Beje, senai buvau ir nesekiau JŪSŲ pokalbių, o kaip ta komisija, kuri čia "šukuoti" Lietuvos specialiųjį ugdymą pasiryžusi?
Ar kas nors jau patyrėt tą malonumą? O gal ką girdėjot? Papasakokit.
QUOTE(Elvita @ 2005 10 08, 21:43)
Mano direktore puikiai viska zino, nes as pati jai isaiskinau . Bet...vat savivaldybes ekonomiste, tai skaityt (o gal perskaityto teksto suvokt) tai tikrai nemoka. Kadangi procentu mums priklauso "iki 15", tai ji man nustate 0 procentu (anksciau sake, kad 10, bet eme staiga ir persigalvojo), nes 0 irgi yra skaicius. Na cia juokas pro asaras, bet taip yra. Ir cia kiekviena savivaldybe kiek nori procentu tiek ir nustato, nevirsydama 15. Bet man privalejo bent jau 1 proc.nustatyti.
Siaubas, kokia as buciau turtinga tada
Nome,2005 10 12, 19:29
Kadangi procentu mums priklauso "iki 15", tai ji man nustate 0 procentu ... Ir cia kiekviena savivaldybe kiek nori procentu tiek ir nustato, nevirsydama 15. Bet man privalejo bent jau 1 proc.nustatyti.
Kadangi procentu mums priklauso "iki 15", tai ji man nustate 0 procentu ... Ir cia kiekviena savivaldybe kiek nori procentu tiek ir nustato, nevirsydama 15. Bet man privalejo bent jau 1 proc.nustatyti.
Nors menęs tai neliečia, bet man nevienodai šviečia. Net nesmagu skaityti... Kokia čia tokia "protinga" savivaldybė? Būtinai klausk čia: SMM
[quote=Nome,2005 10 12, 19:29]
Bet...vat nemoka. Kadangi procentu mums priklauso "iki 15", tai ji man nustate 0 procentu (anksciau sake, kad 10, bet eme staiga ir persigalvojo), nes 0 irgi yra skaicius.
Šiaip tai patariu Tau parašyti raštišką užklausimą į ministeriją. Siųsk laišką, kuriame išdėstyk savo problemą. Man tokia situacija buvo prieš kokius 5 metus. Aš rašiau į ministeriją, gavau raštišką kažkokio atsakingo valdininko atsakymą ir jį kaišiojau mokyklos direktoiui, švietimo skyriaus vyr. buchalterei. Jie buvo nepatenkinti, kad kažkokia spec.ped. kaišioja nurodymus, bet....buvo mano viršus.
Padaryk ir Tu taip. Galėsiu ir adresą, kuriuo laišką siųsti parašyti. Lyg tai dar jį turiu išsaugojusi, kaip trofėjų
Bet...vat nemoka. Kadangi procentu mums priklauso "iki 15", tai ji man nustate 0 procentu (anksciau sake, kad 10, bet eme staiga ir persigalvojo), nes 0 irgi yra skaicius.
Šiaip tai patariu Tau parašyti raštišką užklausimą į ministeriją. Siųsk laišką, kuriame išdėstyk savo problemą. Man tokia situacija buvo prieš kokius 5 metus. Aš rašiau į ministeriją, gavau raštišką kažkokio atsakingo valdininko atsakymą ir jį kaišiojau mokyklos direktoiui, švietimo skyriaus vyr. buchalterei. Jie buvo nepatenkinti, kad kažkokia spec.ped. kaišioja nurodymus, bet....buvo mano viršus.
Padaryk ir Tu taip. Galėsiu ir adresą, kuriuo laišką siųsti parašyti. Lyg tai dar jį turiu išsaugojusi, kaip trofėjų
Na, nežinau, kaip ten jūsų savivaldybėje, bet mums seminare buvo aiškiai pasakyta, kad šių metų rugsėjo 15d. įsakymu, prie algos pridedama nei mažiau, nei daugiau, o lygiai 15 proc.
QUOTE(Elvita @ 2005 10 13, 12:50)
Na, nežinau, kaip ten jūsų savivaldybėje, bet mums seminare buvo aiškiai pasakyta, kad šių metų rugsėjo 15d. įsakymu, prie algos pridedama nei mažiau, nei daugiau, o lygiai 15 proc.
Elvita, as ta zinau, kad Vilniaus miesto savivaldybe nustate 15 proc., o seminare tada netiksliai pasake, arba gal netiksliai supratai, nes kiekviena savivaldybe nustato pati kiek mokes. Na Vilnius nustate 15 proc (t.y.maximuma), o stai Vilniaus rajono savivaldybe man nustate 0 procentu.
