Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

Sveikos.Labai džiaugiuosi,kad pagaliau galėsiu kalbėtis su jumis.Aš perskaičiau vi sas jūsų žinutes,bet kaip rašyti supratau tik šiandien.Tikiuosi,kad priimsite ir mane į savo būrį.Tik ko pritylote?Jau kelios dienos nieko nerašote.Gal patikrinimas jau prasidėjo?
Atsakyti
quote=pasvaiste,2005 10 20, 11:48
[SIZE=1][COLOR=purple]
Norejau paklausti, ka rasote i logopedo zurnala, i dali  'duomenis apie ugdytini' ugdymo programa? Aciu.

Sveika! Džiugu kad mūsų gretos gausėja. 4u.gif
Aš nuobodžiai visiems rašau: bendrosios ugdymo programos. Kitas programas rekomenduoja PPT, pažymoje būna nurodyta. Kadangi dirbi darželyje, adaptuotų ir modifikuotų nebus. Spec. ugdymo programos skiriamos vaikams su pažintinės raidos sutrikimais, kitaip tariant PA. Peržiūrėjau unsure.gif savo vaikų pažymas - net mikčiojantiems, kuriems rašome IP, rekomenduota ugdyti pagal bendrojo ugdymo programą.
Atsakyti
Dekoju, klopedija. As irgi taip manau del irasu zurnale.
Bet gal kas raso taip: 'programa skirta vaikams, turintiems fonologiniu kalbos sutrikimu (nežymu kalbos neissivystyma)'? Ir prie to atitinkama programa-planas.
Ar rasote planus? O gal tiesiog parasote, kad dirbate pagal tokia ir tokia knyga, pvz.: . Ivoskuviene. Ikim. am. v. neispletotos klb. ugd. Kokiam laikui rasote (jei rasote): savaitei, menesiui ar dar kitaip?
Ar rasydamos planus vaikams, turintiems fonologiniu kalbos sutrikimu, remiates R. Perminienes ir D. Urbonienes nauja knygele „Noriu aiskiai kalbeti“ 2005m.?
Nesuprantu, kuo toliau, tuo daugiau klausimu iskyla fool.gif

O JUS nutilote, kur dingote. AUUUUU, mergaites!

Gal tikrai prasidejo tikrinimas? fear.gif Jei taip, parasykite kaip sekasi, pasidziaukite savo rezultatais ok.gif ar pasiskuskite verysad.gif box.gif .
Atsakyti
pasvaiste,2005 10 22, 15:59
R. Perminienes ir D. Urbonienes nauja knygele „Noriu aiskiai kalbeti“ 2005m.

Šitos dar neturiu g.gif , reikės paieškoti, ačiū mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2005 10 23, 13:36)
Šitos dar neturiu  g.gif , reikės paieškoti, ačiū  mirksiukas.gif .

Aš irgi neturiu blink.gif Klopedija, mes atsilikusios nuo gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
Ta knygelė ką tik pasirodė, taip ,kad nepergyvenkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasvaiste @ 2005 10 22, 14:59)
R. Perminienes ir D. Urbonienes nauja knygele „Noriu aiskiai kalbeti“ 2005m.?

Bet jaučiu Vilniuje ją rasti be šansų g.gif , ji ko gero tik ŠU knygynėlyje yra g.gif
Atsakyti
carramele,2005 10 23, 21:02
Aš irgi neturiu  blink.gif  Klopedija, mes atsilikusios nuo gyvenimo  biggrin.gif

Mhmmm... g.gif
Atsakyti
Elvita,2005 10 24, 13:17
ji ko gero tik ŠU knygynėlyje yra  g.gif

Kodėl taip manai? Jei taip, tai liūdna cry.gif
Pasvaiste, iš kur Tu ir kur radai tą knygą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 24 spalio 2005 - 13:06
QUOTE(klopedija @ 2005 10 24, 13:03)
Kodėl taip manai? Jei taip, tai liūdna  cry.gif

Tai, kad dauguma knygų esu susipirkusi ŠU, Vilniuje jos net nebuvo pasirodžiusios blink.gif Tik viena kita buvo "atkeliavus" iki Vilniaus g.gif
Pasvaiste, o kur tu pirkai minėtą knygą?
Atsakyti
Tuoj prasidės rudens atostogos.Sakykit,ar darželyje vedat užsiėmimus mokinių atostogų metu?O jei ne,tai ką rašot lankomumo dienyne?

Gal jau aplankėte mokymo priemonių parodą,skirtą spec.poreikių mokinių ugdymui?
Atsakyti
QUOTE(vilyte48 @ 2005 10 24, 17:16)
Tuoj prasidės rudens atostogos.Sakykit,ar darželyje vedat užsiėmimus mokinių atostogų metu?O jei ne,tai ką rašot lankomumo dienyne?

Gal jau aplankėte mokymo priemonių parodą,skirtą spec.poreikių mokinių ugdymui?

Labai jau prabangiai nori biggrin.gif nedirbti su darželinokais per mokinių atostogas. blink.gif Neišdegs. biggrin.gif Nebent pati sau tokią šventę pasidarysi. Na bet...tuomet nusiteik argumentuotai pasiiaiškinti kiekvienai auklėtojai ir administracijai, kodėl taip elgiesi.
Iš praktikos žinau, kad tomis savaitėmis ir taip galima atsipūsit, nes jei sesutės ir broliukai atostogauja kaip moksleiviai, tai darželinokų irgi neveda į daržiuką. Tikrai tą savaitę lengviau būna.
Atsakyti