Dukros darzelyja yra logopedas. ji dirba su mano dukra. bet ar vaikui uztenka 20 min. tos pamokos???
vilyte48,2005 10 24, 17:16
Gal jau aplankėte mokymo priemonių parodą,skirtą spec.poreikių mokinių ugdymui?
Važiuosiu 27d., ketvirtadienį , o ką ?..
jurgutiene,2005 10 24, 19:19
Dukros darzelyja yra logopedas. ji dirba su mano dukra. bet ar vaikui uztenka 20 min. tos pamokos???
Logopedas neturi galimybės vaiką "imti" dažniau, kaip tris kartus per savaitę, kadangi dirba su 25-30 ir dar daugiau vaikų, pratybos trunka 20-30 min., priklausomai nuo vaikų amžiaus. Tarkim, 4 m. vaikas ilgiau 20 min. neišlaiko dėmesio. Aš visų tėvų prašau retkarčiais lankytis vaiko pratybose, kad galėčiau pakonsultuoti, kaip dirbti namuose. Jei manote, kad tų 20 min. nepakanka, apsilankykite pas logopedę, pasikonsultuokite ir dirbkite namuose nors po 10 min. į dieną - rezultatai bus .
QUOTE(vilyte48 @ 2005 10 24, 19:45)
...O kad auklėtoja prašytų logopedės pasiaiškinti ,kodėl nedirbo su vaiku,tai dar to nebuvo mano darbe.
Tai pas Tave kažkoks itin geras mikroklimatas . Šiaip tai auklėtojos dažnokai "pavydi" logopedams trumpesnių darbo valandų, galimybės darbo metu eiti į seminarus, išgerti kavutės...
Negi niekada nepastebėjote, kad auklėtojos Jus, gerbiamosios, stebi, aptarinėja jūsų darbą ir tt. Pas mus taip buvo yra ir bus
QUOTE(vilyte48 @ 2005 10 24, 16:16)
Tuoj prasidės rudens atostogos.Sakykit,ar darželyje vedat užsiėmimus mokinių atostogų metu?O jei ne,tai ką rašot lankomumo dienyne?
Visada ėmiau ir imsiu. Tik, kai mokinukams būna atostogos, tai ir darželinukų ženkliai sumažėja
Į parodą važiuosiu spalio 27d.
QUOTE(vilyte48 @ 2005 10 24, 18:45)
Aš pati žinau,kad į darbą reikia eiti.Tik šiemet oficialiai paskelbtos paruošiamukų atostogos.
Aga, ir aš ant durų pas paruošiamukus mačiau, kad atostogos parašyta
QUOTE(light blue @ 2005 10 25, 08:45)
Šiaip tai auklėtojos dažnokai "pavydi" logopedams trumpesnių darbo valandų, galimybės darbo metu eiti į seminarus, išgerti kavutės...
Pritariu tau
QUOTE(klopedija @ 2005 10 25, 07:12)
Važiuosiu 27d., ketvirtadienį , o ką ?..
Aš irgi ryt varau. O tu eisi į seminarą ar tik į parodą važiuoji?
QUOTE(klopedija @ 2005 10 25, 09:25)
Logopedas neturi galimybės vaiką "imti" dažniau, kaip tris kartus per savaitę, kadangi dirba su 25-30 ir dar daugiau vaikų, pratybos trunka 20-30 min., priklausomai nuo vaikų amžiaus. Tarkim, 4 m. vaikas ilgiau 20 min. neišlaiko dėmesio. Aš visų tėvų prašau retkarčiais lankytis vaiko pratybose, kad galėčiau pakonsultuoti, kaip dirbti namuose. Jei manote, kad tų 20 min. nepakanka, apsilankykite pas logopedę, pasikonsultuokite ir dirbkite namuose nors po 10 min. į dieną - rezultatai bus .
Aciu uz patarima
Merginos, ta knyga fonologiniamas sutrikimams šalinti isleista ne SU, o LUCILIJAUS leidyklos . Ieskokite spec. ugdymo priemoniu parodoje Vilniuje. LUCILIJAUS leidykla dalyvauja sioje parodoje ir stendas yra sales viduryje - jie bus tik iki ketvirtadienio popietes. (Sios knygos virselis zalias.) Knygoje gausu zaidimu fonologiniams sutrikimams salinti.
Skubekite, nes Jusu Vilniuje daug, o knygu skaicius ribotas .
Sekmes
Skubekite, nes Jusu Vilniuje daug, o knygu skaicius ribotas .
Sekmes
[quote=vilyte48,2005 10 26, 19:19]
Šiandien buvau parodoje ir nusipirkau knygą "Noriu aiškiai kalbėti".Ačiū pašvaistei,kad pirmoji parašė apie šią knygą.Gal būčiau ir nepamačiusi,o šiandien specialiai ieškojau.Gera knyga.Dabar skaitau ir džiaugiuosiu,kad daug ką galėsiu pritaikyti savo darbe.
As taip pat dziaugiuosi, kad praverte mano komentaras Budama cia, logopedu sostineje, taip pavadinkim, suzinojusi ka naujo, pranesiu. Malonu padeti kitiems
Šiandien buvau parodoje ir nusipirkau knygą "Noriu aiškiai kalbėti".Ačiū pašvaistei,kad pirmoji parašė apie šią knygą.Gal būčiau ir nepamačiusi,o šiandien specialiai ieškojau.Gera knyga.Dabar skaitau ir džiaugiuosiu,kad daug ką galėsiu pritaikyti savo darbe.
As taip pat dziaugiuosi, kad praverte mano komentaras Budama cia, logopedu sostineje, taip pavadinkim, suzinojusi ka naujo, pranesiu. Malonu padeti kitiems