Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 06, 22:31)
Kodel nėra parašyta-mes nusiunteme užklausimą į Švietimo ministeriją ir atėjo atsakymas, kad tai NE DARBUI SU VAIKAIS, O PAPILDOMAI VEIKLAI, t.y. planai, priemonės, pasirengimas ir t.t. thumbup.gif

Čia tai cool thumbup.gif
Beje, pas mus m-kloj niekas nekalba apie tą valandą, tai gal nieko nežino g.gif Kyla noras nieko ir nesakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 09 06, 21:39)
Aš  niekada neėmiau "privačių" vaikų, būtent dėl to tėvų laukiamo momentinio stebuklo. Bet šį kartą niekaip neišėjo išsisukti doh.gif , vienžo tokį vargelį užsikroviau blink.gif , nes mergaitei diagnozuotas žymus kalbos neišsivystymas, taip pat stebimi autizmo požymiai  g.gif

O tada tai tikrai užuojauta. Tu tik drąsiai pasakyk tėvams, kad jų diagnozė gali pasikeisti po metų ar kitų, kitaip dar apšauks neišmanėle. Ar jie išvis nutuokia, kas tas autizmas? Čia darbuko privataus daugiau su tėvais, nei su mergaite gavai cry.gif
Dažnai mes būnam nedrąsios, tai vis kažkaip tikrus faktus vyniojam į vatą, tipo tėvus apsaugodamos. Bet...Tavo atveju reikia pakankamai aiškiai viską pasakyt, kad momentinis rezultatas čia už jūrų marių.

Ir dar...pamiršau Virgai linkėjimus perduot blush2.gif Bet pasitaisysiu smile.gif
Atsakyti
Dėl tos vienuoliktokės pabandykit užduoti klausimą čia:
klausimai-atsakymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 09 07, 08:10)
Čia tai cool  thumbup.gif
Beje, pas mus m-kloj niekas nekalba apie tą valandą, tai gal nieko nežino  g.gif Kyla noras nieko ir nesakyti  blush2.gif

Tikriausiai žino, bet nekalba, nes ta valanda nieko nekeičia. Jos tvarkaraštyje iš viso nereikia rodyti.Bent mes taip išsiaiškinom. Net nesitiki g.gif
Atsakyti
Ar rodyti tvarkaraštyje reikia ar nereikia, aš nežinau, bet dienyne turi atsispindėti prie ,,Kita veikla"
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 09 06, 21:39)
Aš  niekada neėmiau "privačių" vaikų, būtent dėl to tėvų laukiamo momentinio stebuklo. Bet šį kartą niekaip neišėjo išsisukti doh.gif , vienžo tokį vargelį užsikroviau blink.gif , nes mergaitei diagnozuotas žymus kalbos neišsivystymas, taip pat stebimi autizmo požymiai  g.gif

Tikrai sunku dirbti , kai kalbos sutrikimas sudėtingas. Bet sunku ir "valdiškai", ne tik privačiai. Gal mes gerai nepažįstam tėvų, gal jie ir nesitiki greito stebuklo. Manau, kad būna įvairiai.Tėvai ieško pagalbos, informacijos kaip padėti vaikui, kokios jo perspektyvos. Suprantamai tai paaiškinus, jie pastebi ir menkesnius vaiko pasiekimus ir jais džiaugiasi. ''Valdiškai" dirbant, kai tiek vaikų, tam labiausiai ir trūksta laiko. Individualus darbas su vaiku - "prabanga", o dirbant privačiai visa tai gali daryti, žinoma, jei tėvai išgali.
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 07, 22:12)
Ar rodyti tvarkaraštyje reikia ar nereikia, aš nežinau, bet dienyne turi atsispindėti prie ,,Kita veikla"

Skiltį " Kita veikla" pildžiau ir praėjusiais metais.Ten rašiau SUK posėdžius, metodinius pasitarimus, seminarus ir pan. Tai niekas iš esmės nesikeičia, tik labiau reglamentuota, kiek tokių įrašų turi būti. Aš taip suprantu, kad dabar vieną kartą savaitėje turėsime kažką įrašyti.
Atsakyti
Ar vieną kartą, ar du-priklausys, kaip tą valandą išsiskaidysi.
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 07, 22:45)
Ar vieną kartą, ar du-priklausys, kaip tą valandą išsiskaidysi.

Rasyte 31, nesuprantu, kaip tą valandą aš galiu išsiskaidyti ir kodėl, kur tai turės matytis? Gal geriau neskaidyti, mažiau dienyne reiktų rašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2005 09 07, 09:02)
Dėl tos vienuoliktokės pabandykit užduoti klausimą čia:
klausimai-atsakymai  rolleyes.gif

Tu mano mintis atspėjai, aš taip ir padariau ax.gif
Beje, kalbėjau su Aidukiene iš ministerijos, tai ji pasakė, kad gali mokytis ta mergaitė, reiškia ir kiti tokie vaikai. Tėvai renkasi mokyklą, o mes galime tik patarti, kur jie galėtų savo vaiką nukreipti. Na gavosi kaip visada: Kaunas yra Kaunas. Sava respublika. Reiks kažkaip su tuo susitvarkyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 09 07, 07:14)
Ir dar...pamiršau Virgai linkėjimus perduot  blush2.gif Bet pasitaisysiu smile.gif

Pasitaisyti niekada ne vėlu mirksiukas.gif biggrin.gif

Ir dar klausimėlis, tai vis tik tą papildomą valandą tvarkaraštyje reikia rodyti ar ne g.gif Kaip jūs darot?

Atsakyti
[Ir dar klausimėlis, tai vis tik tą papildomą valandą tvarkaraštyje reikia rodyti ar ne g.gif Kaip jūs darot?[/color][/i][/b]
[/quote]

Na man tai kažkaip net minties nekyla jos neparodyt g.gif Tai jei mano darbo laikas 21val., tai ji turi bent kažkur atsispindėti. Aš pvz. ant durų kabinu grafiką, kuriame tos nekontaktinės valandos įtrauktos, reiškia įtrauksiu ir tą papildomą. O pateikdama direktoriui tvirtinti nuoseklų užsiėmimų grafiką parašau, kad tuo ir tuo metu vyksta "nekontaktinis" darbas. Nes jei mes nerodytume tų valandų, tai kaip įrodyti, kad jas atidirbi? Kažkaip tada galai nesusiveda.
Atsakyti