Sveikutės, na va liko paskutinė įskaita, kalbos kultūra Pakalbėjom šiandien su kolegėm, kurios anksčiau laikės, tai sakė iš 30 maždaug 11 neišlaiko , įtariu rytoj bus šakės
Elvita,2005 12 07, 20:21
įtariu rytoj bus šakės
įtariu rytoj bus šakės
Nebus sėkmės!
Tos knygos antros dalies dar nėra , bet greitai bus . O dabar prašau jūsų pagalbos Vaikas, kurį mokinu, žiauriai prastai rašo. Gal galėtumėt parekomenduoti kokius pratybų sąsiuvinius, nes rašyti su juo diktantus yra juodas reikalas. Gal dirbant pratybų sąsiuvinyje jam ne taip greitai atsibostų. Būčiau dėkinga už patarimus Beje, niekas man taip ir neparašėt apie tas priemones-ar jums jos patinka
QUOTE(klopedija @ 2005 12 08, 15:26)
Nebus sėkmės!
Ačiū Neseniai sužinojau, kad įskaitą išlaikiau
Taaaaip... Su mano atestacija prastai... Mūsų vadas net į ministeriją dėl manęs skambinosi, ten pasakė: jei nėra 6 m. (o turiu 5m.6mėn.), tai tegul nė nesvajoja apie metodininko kvalifikaciją. Neatestuoti, nukelti atestaciją galima tik, pvz., dėl ligos, kadangi į planus įtraukta ir t.t.
Ką gi, per porą metų pasidarysiu tą "metodininką" , jei dar galios šitos beprasmiškos atestacijos.
Ką gi, per porą metų pasidarysiu tą "metodininką" , jei dar galios šitos beprasmiškos atestacijos.
help! kiek dienų į priekį jūs pildote žurnalą darželyje? Aš padarau ie parašau, o kaip reikia iš tikrųjų???
Ir aš pildau tik tą dieną: parašau temą, pvz., "Papuošim Kalėdų eglutę" ir konkrečiai ko to pogrupio vaikus mokiau, pvz., "S-Š diferencijavimas" arba "Atsakymai į klausimą koks? kokia?" (priklausomai nuo vaikų amžiaus ir sutrikimų pobūdžio). Jei kokį vaiką kažko individualiai mokiau, įrašau skyriuje "Individualus darbas su ugdytiniais". Nieko pirmyn pildyt nereikia.
Beje, skyriuje "Kita veikla" surašau visus tėvų susirinkimus, seminarus, padarytas priemones ir pan.
Matot? Jau ateina!
Beje, skyriuje "Kita veikla" surašau visus tėvų susirinkimus, seminarus, padarytas priemones ir pan.
Matot? Jau ateina!
Sveikutės ,
Pildau tą pačią dieną
Šiandien buvau labai įdomiame seminare "Mikčiojimo šalinimas spalvų terapija"
QUOTE(Mil@na @ 2005 12 14, 20:47)
help! kiek dienų į priekį jūs pildote žurnalą darželyje? Aš padarau ie parašau, o kaip reikia iš tikrųjų???
Pildau tą pačią dieną
Šiandien buvau labai įdomiame seminare "Mikčiojimo šalinimas spalvų terapija"
Šiandien buvau labai įdomiame seminare "Mikčiojimo šalinimas spalvų terapija" [/color][/i][/b]
[/quote]
Kaip įdomu! Kas vedė seminarą? Gal gali papasakoti truputį plačiau
[/quote]
Kaip įdomu! Kas vedė seminarą? Gal gali papasakoti truputį plačiau
Labai ačiū pasvaistei už informaciją.
Dar noriu paklausti logopedžių, kurios dirba mokykloje.Ar dirbate su mokiniais,kurie dar neturi modifikuotų programų,nors tikrai reikėtų jų,bet nesutinka tėvai.Pvz. aiški akustinė disgrafija-vaikas silpnai skaito, daug disgrafinių klaidų arba stringa garsinė analizė.
Aš iki šiol dirbau.Tačiau pastebėjau,kad tada mokytojos ,nenorėdamos ,kaip jos sako pyktis su tėvais ,ėmė ir nebereikalauti tų programų(vis tiek logopedė ima).
Gal galima dirbti,kai užrašoma išvada-bendro lavinimo programa+logopedo pagalba.Tada tėvai pasirašo be problemų.Patarkite ar pasidalykite patirtimi.
Dar noriu paklausti logopedžių, kurios dirba mokykloje.Ar dirbate su mokiniais,kurie dar neturi modifikuotų programų,nors tikrai reikėtų jų,bet nesutinka tėvai.Pvz. aiški akustinė disgrafija-vaikas silpnai skaito, daug disgrafinių klaidų arba stringa garsinė analizė.
Aš iki šiol dirbau.Tačiau pastebėjau,kad tada mokytojos ,nenorėdamos ,kaip jos sako pyktis su tėvais ,ėmė ir nebereikalauti tų programų(vis tiek logopedė ima).
Gal galima dirbti,kai užrašoma išvada-bendro lavinimo programa+logopedo pagalba.Tada tėvai pasirašo be problemų.Patarkite ar pasidalykite patirtimi.