Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

ačiū, Klopedija. Esam iš Vilniaus, priklausom centro poliklinikai. Kolkas atostogaujam, bet rugsėjy kuo skubiau dumsim pas logopedus. 4u.gif
Atsakyti
Na, apie Vilniaus logopedus nieko nežinau... Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif , naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.
Atsakyti
notworthy.gif ačiū klopedija
Atsakyti
Elvita,2005 08 24, 15:51
Sveikutės  mirksiukas.gif , naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.

Taaaaip... nekokios naujienos... schmoll.gif Kad ilgiau dirbsime - akivaizdu, bet kad daugiau gausime, vargu ar pajausime cray.gif
Atsakyti
Elvita,2005 08 24, 15:51
naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.

Beje, iš kur šita informacija? Aš kažkaip niekur nerandu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2005 08 25, 11:28)
Beje, iš kur šita informacija? Aš kažkaip niekur nerandu... g.gif

Iš patikimų šaltinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 08 24, 15:51)
Sveikutės  mirksiukas.gif , naujausios žinios logopedėms. Nuo šių metų rugsėjo 1d. prisideda po 1 val. prie darbo krūvio, t.y. mokyklos logopedėms reiks dirbti 21 val., darželių- 25 val. per savaitę. Atlyginimas padidėja 4 procentais.

Sveikos. O si zinia visai Lietuvai skirta? blink.gif Gal cia Vilniaus savivaldybes potvarkis? Nes mes siandien darbe bandem apie tai su kolegem pasikalbet ir... nusprendem, kad Kaunas yra Kaunas. Gali buti ir su sava tvarka smile.gif
O jei taip ivyktu, tai lai savo 4 procentus susikisa i... Net juokinga.
Atsakyti
Kad ne savivaldybės potvarkis, tai tikrai, bet ar čia tik Vln logopedams ar visos Lietuvos, tiksliai nžn g.gif
Na, jo Kaunas yra Kaunas biggrin.gif , pas jus gal ir kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2005 08 22, 09:54)
Ta knygelė vadinasi "Žaidimai rankų pirštams mankštinti", autorė Gražina Musteikienė  book.gif

Labai malonu kad yra toks klubas ir tokios malonios logopedes tongue.gif Esu labai dekinga uz pagalba klopedijai notworthy.gif Sekmes darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Furatena,2005 08 26, 11:25
Labai malonu kad yra toks klubas ir tokios malonios logopedes  tongue.gif  Esu labai dekinga uz pagalba klopedijai  notworthy.gif Sekmes darbe mirksiukas.gif

Ačiū rolleyes.gif! Sėkmės ir Jums! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 26 rugpjūčio 2005 - 10:42
QUOTE(light blue @ 2005 08 25, 15:26)
Sveikos. O si zinia visai Lietuvai skirta?  blink.gif  Gal cia Vilniaus savivaldybes potvarkis? Nes mes siandien darbe bandem apie tai su kolegem pasikalbet ir... nusprendem, kad Kaunas yra Kaunas. Gali buti ir su sava tvarka smile.gif
O jei taip ivyktu, tai lai savo 4 procentus susikisa i... Net juokinga.

Atsakyti