O kad butu aiskiau as tau pacituosiu ta ministro isakyma, kuriame aiskiai parasyta, kad IKI 15 proc., o ne 15.
82. Ikimokyklinio ugdymo įstaigų, bendrojo lavinimo ir profesinių mokyklų specialiesiems pedagogams nustatomas iki 15 procentų tarnybinio atlyginimo priedas.
light blue, jei nesunku, paieskok to adreso kuriuo rasei paklausima. Gal pabandysiu ir as . Uzdaviau ta pati klausima ir smm.lt, bet jokio atsakymo nesulaukiau. Nors...kazi ar verta cia prasideti? Nes siaip ar taip, zadu apskritai kuo greiciau mesti si darba. O gal pries iseinant dar patampyti nervus protingajai ekonomistei?
Man mama ai6kino, kad nei savivaldyb4, nei m-klos administracija neturi teisės nuimti mūsų procentų. ji su tuo susijusi, kaip darbdavys, todėl žino ką sako
NOME, štai adresas: [B] A. VOLANO g. 2/7, VILNIUS. Yra IR EL. PAŠTO ADRESAS: smmin@smm.lt
Bet...patariu rašyti paprastą laišką, nes ant atsiunčiamo atsakymo yra visi ministerijos rekvizitai ir paties bendrojo ugdymo departamento direktoriaus parašas. Rimčiau viskas, o elektroniniu būdu gautą tokį raštą kažin ar kokie valdininkėliai rimtai priimtų.
Tai tiek. Sėkmės kovojant:nesutinku už savo teisę gyventi turtingiau
NOME, štai adresas: [B] A. VOLANO g. 2/7, VILNIUS. Yra IR EL. PAŠTO ADRESAS: smmin@smm.lt
Bet...patariu rašyti paprastą laišką, nes ant atsiunčiamo atsakymo yra visi ministerijos rekvizitai ir paties bendrojo ugdymo departamento direktoriaus parašas. Rimčiau viskas, o elektroniniu būdu gautą tokį raštą kažin ar kokie valdininkėliai rimtai priimtų.
Tai tiek. Sėkmės kovojant:nesutinku už savo teisę gyventi turtingiau
Sveikutės. Nespėjau visko perskaityti, bet čia logopedžių skyrelis. Man reikia labai didelės pagalbos, universitete liepė parašyti referatą apie "kalbos sutrikimus" gal kas kažką panašaus turite savo kompiuteriuose ir mielai pasidalintumėte, pasistengčiau skolinga nelikti. Na ar gal galėtumėte nors rekomenduoti internetinius psl, kur aš kažką panašaus rasčiau
dovesa,2005 10 16, 12:50
universitete liepė parašyti referatą apie "kalbos sutrikimus" ... Na ar gal galėtumėte nors rekomenduoti internetinius psl, kur aš kažką panašaus rasčiau
universitete liepė parašyti referatą apie "kalbos sutrikimus" ... Na ar gal galėtumėte nors rekomenduoti internetinius psl, kur aš kažką panašaus rasčiau
Lietuviškų "logopedinių" svetainių tikrai nėra, išskyrus šias: www.mikciojimas.org ir www.mikciojimas.tai.lt, kiek anksčiau lindau į www.tingiu.lt, bet nepamenu, kad būčiau radusi ką nors ta tema.
Kokiame universitete studijuoji ir kokios apimties referato reikia? Gal ir galėčiau kuo padėti...
[SIZE=1][COLOR=purple]
Sveikutes! Prasau priimti ir mane i savo buri. Dziaugiuosi radusi si puslapi, kuriame galima pasidalinti patirtimi.
As neseniai pradejau dirbti logopede darzelyje, todel norisi viska susitvarkyti iki galo. O dirbant atrodo, kad visko man truksta, viskas negerai .
Pavyzdziui, man norisi kazka pakeisti buvusiame veiklos plane. Gal kas turi ivairesniu planu? Gal galite atsiusti? Buciau labai dekinga!
Norejau paklausti, ka rasote i logopedo zurnala, i dali 'duomenis apie ugdytini' ugdymo programa? Aciu.
Sveikutes! Prasau priimti ir mane i savo buri. Dziaugiuosi radusi si puslapi, kuriame galima pasidalinti patirtimi.
As neseniai pradejau dirbti logopede darzelyje, todel norisi viska susitvarkyti iki galo. O dirbant atrodo, kad visko man truksta, viskas negerai .
Pavyzdziui, man norisi kazka pakeisti buvusiame veiklos plane. Gal kas turi ivairesniu planu? Gal galite atsiusti? Buciau labai dekinga!
Norejau paklausti, ka rasote i logopedo zurnala, i dali 'duomenis apie ugdytini' ugdymo programa? Aciu.