Na, apie Vilniaus logopedus nieko nežinau... Sėkmės!
Sveikutės , naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.
Elvita,2005 08 24, 15:51
Sveikutės , naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.
Taaaaip... nekokios naujienos... Kad ilgiau dirbsime - akivaizdu, bet kad daugiau gausime, vargu ar pajausime
Elvita,2005 08 24, 15:51
naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.
naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.
Beje, iš kur šita informacija? Aš kažkaip niekur nerandu...
QUOTE(klopedija @ 2005 08 25, 11:28)
Beje, iš kur šita informacija? Aš kažkaip niekur nerandu...
Iš patikimų šaltinių
QUOTE(Elvita @ 2005 08 24, 15:51)
Sveikos. O si zinia visai Lietuvai skirta? Gal cia Vilniaus savivaldybes potvarkis? Nes mes siandien darbe bandem apie tai su kolegem pasikalbet ir... nusprendem, kad Kaunas yra Kaunas. Gali buti ir su sava tvarka
O jei taip ivyktu, tai lai savo 4 procentus susikisa i... Net juokinga.
Kad ne savivaldybės potvarkis, tai tikrai, bet ar čia tik Vln logopedams ar visos Lietuvos, tiksliai nžn
Na, jo Kaunas yra Kaunas , pas jus gal ir kitaip
Na, jo Kaunas yra Kaunas , pas jus gal ir kitaip
QUOTE(klopedija @ 2005 08 22, 09:54)
Ta knygelė vadinasi "Žaidimai rankų pirštams mankštinti", autorė Gražina Musteikienė
Labai malonu kad yra toks klubas ir tokios malonios logopedes Esu labai dekinga uz pagalba klopedijai Sekmes darbe
Furatena,2005 08 26, 11:25
Labai malonu kad yra toks klubas ir tokios malonios logopedes Esu labai dekinga uz pagalba klopedijai Sekmes darbe
Ačiū ! Sėkmės ir Jums!
QUOTE(light blue @ 2005 08 25, 15:26)
Sveikos. O si zinia visai Lietuvai skirta? Gal cia Vilniaus savivaldybes potvarkis? Nes mes siandien darbe bandem apie tai su kolegem pasikalbet ir... nusprendem, kad Kaunas yra Kaunas. Gali buti ir su sava tvarka