Irmunda, o ko Tu tikiesi iš atestacinės komisijos? Neesu girdėjusi, kad kokioj nors įstaigoj ateitų pas žmogų ir pasakytų, kad Tu ginkis vardą
Čia jau Tavo rūpestis, ar Tu nepražiopsojai savo šanso. Jie tik džiaugsis, kad nereikalausi kažkokio vardelio, nes tai pinigai (nors ir ne jų). Man irgi taip buvo, kad niekas nieko įstaigoj nežinojo, ko paklausi, to negausi. Gerai, kad mano mama su tuo susijusi ir mane paprotino, tai aš susitvarkiau viską.
Dabar jau Tau reikia nebegalvoti, kiek ten būtum gavusi tų pinigėlių. Jų nebėr
Ateičiai tai reikia gerai įsiskaityti visus atestacinius poprierius ir būti pačiai sau komisija. Kitaip čiau - traukinys nuvažiavo. Man taip greičiausiai nuvažiuos metodininkas, nors aš dar ten pakovosiu
Beje, kolegės, iš kur ateina kvalifikacijos kėlimo pinigai
Ar įstaiga moka tuos priedus iš savo kišenės
Mane tai biesina suš... lietuvių bruožas svetimus pinigus matyti, skaičiuoti ir dar, jei yra galimybė neatiduoti. Atestacija - gaidys
bent šiuo, piniginiu klausimu.
Elvita, Tu tai greičiau rinkis pinigus iš vaikų ir pirkis pratybas, prapulsi be jų. Ką tiek išmąstyti, kad užkimšti visą pamoką
O dar jei namie mažius, beje ir šiaip, kodėl dusintis po darbo valandų, tai išvis nieko nepasiruoši užsiėmimams.
Nusipirktum pratybas ir varyk nuo vasario mėnesio, o per Velykų ir papildomas atostogas duok į namus pratybas, lai sausio mėnesio pratimus po truputį padaro. Ir Tu nestresuosi, ir sistema darbo bus.
O šiaip kažką galiu permesti, tik ten mizeris, nes aš kaifuoju su pratybomis
. Vargelio jokio, tik saldainių daug turiu turėti, nes mano chebrytė jau įprato prizus skinti už gerą darbą