Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(semke @ 2005 08 09, 18:00)
thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kaukenaitei  gun_bandana.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif  oi oi kaip as jos nemegstu...

Beje, girdėjau, kad gerb. docentė į pensiją išėjo ir...vėl grįžo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 18:21)
O kuo konkreciau magistarntura pravercia  ax.gif

Pas Ališauską smile.gif magistrinį rašiau, tai dabar iš jo seminaruose galiu pliurpti smile.gif Jau buvau ir nuo visų naujienų iš ŠU atitrūkusi, tai bent naujus dėstytuvus pamačiau...Beje ir verslą smile.gif naują su kolege po magistrantūros pradėjo - rašom tinginiams studentams darbus visokius smile.gif

Tai tu spec. pedagoge m-kloje dirbsi, ne logopede?

Aš m-kloje ir tas ir tas.
Atsakyti
Beje ir verslą naują su kolege po magistrantūros pradėjo - rašom tinginiams studentams darbus visokius

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 18:29)
Beje ir verslą  naują su kolege po magistrantūros pradėjo - rašom tinginiams studentams darbus visokius

thumbup.gif

Nu jo...Ir dėl to vyras siunta, nes yra tokių temikių, kad gali nugriūti. O dar žmonės mano, kad jei jie moka pinigus (ir tik jiems atrodo, kad didelius) tai gali ir vidyrį nakties tau pasakyti, kad rytoj reikia parašyti, pataisyti...
Vieną darbą tai vos ne pati ir gyniau. Man buvo atsiūsta recenzija, tai aš į oponentės klausimus atsakinėjau. Manau, kad tas žmogelis savo darbo net neperskaitęs ėjo į gynimą...Klaikuma
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 18:22)
Beje, girdėjau, kad gerb. docentė į pensiją išėjo ir...vėl grįžo smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif baik tu, kurgi ji sedes namie, turbut jauciasi per mazai nuveikus "dirbineliu" labui... biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip, Semke, seksis mokslus ir darbą derint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2005 08 09, 18:35)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  baik tu, kurgi ji sedes namie, turbut jauciasi per mazai nuveikus "dirbineliu" labui...  biggrin.gif

Kai prisimenu tai juokas ima. Mano mama man darė marmurinę žvakę, lėliukui batukus mezgė, iš folijos karolius "minkiau"... Beje sąsiuvinį išsaugojau. Mano draugė kaip tik pradėjo neakivaizdžiai studijuoti, tai irgi tokį užsivedė. Per 10 metų niekas nepakito: paraštės, dedikacijos smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
bandysiu derint. viskas suderinama, tik reikia noru turet (ir aisku, valdzios supratingumo- retkarciais isleidziant is darbo kokiai dienelei...)
pavasari dirbau mokykloj irgi vilniuj, tai sekesi suderint, direktorius buvo labai malonus. taigi ir siais mokslo metais ten dirbsiu. as darbininke biggrin.gif , varysiu per 2 darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 18:38)
Kai prisimenu tai juokas ima. Mano mama man darė marmurinę žvakę, lėliukui batukus mezgė, iš folijos karolius "minkiau"... Beje sąsiuvinį išsaugojau. Mano draugė kaip tik pradėjo neakivaizdžiai studijuoti, tai irgi tokį užsivedė. Per 10 metų niekas nepakito: paraštės, dedikacijos smile.gif  thumbup.gif

jo jo, as ir toki turiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . nereali ji... biggrin.gif
Atsakyti
as robota konstravau is degtuku dezuciu biggrin.gif ir dar daug nesamoniu teko daryti... biggrin.gif
Atsakyti
O as tai delfina is kmynu lipdziau...
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2005 08 09, 18:40)
varysiu per 2 darbus  mirksiukas.gif

O pas mus, Kaune praktiškai reta kuri tik viename darbe dirba. Mes gruobuonys smile.gif kuo daugiau apžioti norime smile.gif Man irgi sunkoka buvo su darželiu skirtis, bet...nugalėjo blaivus protas. Aš iki šiol variau 2etatais (čia taip gavosi, nes pamakliavot su darbo grafiku galėjau tongue.gif ), pagaliau "dašilo", kad visų pinigų neuždirbsiu, o laiko sau irgi norisi. Tai dabar būsiu karalaitė, kai darbą 2val. baigsiu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 09 rugpjūčio 2005 - 20:09