses2.gif

Aha, aš jau seniai žinau kas tu mirksiukas.gif Kaip sekasi?
Atsakyti
[quote=light blue,2006 02 04, 08:03]
Aš ir nenoriu, kad ateitų "Geroji atestacinė komisija" ir pasiųlytų keltis kvalifikaciją....Atvirksčiai, pradžioje kalba buvo tik apie tai, kad po kelių metų keliuosi vyr. Apie pirminę pasakė, kad aš jau ją turiu g.gif Ot taip. O kai pinigėlius skaičiuot, tai nieko neturiu verysad.gif Ir aš ramiai laukiau to laiko. Ir dabar yra darbe kolegės, kurios dirba antri metai ir laukia 2009 metų kada kelsis vyr., ir nieko nežino apie tą pirminę. Ir dirbs už mažiausią koeficientą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmunda: 06 vasario 2006 - 14:27
QUOTE(Nome @ 2006 02 05, 22:23)
Na su tuo ir sveikunu-koeficientas ryškiai padidės

Ačiū, išties padidės thumbup.gif

irmunda, o tai kada tu kelsies kvalifikaciją? Kokiam mieste dirbi logopede ir kur, mokykloje ar darželyje?
Aš tai kvalifikacinius egzus laikiaus kartu su Audrium ir Natalka, jei pameni tokius. Linksma buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 vasario 2006 - 14:48
Sveika Elvita. Aš gyvenu Kaune, dirbu Kauno raj. darželyje. Aš tau ką tik bandžiau atsiųsti tokių užduotėlių, pasižiūrėk ar viską normaliai atsiunčiau. Tikiuosi gal pravers. Audrių ir Natalija prisimenu, gal jūs su Sniege buvot geriausios draugės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmunda @ 2006 02 06, 14:56)
Aš tau ką tik  bandžiau atsiųsti tokių užduotėlių, pasižiūrėk ar viską normaliai atsiunčiau.
gal jūs su Sniege buvot geriausios draugės? g.gif

Tuoj pažiūrėsiu, ačiū 4u.gif
Taip biggrin.gif

Papildyta:
Gavau, bet neatsidaro man niekas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 vasario 2006 - 15:12
QUOTE(Elvita @ 2006 02 06, 15:09)
Tuoj pažiūrėsiu, ačiū  4u.gif
Taip  biggrin.gif

Papildyta:
Gavau, bet neatsidaro man niekas  g.gif

Tuoj pabandysiu dar karta.
Atsakyti
Labas 4u.gif Gal ir man būtų galima gauti tas užduotėles blush2.gif Labai norėčiau-taip pat dirbu darželyje ax.gif
Atsakyti
Tos užduotėlės tiktų gal priešmokyklinukams ir mielai persiųsčiau, bet sako kad kai gauna neatsidaro, gal kažką reikia kitaip daryti, doh.gif nes čia užduotėlės kompiuteriui: ilgųjų - trumpųjų diferenciacija.
Atsakyti
irmunda,2006 02 06, 14:54
Aha, aš jau seniai žinau kas tu mirksiukas.gif Kaip sekasi?

Tai ko tylėjai? Man sekasi neblogai ax.gif Iš kur gavai tas programas ilgųjų-trumpųjų diferenciacijai?
Atsakyti